Durf jij al in te zetten op de wereldtitel voor Oranje?

Door Stefan van Buren


Durf jij al in te zetten op de wereldtitel voor Oranje?

De tickets voor het WK van 2022 in Qatar worden langzaam maar zeker verdeeld. Het Nederlands elftal plaatste zich dinsdag voor het toernooi en ook andere landen verzekerden zich al van kwalificatie. De bookmakers springen hier meteen op in; bij TOTO kun je nu al inzetten op wie er wereldkampioen wordt.

Op het moment van schrijven hebben dertien landen zich geplaatst voor het WK: tien uit Europa (Frankrijk, België, Duitsland, Denemarken, Kroatië, Spanje, Servië, Engeland, Zwitserland en Nederland), twee uit Zuid-Amerika (Argentinië en Brazilië) en één land uit Azië (gastland Qatar).

De favorieten

Brazilië is op dit moment volgens TOTO dé favoriet voor de wereldtitel met een laagste odd van 6.80. Frankrijk volgt op een kleine afstand (6.90) en Engeland maakt de top drie compleet (7.90).

Het Nederlands elftal

Oranje hoort volgens de bookmaker niet bij de topfavorieten, maar staat met een negende quotering wel in de top tien. Wie nu al inzet op een wereldtitel voor het Nederlands elftal krijgt 16.75 keer zijn inzet terug. Het is een risico om je bij het gokken op sport te laden leiden door chauvinisme en supportersgevoel, maar de echte Oranjefan die gelooft in de kwaliteiten van onze jongens kan nu al geld inzetten op een wereldtitel voor Nederland.

Een gokje wagen

Van de geplaatste landen heeft Qatar de hoogste odd. Mocht het gastland, waar tussen 21 november en 18 december 2022 het WK plaatsvindt, de wereldbeker in eigen land houden, krijg je als succesvol gokker maar liefst 150 keer je inzet terug.

TOTO schotelt zijn volgers op social media ook de odd van Honduras voor. Die staat niet lager dan 4000. Dat zal deels komen doordat dit land in Centraal-Amerika zich nog niet eens geplaatst heeft voor het WK. Het duurt nog ruim een jaar voordat het toernooi begint, maar met het bekendmaken van deze odds kan de voorpret al beginnen!

TOTO odds WK voetbal

Lees ook:

Nederlandse Loterij is de komende 10 jaar hoofdsponsor van TeamNL

Nederlandse Loterij heeft zich voor de komende tien jaar verbonden aan TeamNL. De aanbieder van kansspelen is de eerste hoofdsponsor ooit.

De Mos voorspelt: “Pasveer keept voor Oranje op het WK”

Aad de Mos denkt dat Remko Pasveer namens Nederland zal keepen tijdens het WK in Qatar. Zo laat hij weten in de podcast Twee Viertje met Aad.

Franse overheid wil Zebet overnemen

ZEturf, in Nederland actief met Zebet, wordt mogelijk van de Franse overheid. De Franse nationale loterij heeft de onderhandelingen geopend.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie