Gelijkwaardige teams maken Eredivisie-speelronde 11 interessant

Door Stefan van Buren


Gelijkwaardige teams maken Eredivisie-speelronde 11 interessant

Voor de aankomende, elfde speelronde van de Eredivisie staan er weer genoeg interessante weddenschappen voor je klaar. Voor Ajax en PSV zijn de odds niet verrassend; het zijn vooral de wedstrijden tussen gelijkwaardige teams waar kansen liggen.

Ajax torenhoog favoriet
De hoogtes van de odds bij de wedstrijden van Ajax en PSV laten zich wel raden. Koploper Ajax gaat op bezoek bij Heracles Almelo en is gezien de goede resultaten van de afgelopen tijd torenhoog favoriet. Een overwinning van de Amsterdammers wordt gezien als een zekerheidje en levert daarom slechts 1.20 op. Wie inzet op een goed resultaat van Heracles Almelo kan worden beloond voor het risico dat diegene neemt. Een gelijkspel staat op 6.50 en een overwinning van de club uit Almelo levert maar liefst elf keer je inzet op (11.00).

Twente geen partij voor PSV?
Bij de wedstrijd tussen PSV en FC Twente liggen de verhoudingen hetzelfde. Hoewel FC Twente niet slecht is begonnen aan het seizoen – zeker als je bedenkt dat de club van ver komt – verwachten de bookmakers niet dat ‘De Tukkers’ het PSV moeilijk kunnen maken. PSV wordt na Ajax gezien als het beste team van de Eredivisie en staat momenteel op de tweede plek die bij die status past. Een overwinning van de Eindhovenaren levert 1.30 op, een gelijkspel 5.50 en als FC Twente verrassend weet te winnen levert dat 9.00 op.

*18+ en terms and conditions zijn van toepassing. Odds zijn ingevoerd en gecontroleerd op het moment van schrijven en kunnen veranderen na publicatie. Lees hier meer over odds vergelijken om de beste weddenschappen te vinden. 

Inzetten op gelijkwaardige teams
Onder de twee topteams staan een hoop ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. Wedstrijden tussen deze gelijkwaardige ploegen zijn moeilijk te voorspellen, maar kunnen wel gunstig uitpakken. Dit weekend staan er een aantal van dat soort wedstrijden op het speelschema:

SC Heerenveen – Vitesse (2.60 – 3.50 – 2.55)
NEC Nijmegen – FC Groningen (2.50 – 3.40 – 2.70)
RKC Waalwijk – Cambuur Leeuwarden (2.45 – 3.50 – 2.70)

De verschillen tussen beide teams zijn niet groot, afgaande op de recente resultaten en de huidige ranglijst. De odds voor beiden zijn dan ook interessant; allemaal 2.40 of hoger. Je loopt enig risico door op een overwinning van een ploeg in te zetten, maar kunt daarmee wel je inzet meer dan verdubbelen.

De vorm van de dag kan bepalend zijn, maar mogelijk heb jij zoveel vertrouwen in één van de clubs dat je hierop in durft te zetten. Lees je in, haal je voetbalkennis naar boven en bepaal of je een gokje durft te wagen. Dit weekend kun je dat voor het eerst doen bij Bet365, de Engelse bookmaker die deze week live is gegaan in Nederland. Lees hier onze Bet365 review.

*18+ en terms and conditions zijn van toepassing. Odds zijn ingevoerd en gecontroleerd op het moment van schrijven en kunnen veranderen na publicatie. Lees hier meer over odds vergelijken om de beste weddenschappen te vinden. 

Wedtips voor gelijkwaardige wedstrijden
Het kan bijvoorbeeld interessant zijn om bij deze drie wedstrijden in te zetten op een gelijkspel. Uit cijfers blijkt dat bijna dertig procent van alle Eredivisiewedstrijden eindigt in een gelijkspel. Die kans is natuurlijk groter bij ploegen die aan elkaar gewaagd zijn, zoals bij deze ontmoetingen het geval is.

Live wedden
Een andere tip voor wedstrijden tussen gelijkwaardige teams is om live te gaan wedden. Wanneer één van de twee teams voorstaat is de kans groter dat deze de overwinning binnenhaalt en loop je minder risico. Als de odd nog altijd interessant is, zou je hierop in kunnen zetten.

De echte gokkers onder ons zullen juist inzetten op de ploeg die achterstaat in de hoop dat deze terugkomt in de wedstrijd. Ook dat kan een interessante afweging zijn. Houd de odds tijdens de wedstrijd goed in de gaten en wie weet vind je tijdens live wedden de ideale weddenschap!

Odds zijn ingevoerd en gecontroleerd op het moment van schrijven en kunnen veranderen na publicatie. Lees hier hoe je odds kunt vergelijken om de beste weddenschappen te vinden.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie