Wedden op de Champions League Finale Manchester City – Chelsea

De champions league finale van 2021 gaat tussen twee Engelse topploegen: Manchester City en Chelsea. Voor Manchester City is het een langgekoesterde wens die in vervulling gaat. Chelsea had er dit seizoen, zeker na het ontslag van Frank Lampard, totaal geen rekening mee gehouden dat het uberhaupt de finale zou kunnen bereiken. Nu staan deze twee ploegen tegenover elkaar in Estadio Dragao in Porto. Wie gaat er winnen??!

Guardiola’s Manchester City de topfavoriet?

Als we de bookmakers mogen geloven dan gaat Manchester City er met de CL titel vandoor. Bij bookmaker Unibet krijgt Manchester City voor een overwinning een quotering van 2.00. Op zich een prima inzet om te plaatsen, zo denken wij! Chelsea daarentegen krijgt voor een overwinning maar liefst 4x uitgekeerd!! Plaats je dus 100 euro op een overwinning voor Chelsea, dan krijg je 400 euro. Een gelijkspel na 90 minuten kan ook interessant zijn, want zo eindigen finales wel vaker. Hiervoor keert Unibet 3,4x je inleg uit. Wij denken echter dat Manchester City de wedstrijd binnen 90 minuten gaat beslissen en gaan dus met het oordeel van de bookies mee.

Wat Manchester City tot de gedoodverfde kandidaat voor de CL titel maakt

Al sinds zijn aantreden heeft Pep Guardiola 1 groot doel gehad: het winnen van de Champions League titel. Dat is waar Sjeik Mansour hem ook voor betaalt. Uiteraard is de titel in de premier league dit seizoen ook veel waard, maar de cup met de zilveren oren is de echte kers op de taart voor Mansour. Er is de sjeik zoveel aan gelegen dat hij dit seizoen zelfs de tickets van alle fans naar Portugal betaalt.
Ook al is volgens de redactie van OW24 Manchester City de favoriet, wanneer we kijken naar de laatste onderlinge resultaten is dit geenszins een zekerheid. Chelsea won op 8 mei nog verrassend in Manchester met 1-2. Ook de ontmoeting die daarvoor plaatsvond voor de FA Cup ging naar Chelsea (1-0). Onderlinge resultaten zeggen echter niet zoveel. Waar Chelsea namelijk een turbulent seizoen kende, kent Manchester City over het algemeen en uitstekende jaargang. Het staat soeverein aan kop en wist in de Champions League de sterkste ploeg te verslaan over twee wedstrijden (Paris Saint Germain).

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie