Laatst bijgewerkt op 18 januari 2023

Gokken op Tennis

Gokken op Tennis is de op 1 na meest populaire wedsport van Nederland. Op deze pagina lees je alles over gokken op tennis! 

Beste Tennis Bookmakers

Gokken op Tennis is populair!

Voor Live betting is het tennis zelfs de meest gespeelde vorm van sport wedden! Dat komt omdat Tennis zich uitstekend leent voor het beoefenen van sportweddenschappen. Niet zozeer pre-match, want dan zijn er maar twee uitkomsten mogelijk ipv bijv. drie bij voetbal. Maar des te meer qua live wedden: je kunt bij wedden op tennis op elk punt inzetten, zelf op een 1e of 2e service. Dat betekent dat je elke minuut een nieuwe inzet kunt plaatsen. Daarom is gokken op tennis helaas ook gevoelig voor bijv. matchfixing. Dit is een nadeel ervan. Gelukkig wordt hier steeds strenger op gecontroleerd.

Er is een belangrijke reden waarom gokken op tennis zo populair is. Het is namelijk een sport die van zichzelf ook al heel populair is. Daardoor is het leuk om wat geld te zetten op wedstrijden die er over de hele wereld gespeeld worden. De kennis die je van het spel hebt kan je zo gemakkelijk wat geld opleveren. Het leuke aan tennis is bovendien ook dat het een ideale sport is om live weddenschappen op af te sluiten. Dit komt omdat de wedstrijden gemiddeld wat langer duren dan in veel andere sporten en de uitkomst tot het eind open kan blijven.

Vooraleerst, uiteraard zorgen we ervoor dat de beste bookmakers bovenaan staan! Maar bij OW24 zijn er ook genoeg tools en filtermogelijkheden om zelf op zoek te gaan naar jouw favoriete bookmaker. Voordat je gaat gokken op tennis kun je ook onze tennis voorspellingen lezen!

Laatste Tennis Wedden Nieuws en Voorbeschouwingen

Wie gaat er tijdens de ATP Finals met de titel vandoor?

Wie wint dit jaar de ATP Finals? De winnaar van vorig jaar en de nummer één van de wereldranglijst doen niet mee. Wij beschouwen hier voor.

WTA Finals: weet Swiatek weer te winnen?

De WTA Finals worden de komende week gehouden in Amerika. Welke speelster weet de laatste grote prijs van het jaar te winnen?

Bij welke Bookmakers is er een goed aanbod?

tennis gokken bertens in actieHet gokken op tennis begint bij het kiezen van de beste bookmaker. Er zijn flink wat bookmakers actief. Het bepalen van de beste bookmaker kan je het beste doen aan de hand van de odds die geboden worden. Hoe beter die zijn, hoe meer je kunt verdienen aan een goede weddenschap. Uiteindelijk is dat natuurlijk wel het einddoel, of je nu casual gokt of het professioneel aanpakt. Kijk daarom altijd goed rond wat er bij de verschillende wedkantoren geboden wordt. Maak aan de hand daarvan je keuze voor een bepaalde bookmaker. Dit is erg belangrijk om te onthouden als je begint.

Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn als het gaat om gokken op tennis, is het belangrijk dat je de juiste bookmaker kiest. Niet iedere bookmaker biedt immers dezelfde mogelijke weddenschappen aan. Wanneer je dus specifieke wensen hebt, dan is het goed om een wedkantoor te kiezen dat hieraan kan voldoen. Vaak kan je dit gewoon online doen. Je kunt dus letterlijk op het moment van beginnen van de wedstrijd allerlei leuke en spannende weddenschappen afsluiten. Veel mensen halen hier heel veel plezier uit omdat het nog spannender wordt. Het is dus het proberen waard.

Waarop kun je zoal gokken Tennis wedstrijden?

Als je gaat gokken op tennis, waar gok je dan eigenlijk op. Dit kan sterk verschillen. In de eerste plaats gok je natuurlijk op winst of verlies van bepaalde spelers in een bepaalde wedstrijd. Dan is het dus wel ook belangrijk dat je enige kennis hebt van hoe goed de betreffende spelers zijn. Bovendien is het slim om te weten hoe het bijvoorbeeld gesteld is met blessures. Dit kan namelijk in een individuele sport als tennis flink wat verschil maken. Zo kan je dus flink wat verdienen als de quotering in jouw voordeel is omdat van de blessure geen kennis is.

Een tenniswedstrijd is natuurlijk uit verschillende delen opgebouwd. Dit maakt het dus ook goed mogelijk om op allerlei andere zaken in te zetten bij wedden op tennis. Bedenk bijvoorbeeld eens in hoeveel sets een bepaalde speler een wedstrijd gaat winnen. Zijn dat er twee, drie, vier of vijf? Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook nog eens gokken op de setstanden. Dit maakt het dus mogelijk om binnen één wedstrijd heel veel verschillende mogelijkheden te onderzoeken. Daardoor kan je dus flink wat verdienen gedurende het verloop van de wedstrijd. Dat maakt het ook nog eens extra spannend om de wedstrijden te volgen.

Live Gokken op Tennis is ook mogelijk!

Naast tussenstanden en uitslagen kan je ook gokken op allerlei gebeurtenissen in wedstrijden. Een goed voorbeeld hiervan is natuurlijk het aantal aces in een wedstrijd. Je kunt bijvoorbeeld op één van de twee spelers richten, maar je kunt ook het totaal in de wedstrijd nemen. Dit is natuurlijk ook leuk. Zo kan het namelijk ook de wedstrijden per punt een stuk spannender maken. Je hebt dan namelijk een doel dat je gedurende de wedstrijd graag bereikt wilt zien worden. Dit kan in sommige wedstrijden met echte servicekanonnen natuurlijk ook een leuke bijkomstigheid zijn om wedstrijden spannender te maken.

Het leuke aan gokken op tennis is natuurlijk het live wedden. Doordat de wedstrijd uit games en sets bestaat, is het dus mogelijk dat de odds gedurende de wedstrijd steeds veranderen. Dit betekent dus dat je flink kunt verdienen als je op het juiste moment inzet. Wanneer het bijvoorbeeld lijkt alsof de ene speler aan het verliezen is, dan kunnen de odds voor winst wat oplopen. Gok je daar dan op en draait de wedstrijd om, dan pak je dus veel meer geld. Dit maakt het heel spannend. Er zijn niet veel sporten waar dit op dezelfde manier mogelijk is als in het tennis.

Gokken met voorkennis: word een Pro!

Het is bij gokken op tennis natuurlijk heel belangrijk dat je veel kennis opdoet. Dat begint bijvoorbeeld bij kennis over de verschillende soorten ondergrond waarop gespeeld wordt. De ene speler is beter op gras, terwijl de andere een stuk beter is op beton. Omdat er het hele jaar door op verschillende ondergronden wordt gespeeld kan het dus iedere keer weer anders verlopen tussen twee spelers. Bovendien is het een individuele sport. Daardoor kan het spel van een bepaalde speler voor een andere speler heel lastig zijn. Dit kan dus voor verrassende uitkomsten zorgen. Hier kan je je voordeel mee doen als je gaat wedden op tennis. Lees ook altijd vooral de leuke wedtips die wij je verschaffen in het wednieuws overzicht!

Wat maakt tennis wedden zo leuk?

Bij wedden op tennis is het in de eerste plaats belangrijk om te bedenken waarom je eigenlijk op tenniswedstrijden zou willen gokken. De belangrijkste reden voor veel mensen is dat het een leuke hobby is. Dit zijn mensen die meer casual gokken. Ze zetten zo nu en dan wat geld in op een wedstrijd waar ze vertrouwen in hebben en als het goed afloopt, dan verdienen ze een leuk extraatje. Het kan ook een serieuzere bezigheid worden. Door veel te gokken op tennis kan het zelfs een sport op zichzelf worden. Dan is het vooral belangrijk dat je dit op een slimme manier aanpakt zodat je het maximale bereikt.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie