Posted on 17 augustus 2018

Wedden op Serie A

Wedden op Serie A
De Italiaanse Serie A heeft in Nederland natuurlijk een bijzondere plek in de harten van voetbalfans, voornamelijk door de successen van Nederlandse spelers. Daarom is wedden op de Serie A nog altijd zeer populair. Het is een competitie die iedere speelronde tien wedstrijden te bieden heeft die altijd spannend zijn omdat de krachtsverschillen tussen de teams niet heel groot zijn. Daardoor is er dus altijd veel te winnen of verliezen. Wie veel kennis van de competitie heeft en ook over een dosis lef beschikt kan hier echter al snel een aantal hele goede slagen gaan slaan.

Het verleden
Wedden op de Serie A is voor een deel gebaseerd op sentimenten. Veel Nederlandse fans hebben goede herinneringen aan het verleden. Dat kan bijvoorbeeld aan de gouden tijden van AC Milan zijn. Toen speelden Marco van Basten en Ruud Gullit er. Later is er een periode geweest waarin Clarence Seedorf heel succesvol was bij de club. Edgar Davids heeft veel Nederlandse fans geworven voor Juventus met zijn spel. Dit zijn niet toevallig ook twee van de grootste clubs in het land, met allebei een rijke geschiedenis die nog altijd verder wordt uitgebouwd. Daardoor blijft het interessant om te volgen.

De huidige competitie
Wedden op de Serie A doe je echter natuurlijk op de huidige competitie. Daarin zijn naast AC Milan en Juventus nog 18 teams te vinden tegenwoordig. Dat betekent dus ook dat er iedere speelronde 10 wedstrijden zijn om op in te zetten. Het kan soms lijken alsof de krachtsverschillen heel groot zijn, maar het tegendeel is waar. De kleine teams die in recente jaren in de competitie zijn opgeklommen maken het de grote teams die al jaren domineren vaak knap lastig. Bovendien wisselen spelers en coaches in Italië vaak van club waardoor de verhoudingen ieder jaar weer anders liggen.

De opzet
Wedden op de Serie A kan wat verder gaan dan alleen het kiezen van de kampioen. Omdat het tot één van de grote competities van Europa behoort, zijn er ook nog drie andere clubs die zich aan het eind van het seizoen plaatsen voor de Champions League. Dit zijn de nummers 2 tot en met 4 in de eindstand. Omdat er altijd wel zeven of acht clubs in aanmerking komen is de strijd hard. Dat geldt onderin precies zo. Daar zijn drie of vier degradanten die naar de Serie B zakken. Ook hier komen zomaar acht clubs voor in aanmerking. Dus ook hierop inzetten is spannend te noemen.

Verdedigende league
wedden op serie aItalië staat bekend als het land waar verdedigen tot kunst is verheven. Het is ook het land waar de catenaccio-tactiek is uitgevonden. Daardoor zijn zaken met betrekking tot wedden op de Serie A zoals gokken op de topscorer of inzetten op specifieke uitslagen ook lastige en uitdagende weddenschappen om aan te nemen. Scoren is simpelweg niet zo heel gemakkelijk in dit land omdat de verdedigers en keepers van topniveau zijn. Juist dit is echter wel ook een reden waarom de competitie vaak tot het einde spannend blijft op meerdere fronten. Onderschat dit daarom dus ook niet als je gaat inzetten.

Talloze mogelijkheden
Als het over wedden op de Serie A gaat, dan zijn er talloze andere mogelijkheden dan alleen maar inzetten op de wedstrijden vooraf of live wedden. Ook inzetten op de kampioen, de topscorer, of op specifieke gebeurtenissen zoals het aantal doelpunten of gele kaarten in een wedstrijd kunnen leuke zaken zijn om op te gaan wedden. Bovendien is dit dan ook een vakgebied waar je je als kenner op kunt onderscheiden. Dit maakt het voor heel veel liefhebbers dan ook de ideale manier om wat geld bij te verdienen. Zeker ook omdat er vaak speciale acties worden aangeboden door de bookmakers.

Sluiten

Winkelmand

loading icon