Laatst bijgewerkt op 7 juni 2023
Top Online Casino Nederland

Mobiel Wedden

OnlineWedden24.com

Mobiel wedden is tegenwoordig groter dan weddenschappen afsluiten via laptop, desktop of iPad. Dit heeft natuurlijk vooral te maken met het feit dat we steeds meer leven met onze mobiele devices en het feit dat die ook steeds beter en slimmer worden. Bij de meeste goksites in Nederland kun je tegenwoordig plezier mobiel wedden.

De bookmakers moeten met deze ontwikkelingen mee gaan en dit zorgt ervoor dat steeds meer online bookies ook een app of mobiele site hebben voor de spelers die hier de voorkeur aan geven. In Nederland is het helaas moeilijker of zelfs niet meer toegestaan om wed apps te downloaden. Unibet en andere grote bookmakers hebben bijv. hun app een tijdje geleden uit de Playstores moeten halen. Het is natuurlijk wel mogelijk om alle bookmakers mobiel te bereiken via hun mobiele browseromgevingen.

De populariteit van mobiel wedden

Vorig jaar was het nog anders, maar op dit moment kan er wel gezegd worden dat de meeste spelers de voorkeur geven aan een mobiel wedden. Dit heeft met meerdere factoren te maken. Zo is het makkelijker om op het werk in de pauze even met de smartphone in te zetten in plaats van hiervoor een computer moet worden gebruikt. Daarbij, lang niet iedereen werkt met een computer of heeft in de werkpauze toegang tot een computer. Daarnaast is het thuis ook prettiger om gewoon lekker met een smartphone of tablet op de bank te kunnen hangen terwijl je TV kijkt. We noemen deze ontwikkeling ‘dual screen’ of ‘double screen’ entertainment. Het betekent dat mensen met twee devices tegelijk entertainment in huis willen halen. Je kijkt dus bijv. een sportwedstrijd via je TV of laptop en je gebruikt je mobiel of iPad om in te zetten op die wedstrijd.

Voordelen van mobiel wedden

Mobiel wedden is een geweldige toevoeging op wedden in een fysiek kantoor of via de computer, omdat je overal waar je een internetverbinding hebt kunt wedden, Je mobiel heb je altijd bij je. Thuis, op het werk of onderweg in de auto (niet achter het stuur natuurlijk!). Je kunt anno 2023 dus altijd en overal wedden k inzetten op je favoriete sportevenementen. Ook bied mobiel wedden extra functies, zoals live streaming en live weddenschappen. De mobiele apps en websites zijn zo ingericht dat ze makkelijk te gebruiken zijn op een klein scherm en je zult amper verschil merken in vergelijking met wedden op een computer.

Twee soorten mobiele bookmakers

Vroeger waren er zowel mobiel wed apps als mobiele bookmaker websites in Nederland te vinden. Die waren een tijdje weg omdat Apple en Android de regels streng naleefden en mobiele apps op het gebied van wedden verboden waren. Nu zijn ze weer terug en heb je een dedicated app omgeving van waaruit je kunt spelen.

Daarnaast kun je als speler ook gewoon vanuit je mobiele browser (safari, chrome) kunt surfen naar de bookmaker site. Je vindt daar dan een volledig geoptimaliseerde mobiele website met alle functionaliteiten van desktop en laptop, alleen dan in het klein. Het voordeel hiervan is dat je de mobiele app niet hoeft te downloaden, maar wel altijd en overal met een internetverbinding kunt wedden.

Web applicatie downloaden op mobiel

Je kunt nu dus weer apps downloaden van bookmakers, maar je kunt ook gewoon een shortcut icoontje downloaden op je mobiele telefoon van de mobiele website van de bookmaker. Feitelijk ziet dat dan ook hetzelfde eruit als een app. Het is alleen geen app, maar het werkt in principe hetzelfde! Handig, want dan is je bookmaker op mobiel altijd snel bij de hand. Het grote voordeel is dat de opslag in je telefoon vrij blijft, die je normaal gesproken aan de app zou besteden.

In browser betting

Een betting website die via de browser bereikt kan worden om te spelen is dus als enige toegestaan in Nederland. Er hoeft niets te worden gedownload (tenzij je de applicatie als icoon wilt hebben), waardoor het ook geen ruimte inneemt op het mobiele toestel. Daarnaast is het account gewoon gekoppeld aan het account in het online wedkantoor, waardoor je ook heel makkelijk kunt schakelen van het mobiele bookmaker naar de online bookie en weer terug.

Het spelaanbod van een mobiel bookie

Over het algemeen is het spelaanbod van een mobiele bookie iets beperkter dan het spelaanbod van dezelfde bookmaker online. Het is namelijk zo dat niet alle spellen geschikt zijn om aan te passen naar het formaat van een mobiel apparaat. Toch worden steeds meer aspecten responsive, waardoor het spelaanbod van een de bookmaker met de tijd steeds groter wordt. Zo is het op dit moment al mogelijk om livestreams van wedstrijden ook goed op je mobiel te kijken! Het zelfde geldt voor live weddenschappen!

Bookmakers op Mobiel

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie