Laatst bijgewerkt op 15 maart 2019

Wedden op Bayern Munchen

De club Bayern Munchen
FC Bayern Munchen, FC Hollywood ofwel Der Rekordmeister. Dit zijn drie namen voor de grootste club van Duitsland tot nu toe. Deze Europese topclub is opgericht in 1900 te Munchen. Bayern is een van de weinige clubs die alle drie de UEFA-hoofdcompetities wist te winnen. Vanaf 1965 is Bayern Munchen pas de grootste club van Munchen. Opvallend is dat de opkomst van Bayern tegelijk liep met de opkomst van een van de beste Duitse voetballers ooit; Franz Beckenbauer.

Historie
In de erelijst staat maar liefst vijfmaal de Champions League. De eerste drie waren in de jaren ’80. De overige twee waren in 2001 en 2013. Aan deze variatie in jaartallen is wel af te lezen dat het eigenlijk altijd jaren een topploeg is. Hiernaast zijn ze ook 28x kampioen geworden in Duitsland en hebben ze 18x de beker gepakt. Hierdoor zijn ze de meest succesvolle club van onze Oosterburen. Bayern heeft ook veel topspelers gehad over de jaren heen, waar nu Neuer furore maakt waren dat vroeger spelers als Franz Beckenbauer en Gerd Muller. Met Gerd Muller werd dan ook driemaal de toenmalige Europa Cup I gewonnen.

Het heden
Het huidige Bayern is nog steeds een ploeg van een hoog kaliber. Ze presteren ieder jaar goed en zijn momenteel zes jaar op rij kampioen van de Bundesliga. In het seizoen 2013/2014 waren ze zelfs al zeven wedstrijden voor het einde kampioen, waardoor ze allerlei records verbraken. Ze braken al een record door vier keer op rij landskampioen te worden. De twee daaropvolgende jaren waren slechts uitbreidingen van dit record, waardoor het nu op zes jaar staat.

Bookmakers met Beste Noteringen

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

Nederlanders bij Bayern
De meest opvallende speler in dit rijtje is Mark van Bommel. Niet alleen omdat hij een onwijze vedette was van Bayern, maar omdat hij de enige aanvoerder ooit van Bayern is die geen Duitse nationaliteit had. Verder hebben spelers als Roy Makaay en niet te vergeten Arjen Robben ook een grote rol gespeeld bij Bayern. Robben is daar nu bezig aan een van zijn laatste seizoenen. Ook moet hij steeds vaker op de bank zitten.  Robben speelt er al sinds 2009, en zijn contract loopt af 30 juni 2019, zou hij verlengen of zou er misschien een volgende stap in zitten?

Wedden op Bayern
In de competitie zal er geen wedstrijd gespeeld worden waar Bayern vooral niet als favoriet wordt gezien. Ze zijn eigenlijk veel te sterk voor de competitie waarbij bijna elke quotering van ze lager is dan 2x je inzet. Dit heeft zo zijn voordelen en zijn nadelen. Het voordeel is dat het een redelijk veilige bet is. Het nadeel is dat er niet zoveel geld mee te verdienen valt. Een speltip zou kunnen zijn dat je inzet op de hoeveelheid doelpunten die ze scoren!

Wedden op de Champions League Finale Manchester City – Chelsea

De champions league finale van 2021 gaat tussen twee Engelse topploegen: Manchester City en Chelsea….

Eredivisieseizoen 2020/2021 start: wie wordt kampioen?

Door Stefan van Buuren Wie kroont zich tot eredivisiekampioen in het jaar 2020/2021? Amsterdam -...

Trekt Ajax of PSV aan het langste eind in de strijd om de landstitel?

Door Stefan van Buuren Over twee wedstrijden weten we wie zich de kampioen van Nederland...

Sluiten

Winkelmand

loading icon