Laatst bijgewerkt op 7 juni 2023

Live Wedden

De belangrijkste reden waarom veel mensen live wedden is omdat ze het als een leuke vorm van gokken op sport zien die het live kijken van wedstrijden spannender maakt. Stel dat je op een bepaalde gebeurtenis gokt en die gebeurtenis heeft zich nog niet voltrokken, dan ga je hier natuurlijk veel meer met gespannen verwachtingen op zitten wachten dan wanneer je onderuitgezakt op de bank zit en de wedstrijd aan je voorbij laat trekken. Dit is vooral interessant wanneer de wedstrijd op zichzelf niet zo heel erg spannend is te noemen. Je kunt hier dan zelf gemakkelijk iets aan doen door in te zetten op een uitkomst. Live wedden is extra spannend, probeer het eens uit bij een van de Nederlandse goksites.

Kun je Live Wedden op alle Sporten?

De vraag die je misschien hebt bij live wedden is natuurlijk op welke sporten dit allemaal mogelijk is. Wie het echter logisch bekijkt kan zich bedenken dat het eigenlijk niet uitmaakt welke sport het betreft. Het is vooral bij wedstrijden die wat langer duren interessant om op deze manier te werk te gaan. Daar kan namelijk veel in gebeuren en dat geeft je meer mogelijkheden om te profiteren van de veranderende odds. Er kunnen namelijk best momenten zijn waarop het gunstig is om in te zetten. Dat hangt af van wat de wedkantoren verwachten en wat je zelf eigenlijk verwacht.

Lees meer

Bookmakers die Live Weddenschappen aanbieden

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

Voetbal en Tennis bij uitstek Live Wedsport!

Sporten die goed geschikt zijn voor live wedden zijn teamsporten en tennis. Dit komt omdat de wedstrijden in deze categorieën vaak wat meer op en neer gaan. Dit betekent dus ook dat er regelmatig veranderingen in de odds zijn. Hoe meer dit gebeurt, hoe meer voordeel je hier als gokker van kunt hebben. Je weet dan immers aan te voelen wanneer je moet inzetten en wanneer je juist nog even moet wachten met het plaatsen van je weddenschap. Slimme gokkers krijgen het voor elkaar om op deze manier flink wat geld bijeen te krijgen. Dit klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk.

Live wedden op voetbal

Veel liefhebbers van sportweddenschappen verdiepen zich vooral in voetbal. Dit is de grootste sport over heel de wereld en daarom zijn er altijd wel wedstrijden te vinden. Wordt er niet gevoetbald in één van de grote Europese competities, dan zijn er wel interlands of wedstrijden op een ander continent. Daardoor kun je op ieder moment van de dag live wedden op voetbal.

Live wedden op tennis

Tennis is een bijvoorbeeld een leuke sport om live op te wedden, omdat het scoreverloop veel op en neer gaat. Ook is er een grote kans op een comeback, omdat er meerdere sets zijn. Er zijn veel grote toernooien en beroemde spelers die ervoor zorgen dat er interessante tennis weddenschappen worden aangeboden. Live wedden op tennis is dus zeker een aanrader.

Live wedden op Darts

Bij darts kunnen millimeters bepalend zijn voor een overwinning of een nederlaag. De punten worden langzaam bij elkaar gesprokkeld, maar de spanning stijgt richting het einde. Als gokker op darts moetje goed bij de les blijven, want het spel gaat snel en de stand veranderd net zo snel. Dat maakt live wedden op darts een leuke activiteit, die ook nog eens winstgevend kan zijn.

Live wedden op Formule 1

Het leuke bij live wedden op Formule 1 is dat je kunt reageren op veranderende omstandigheden tijdens de race, zoals het weer of technische problemen van een auto. Het stelt je in staat om in te zetten op specifieke gebeurtenissen in de race, zoals de snelste ronde of welke coureur als eerste zal eindigen. Als je bijvoorbeeld ziet dat Max Verstappen door een technische fout of lange pit stop achteraan aan moet sluiten, kun je inzetten op een hoge ranking. Verstappen staat bekend als een coureur die makkelijk inhaalt, maar als hij achteraan rijdt, zal de odd voor een hoge eindpositie toch hoger zijn dan wanneer hij vooraan rijdt.

Live wedden op basketbal

Basketbal is een snelle en dynamische sport, wat live wedden ook extra spannend maakt. De scores kunnen snel heen en weer gaan en grote comebacks zijn vaak mogelijk. Houd bij het live wedden rekening met de prestaties van individuele spelers, blessures of het momentum van het spel. Wed bijvoorbeeld op wie de meeste punten gaat scoren of wie aan het langste eind gaat trekken in de strijd om de overwinning. Als je een interessante pre-match weddenschap niet van te voren gezien hebt, kun je die tijdens de wedstrijd altijd nog aangaan, misschien zelfs met een hogere odd of een betere winstkans.

Live Inzetten voor Beginners

Het is het best om als beginner niet direct met live wedden te beginnen. De odds maken het soms aantrekkelijk om hier in mee te gaan, maar wedstrijden kunnen altijd zomaar omslaan in het voordeel van de andere ploeg of sporter. Dit maakt het dus ook wat risicovoller als je inzet. Het is daarom slim om eerst wat ervaring op te doen met gewone single bets. Aan de hand van die ervaring kan je daarna veel plezier hebben van het wedden op wedstrijden die live bezig zijn en de kansen die zich hiermee voordoen voor gokkers.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie