Laatst bijgewerkt op 15 maart 2019

Live Wedden

De belangrijkste reden waarom veel mensen live wedden is omdat ze het als een leuke vorm van gokken op sport zien die het live kijken van wedstrijden spannender maakt. Stel dat je op een bepaalde gebeurtenis gokt en die gebeurtenis heeft zich nog niet voltrokken, dan ga je hier natuurlijk veel meer met gespannen verwachtingen op zitten wachten dan wanneer je onderuitgezakt op de bank zit en de wedstrijd aan je voorbij laat trekken. Dit is vooral interessant wanneer de wedstrijd op zichzelf niet zo heel erg spannend is te noemen. Je kunt hier dan zelf gemakkelijk iets aan doen door in te zetten op een uitkomst.

Kun je Live Wedden op alle Sporten?

De vraag die je misschien hebt bij live wedden is natuurlijk op welke sporten dit allemaal mogelijk is. Wie het echter logisch bekijkt kan zich bedenken dat het eigenlijk niet uitmaakt welke sport het betreft. Het is vooral bij wedstrijden die wat langer duren interessant om op deze manier te werk te gaan. Daar kan namelijk veel in gebeuren en dat geeft je meer mogelijkheden om te profiteren van de veranderende odds. Er kunnen namelijk best momenten zijn waarop het gunstig is om in te zetten. Dat hangt af van wat de wedkantoren verwachten en wat je zelf eigenlijk verwacht.

Hoe kan je voordeel uit live wedden halen? Dat is eigenlijk heel simpel. Je moet het meest gunstige moment uitkiezen om een inzet op een weddenschap te doen. Wanneer je het idee hebt dat een ploeg gaat winnen terwijl deze achterstaat, dan kan je vaak meer winst boeken dan wanneer het team wel al op voorsprong staat. Gunstige moment zijn dus altijd wanneer de odds in het voordeel van de ander zijn. Het is natuurlijk niet voor niets zo dat odds op een bepaalde manier worden gemaakt. Dit moet je dus wel altijd meewegen in de keuzes die je maakt.

Lees meer
De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

Tennis bij uitstek Live Wedsport!

Sporten die goed geschikt zijn voor live wedden zijn teamsporten en tennis. Dit komt omdat de wedstrijden in deze categorieën vaak wat meer op en neer gaan. Dit betekent dus ook dat er regelmatig veranderingen in de odds zijn. Hoe meer dit gebeurt, hoe meer voordeel je hier als gokker van kunt hebben. Je weet dan immers aan te voelen wanneer je moet inzetten en wanneer je juist nog even moet wachten met het plaatsen van je weddenschap. Slimme gokkers krijgen het voor elkaar om op deze manier flink wat geld bijeen te krijgen. Dit klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk.

Live Inzetten voor Beginners

Het is het best om als beginner niet direct met live wedden te beginnen. De odds maken het soms aantrekkelijk om hier in mee te gaan, maar wedstrijden kunnen altijd zomaar omslaan in het voordeel van de andere ploeg of sporter. Dit maakt het dus ook wat risicovoller als je inzet. Het is daarom slim om eerst wat ervaring op te doen met gewone single bets. Aan de hand van die ervaring kan je daarna veel plezier hebben van het wedden op wedstrijden die live bezig zijn en de kansen die zich hiermee voordoen voor gokkers.

Sluiten

Winkelmand

loading icon