Laatst bijgewerkt op 6 november 2021

De Beste Wedtips!

De Beste Wedtips

Wedden op sport moet je natuurlijk zo serieus als mogelijk aanpakken. Hoe meer tijd en aandacht je hier aan schenkt, hoe hoger de kans dat je meer geld kunt verdienen. Je hoeft alle tips en trucs gelukkig niet zelf uit te zoeken. Het is zelfs zo dat je dit het best kunt doen door de hulp van anderen in te schakelen. Er zijn op allerlei plekken goede wedtips te vinden die je heel gemakkelijk verder helpen en die ervoor zorgen dat je een flinke hoeveelheid winst kunt boeken door slim in te zetten. Op deze pagina vind je de belangrijkste wed tips!

Wed tip 1: vergelijk odds!

Het eerste waar je naar moet zoeken zijn wedstrijden waar buitenkansjes liggen. De odds voor een bepaalde wedstrijd liggen bij de ene bookmaker bijvoorbeeld wat hoger dan bij de andere. Dit verschilt vaak niet heel veel, maar met meerdere weddenschappen bij elkaar opgeteld kan je hiermee snel een flinke hoeveelheid extra winst op je rekening bijschrijven. Uiteindelijk is dat natuurlijk het voornaamste doel van het afsluiten van weddenschappen op sportwedstrijden. Daarom raden we aan: Vergelijk odds!

Wed tip 2: Ga op zoek naar bonussen!

Ook speciale acties en bonussen zijn de moeite waard om in de gaten te houden. Deze kunnen namelijk per moment en per wedkantoor verschillen. Elk kantoor heeft zijn eigen soorten acties. Dit kan voor elk type gokker weer op een andere manier aansprekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan acties waarbij je bonussen kunt vergaren of acties waarbij een bepaalde weddenschap meer waard is dan gebruikelijk. Wanneer deze gok in jouw straatje past, is het niet meer dan logisch dat je hier gebruik van maakt. Extra inkomsten die je op deze manier kunt garanderen zijn veel waard voor veel spelers. Je kunt hier zonder al te veel moeite aanspraak opmaken en verdient zo leuke extra’s!

Wed tip 3: Slim inzetten!

wedtipsWed tips die wat minder direct zijn, maar daardoor niet minder waardevol, zijn tips over de manier waarop je moet gokken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er bepaalde verborgen feiten zijn die heel waardevol kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het wedden op specifieke gebeurtenissen. Dit kan met bepaalde statistieken worden ondersteund. Een voetbalploeg die veel overtredingen maakt kan interessant zijn als je op het aantal gele kaarten in een wedstrijd wilt gokken. Het is dan goed dat je attent gemaakt wordt op feiten die hier aan verbonden zijn voor je je weddenschap afsluit. Zo kan je mogelijk ook meer winnen. Een bookmaker die hier erg veel aandacht aan besteed door je feitjes en statistieken voor te schotelen is BetCity. Lees onze BetCity review hier. 

Ontdek de beste Odds bij deze Bookmakers

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

Wed tip 4: Zoek op forums naar tips

Er zijn op veel plekken wedtips te vinden. In de eerste plaats kunnen die bijvoorbeeld van vrienden en bekenden komen. Maar vaker vind je ze op bepaalde website en fora. Dit zijn vaak gebruikelijke tips, zoals wie een wedstrijd gaat winnen en hoeveel je daarmee kunt verdienen. Het is natuurlijk aan jouzelf om te bepalen of je dit soort tips aanneemt of niet. Daarnaast zijn er ook veel professionals actief met het aanbieden van tips. Hier kan je vaak nog meer aan hebben als je het gokken serieus neemt en het meer dan een hobby voor je is. Overweeg dit en doe er eventueel je voordeel mee.

Het is wel belangrijk om op te letten of een bron van en tip gezaghebbend is. Het kan bijvoorbeeld best zo zijn dat een bepaalde website of expert er belang bij heeft om bepaalde wedtips te geven. Het is dus altijd ook belangrijk om niet alleen naar de tip zelf, maar ook naar de bron ervan te kijken voor je een besluit neemt wat je met die betreffende tip doet. Het kan je namelijk ook zomaar heel veel geld kosten als je de verkeerde tips aanneemt en dus verkeerd inzet. Dit wil je natuurlijk voorkomen.

Wed tip 5: Snel Zoeken

Wel kan het gemakkelijk zijn om een vergelijkingswebsite of een tool te gebruiken die je snel kan helpen de beste weddenschappen te vinden. Door het gebruik van dit soort tools kan je namelijk heel snel de juiste weddenschappen vinden waarmee je heel snel succes kan boeken. Zo kan je bijvoorbeeld de beste deals voor de korte termijn vinden, maar ook de beste deals die in de komende periode voorbij gaan komen. Aan dit soort wedtips kan je dus ook heel veel hebben als je wat minder tijd hebt om alles uit te zoeken.

Wed tips

Wed tip 6: Zit boven op de actie met live wedden

Een belangrijke tip voor live wedden is dat je bovenop de actie moet zitten! Je schiet met hagel wanneer je de wedstrijd waarop je aan het wedden bent niet live aan het kijken bent. Door de wedstrijd of het event intensief te volgen kun je nog steeds niet de toekomst voorspellen, maar je kunt wel gerichter en met meer zekerheid wedden. Het helpt echt, geloof ons. Wat als je mobiel inlogt en je ziet dat Barcelona 0-1 achter staat in de 80e minuut tegen een degradatieclub. Dan denk je: ‘Ik zet nu in op Barcelona gelijkspel of winst’. Maar omdat je de wedstrijd niet kijkt, zie je niet dat het veld verregend is en dat Barcelona met 10 man speelt waardoor een doelpunt heel heel lastig is. Oftewel: Zit er bovenop, en maak op basis van je voorkennis beslissingen.

Wed tip 7: Tips van de bookmakers

Veel bookmakers bieden zelf ook tips aan bij hun mogelijkheden. Ze hebben bijvoorbeeld een lijstje van wedstrijden die interessant kunnen zijn of van aanbiedingen van deals rondom specifieke weddenschappen die je kunt doen. Dit kan erg aantrekkelijk zijn, vooral wanneer de wedtips komen van de bookmaker waar je zelf vaak mee werkt. Je weet dan in ieder geval wat je kunt verwachten en dankzij de tips kan je dan net iets meer aan je weddenschappen overhouden. Dit kan je helpen bij het opbouwen van een vermogen om mee te wedden. Kijk dus goed rond op de website van jouw bookmaker naar keuze en laat je met wed tips informeren over interessante kansen!

Lees hier meer wedtips en voorbeschouwingen

De hele week Eredivisie-voetbal: dit zijn de odds!

Door Stefan van Buren De hele week Eredivisie-voetbal: dit zijn de odds! Vanaf woensdag kun...

Promotie bij bet365: vroeg uitbetalen bij voorsprong en accumulator

Door Stefan van Buren Bet365 presenteert vroege uitbetaling en accumulators bij voetbalweddenschappen Bet365 heeft ter...

De odds voor Nederlands succes in deze Europese week

Door Stefan van Buren De odds voor Nederlands succes in deze Europese week  Nieuwe ronde,...

Pak jij €5, €10 of €100 Gratis Bonus?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie