Laatst bijgewerkt op 26 januari 2019

De Beste Wedtips!

De Beste Wedtips

Wedden op sport moet je natuurlijk zo serieus als mogelijk is aanpakken. Hoe meer tijd en aandacht je hier aan schenkt, hoe meer geld er te winnen valt. Dit hoef je echter natuurlijk niet allemaal alleen maar zelf uit te zoeken. Het is zelfs zo dat je dit het best kunt doen door de hulp van anderen hiervoor in te schakelen. Er zijn op allerlei plekken goede wedtips te vinden die je heel gemakkelijk verder kunnen helpen en die ervoor kunnen zorgen dat je een flinke hoeveelheid winst kunt boeken door slim in te zetten. Dat kan op verschillende manieren.

Wed tip 1: vergelijk odds!

Het begint natuurlijk altijd bij simpele wedtips. Het gaat dan om wedstrijden waar misschien wat buitenkansjes liggen. De odds voor een bepaalde wedstrijd liggen bij de ene bookmaker bijvoorbeeld wat hoger dan bij de andere. Dit zijn kleine beetjes per keer, maar samen bij elkaar geteld kan je hiermee dus al snel wel een flinke hoeveelheid extra winst op je rekening bijschrijven. Vergelijk odds! Uiteindelijk is dat natuurlijk het voornaamste doel van het afsluiten van weddenschappen op sportwedstrijden. Dit soort tips kunnen dus ook heel veel waard zijn op de lange termijn. Bovendien zijn ze voor ieder type gokker bruikbaar omdat ze heel algemeen zijn.

Ontdek de beste Odds bij deze Bookmakers

Lees hier de allerlaatste wed voorbeschouwingen en wedtips

Wedden op de Champions League Finale Manchester City – Chelsea

De champions league finale van 2021 gaat tussen twee Engelse topploegen: Manchester City en Chelsea….

Eredivisieseizoen 2020/2021 start: wie wordt kampioen?

Door Stefan van Buuren Wie kroont zich tot eredivisiekampioen in het jaar 2020/2021? Amsterdam -...

Trekt Ajax of PSV aan het langste eind in de strijd om de landstitel?

Door Stefan van Buuren Over twee wedstrijden weten we wie zich de kampioen van Nederland...

Wed tip 2: Ga altijd op zoek naar bonussen!

Andere wed tips liggen eerder in de lijn van speciale acties. Dit is namelijk iets wat per wedkantoor kan verschillen. Elk kantoor heeft zo zijn eigen soorten acties. Dit kan dus ook voor elk type gokker weer op een andere manier aansprekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan acties waarbij je bonussen kunt vergaren of acties waarbij een bepaalde weddenschap meer waard is dan gebruikelijk. Wanneer deze gok in jouw straatje past, dan is het natuurlijk niet meer dan logisch dat je hier gebruik van maakt als gokker. Extra inkomsten die je op deze manier kunt garanderen zijn veel waard voor veel spelers.

Wed tip 3: Slim inzetten!

wedtipsWed tips die wat minder direct zijn, maar daardoor niet minder waardevol, zijn tips over de manier waarop je moet gokken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er bepaalde verborgen feiten zijn die heel waardevol kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het wedden op specifieke gebeurtenissen, dit kan met bepaalde statistieken worden ondersteund. Een voetbalploeg die veel overtredingen maakt kan heel interessant zijn als je op het aantal gele kaarten in een wedstrijd wilt gokken. Het is dan goed dat je attent gemaakt wordt op feiten die hier aan verbonden zijn voor je je weddenschap afsluit. Zo kan je mogelijk ook meer winnen.

4 betrouwbare online bookmakers

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

Wed tip 4: zoek in forums naar tips!

Er zijn op heel veel plekken wedtips te vinden. In de eerste plaats kunnen die bijvoorbeeld gewoon van vrienden en bekenden komen. Maar vaker vind je ze in bepaalde fora. Dit zijn vaak de meer gebruikelijke tips als het gaat om wie er gaat winnen en hoeveel je daarmee kunt verdienen. Het is natuurlijk aan jou zelf om te bepalen of je dit soort tips aanneemt of niet. Daarnaast zijn er ook veel professionals bezig met het aanbieden van tips. Hier kan je vaak nog veel meer aan hebben als je het gokken serieus neemt en het meer dan een hobby voor je is. Hier kan je voordeel mee doen.

Wed tip 5: Gezaghebbend zijn

Het is wel belangrijk om op te letten of een bron van en tip gezaghebbend is. Het kan bijvoorbeeld best zo zijn dat een bepaalde website of expert er belang bij heeft om bepaalde wedtips te geven. Het is dus altijd ook belangrijk om niet alleen naar de tip zelf, maar ook naar de bron ervan te kijken voor je een besluit neemt wat je met die betreffende tip doet. Het kan je namelijk ook zomaar heel veel geld kosten als je de verkeerde tips aanneemt en dus verkeerd inzet. Dit wil je natuurlijk het liefst voorkomen.

1. Tips van de bookmakers

Veel bookmakers bieden zelf ook tips aan bij hun mogelijkheden. Ze hebben dan zelf een lijstje van wedstrijden die interessant kunnen zijn of van aanbiedingen van deals rondom specifieke weddenschappen die je kunt doen. Dit kan dus ook erg aantrekkelijk zijn. Dit is vooral vaak het geval als de wedtips komen van de bookmaker waar je zelf vaak mee werkt. Je weet dan in ieder geval wat je kunt verwachten en dankzij de tips kan je dan net iets meer aan je weddenschappen overhouden. Dit kan je helpen bij het opbouwen van een vermogen om mee te wedden.

2. Snel Zoeken

Wel kan het gemakkelijk zijn om een vergelijkingswebsite of een tool te gebruiken die je snel kan helpen de beste weddenschappen te vinden. Door het gebruik van dit soort tools kan je namelijk heel snel de juiste weddenschappen vinden waarmee je heel snel succes kan boeken. Zo kan je bijvoorbeeld de beste deals voor de korte termijn vinden, maar ook de beste deals die in de komende periode voorbij gaan komen. Aan dit soort wedtips kan je dus ook heel veel hebben als je wat minder tijd hebt om alles uit te zoeken.

3. Live Wedden: zit boven op de actie!

Een belangrijke wedtip voor live wedden is dat je bovenop de actie moet zitten! Als je de wedstrijd niet kijkt waarop je aan het wedden bent, schiet je met hagel. Je moet wel snappen wat er gebeurt tijdens een wedstrijd. Daarmee kun je de toekomst nog steeds niet voorspellen, maar je kunt wel gerichter wedden en met meer zekerheid! Het helpt echt, geloof ons. Wat als je mobiel inlogt en je ziet dat Barcelona 0-1 achter staat in de 80e minuut tegen een degradatieclub. Dan denk je, ik zet nu in op Barcelona gelijkspel of winst! Maar omdat je de wedstrijd niet kijkt, zie je niet dat het veld verregend is en dat Barcelona met 10 man speelt waardoor een doelpunt heel heel lastig is! Oftewel: zit er bovenop, en maak op basis van je voorkennis beslissingen!

4 online bookmakers met gratis bonussen

Pak jij €5, €10 of €100 Gratis Bonus?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sluiten

Winkelmand

loading icon