Laatst bijgewerkt op 15 maart 2019

79ste minuut tactiek

Er zijn vele manieren om op voetbal in te zetten, maar deze is niet zo’n heel bekende terwijl die wel heel rendabel kan zijn. Als je (soms met grof geschut) inzet volgens de 79ste minuut tactiek, dan kan dit je snel veel flink wat geld opleveren. Hiervoor is natuurlijk wel een staaltje logisch nadenken en het slim toepassen van de tactiek voor nodig, maar die gaan we je nu zo goed mogelijk proberen uit te leggen.

Bookmakers met Beste Noteringen

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

De bookmakers beschouwen de 80ste minuut vaak als het begin van de slotfase. Staat het in de 80ste minuut 2-0 voor een club, dan zullen ze niet zo snel meer denken dat het nog 2-2 gaat worden. Hierdoor gaan de quoteringen voor de winnende partij vanaf dat moment met reuzenpassen dalen. In de 79ste minuut is dit nog een beetje anders. Vaak krijg je namelijk in de 79ste minuut nog een redelijke quotering voor je team. Deze quotering varieert vaak nog tussen de 1.10x je inzet en 1.40x je inzet. Dus als je hierop flink inzet, denk hierbij aan €100 of €1000, dan win je voor een redelijk gemakkelijke bet alsnog tussen de €100 en €400. Het is natuurlijk niet volledig risicoloos, anders dan zou het simpelweg gratis geld zijn. Maar het is wel een makkelijke manier om in de laatste minuten van een wedstrijd nog even flink te cashen.

Je kan bij het inzetten met de 79ste minuut tactiek ook op veel andere bets inzetten. Het staat bijvoorbeeld 0-0 bij een confrontatie tussen twee ploegen. Bijvoorbeeld op de opties die je krijgt voor het totaalaantal doelpunten volgens het over/under principe. Als je dan de mogelijkheid krijgt om op het totaalaantal doelpunten in te zetten in de 79ste minuut, dan ga je natuurlijk inzetten op dat er niet heel veel meer gescoord wordt. Een doelpunt kan altijd vallen, dus inzetten op ‘Under 0,5’ is erg riskant. Een redelijk veilige bet is dan om in te zetten op ‘Under 1,5’. Bij deze bet krijg je vaak alsnog odds tussen de 1.15x je inzet en 1.30x keer je inzet, waardoor het best rendabel kan zijn!

Je kan dus ook nog varieren in het risico dat je loopt, maar daarmee verschilt ook de hoeveelheid die je uitbetaald krijgt. Bij een 0-0 stand kan je bijvoorbeeld:

  1. Ervoor kiezen dat je denkt dat er geen doelpunten meer vallen. Dit is een medium risico maar zit wel een hogere winst aan verbonden
  2. Ervoor kiezen dat je denkt dat er minder dan 1.5 doelpunten vallen. Dit is een laag risico maar dat brengt ook een lagere winst met zich mee.

Wat belangrijk is als je de 79ste minuut tactiek wil hanteren, is dat jouw bookmaker gebruik maakt van live betting. Kijk even tussen de bookmakers die wij vergeleken hebben zodat je de beste bookmaker vindt waar je live kan betten!

Wedden op de Champions League Finale Manchester City – Chelsea

De champions league finale van 2021 gaat tussen twee Engelse topploegen: Manchester City en Chelsea….

Eredivisieseizoen 2020/2021 start: wie wordt kampioen?

Door Stefan van Buuren Wie kroont zich tot eredivisiekampioen in het jaar 2020/2021? Amsterdam -...

Trekt Ajax of PSV aan het langste eind in de strijd om de landstitel?

Door Stefan van Buuren Over twee wedstrijden weten we wie zich de kampioen van Nederland...

Sluiten

Winkelmand

loading icon