Laatst bijgewerkt op 9 maart 2022

Wedden op de Eredivisie

Wedden op de eredivisie is voor de Nederlandse voetballiefhebber misschien wel de meest interessante mogelijkheid die door bookmakers geboden wordt. Wat is er nu leuker dan wedden op de wedstrijden van de club die je support? Of juist tegen de club waar je het minst mee hebt. Natuurlijk is het belangrijk om objectief te blijven om goede weddenschappen af te kunnen sluiten, maar tegelijkertijd is het natuurlijk wel ook een perfecte manier om het allemaal net even iets spannender te maken. Dit is een belangrijke aanleiding voor veel gokkers om op wedstrijden uit de Nederlandse competitie in te zetten.

Aad de Mos podcast

Inzetten op Ajax
wedden op de eredivisieWie gaat wedden op de eredivisie doet dat bijvoorbeeld door te voorspellen wat Ajax of PSV gaat doen in de eerstvolgende wedstrijd. De recordkampioen van Nederland wint vaak, maar natuurlijk niet altijd. Dit maakt het dus altijd weer spannend of je winst gaat boeken of niet. Het kan ook zo zijn dat je juist denkt dat de komende wedstrijd er één wordt die verloren wordt door de Amsterdamse ploeg. De tegenstanders krijgen vaak hoge odds, omdat winst niet vaak voor is gekomen door de jaren heen. Als gokker ligt hier dan dus altijd een goede kans voor je om winst te boeken.

Inzetten op Feyenoord
Net als Ajax is ook Feyenoord een razend populaire club in Nederland. Ook op wedstrijden van de Rotterdammers wordt dus door veel mensen gegokt. Dit geldt overigens ook voor veel liefhebbers in het buitenland. Het is immers zo dat ook veel internationale wedkantoren allerlei mogelijkheden bieden om in te zetten op wedstrijden in de Nederlandse competitie. Wedden op de eredivisie kan dus ook heel interessant zijn wanneer je bij bookmakers uit Engeland of Duitsland een account afsluit. Dit hangt ook maar net af van wat de odds zijn die geboden worden door de verschillende wedkantoren. Kijk hier altijd goed naar.

Beste Bookmakers voor Wedden op De Eredivisie

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

De competitie
Wedden op de eredivisie betekent wel dat er wat kennis opgedaan moet worden over de competitie. Het is één van de divisies die al wat langer loopt in Europa, al sinds de jaren vijftig van de twintigste eeuw. Waar Ajax en Feyenoord in het begin vooral dominant waren, is het sinds de jaren tachtig steeds meer zo geworden dat PSV de sterke club van de competitie geworden is. Bovendien zijn er in recente jaren ook enkele verrassingen geweest. Zo werden AZ en FC Twente eens kampioen. Er is dus alle reden om ook eens lef te tonen en te gokken op een andere club als kampioen dan de gebruikelijke teams.

De strijd onderin
Wedden op de eredivisie kan ook betekenen dat er veel aandacht is voor wat er onderin de competitie gebeurt. In Nederland degradeert weliswaar maar één team direct, maar er zijn er dan ook nog twee die play-offs moeten spelen tegen teams uit de onderliggende divisie, ook wel bekend als de eerste divisie. Het gebeurt met enige regelmaat dat grote clubs in deze play-offs terechtkomen. Clubs met een groot verleden zoals Sparta Rotterdam, FC Twente en NAC Breda zijn daardoor dus ook al eens gedegradeerd. Neem dit daarom ook mee in de overwegingen als ingezet gaat worden op de wedstrijden of op competitiestanden.

Allerlei extra weddenschappen
Inzetten op allerlei specifieke weddenschappen kan wedden op de eredivisie ook heel leuk maken. Geld zetten op wie de meeste doelpunten in een seizoen maakt bijvoorbeeld. Of inzetten op wie er geel gaat krijgen in een bepaalde wedstrijd. Hoeveel doelpunten gaan er in het totaal eigenlijk vallen in die betreffende wedstrijd? Dit zijn allemaal zaken die geld waard zijn wanneer je hier een goed idee over hebt. Dat maakt het ook voor zowel de hobbygokker als voor de professional zo interessant om zich op deze competitie te richten.  Vrijwel alle bookmakers bieden dan ook mogelijkheden aan op dit gebied.

Voorbeschouwingen voor wedden op Eredivisie

Super Sunday in de Eredivisie: welke clubs slaan hun slag?

De top vier staat ook op de bovenste vier plekken op dit moment. En dan ontmoeten ze elkaar op dezelfde dag. Wij beschouwen voor.

Eredivisie: haakt er een topclub voorlopig af in de titelstrijd?

De traditionele top drie staat op drie punten verschil van elkaar in de Eredivisie. Weet iedereen te winnen of haakt er voorlopig een club af?

Eredivisie-speelronde: kan de top drie ongeslagen blijven?

De top drie heeft nog niet verloren. Kunnen deze clubs ongeslagen blijven of moet een van de drie voorlopig afhaken in de titelstrijd?

Coaches Betaald Voetbal en Unibet strijden samen tegen matchfixing

Coaches Betaald Voetbal (CBV) en Unibet gaan samen de strijd aan tegen matchfixing. Ze gaan o.a. voorlichting geven. Lees meer!

Gehavend Utrecht neemt het op tegen ongeslagen Ajax

Ajax is nog ongeslagen in de competitie en gaat dit weekend op bezoek in Utrecht. Kan FC Utrecht Ajax uitdagen? Lees meer.

Een uitgeklede Eredivisie-speelronde: winnen Ajax en Feyenoord weer?

Er worden drie Eredivisie-wedstrijden uitgesteld, maar Ajax en Feyenoord spelen wel dit weekend. Winnen zij hun derde duel?

Eredivisie: Pakken Ajax, PSV en Feyenoord de tweede zege op rij?

Gaan Ajax, PSV en Feyenoord ook hun tweede wedstrijd winnen? Lees onze voorbeschouwing om te wedden op de Eredivisie.

AZ en Twente moeten Europese klus klaren

FC Twente en AZ strijden voor kwalificatie in de Conference League. Lees onze wedtips voor AZ – Dundee United en Twente – Čukarički.

PSV moet winnen tegen Monaco in return Champions League

Vorige week eindigde de wedstrijd tussen PSV en Monaco in een gelijkspel. Kan PSV het thuis afmaken of verstoort Monaco de feestvreugde?

NAC Breda in zee met Unibet

NAC Breda is de volgende die een samenwerking aangaat met Unibet. De KKD-club en de bookmaker zijn tot 2025 partners.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie