Laatst bijgewerkt op 9 maart 2022

Wedden op de Eredivisie

Wedden op de eredivisie is voor de Nederlandse voetballiefhebber misschien wel de meest interessante mogelijkheid die door bookmakers geboden wordt. Wat is er nu leuker dan wedden op de wedstrijden van de club die je support? Of juist tegen de club waar je het minst mee hebt. Natuurlijk is het belangrijk om objectief te blijven om goede weddenschappen af te kunnen sluiten, maar tegelijkertijd is het natuurlijk wel ook een perfecte manier om het allemaal net even iets spannender te maken. Dit is een belangrijke aanleiding voor veel gokkers om op wedstrijden uit de Nederlandse competitie in te zetten.

Aad de Mos podcast

Inzetten op Ajax
wedden op de eredivisieWie gaat wedden op de eredivisie doet dat bijvoorbeeld door te voorspellen wat Ajax of PSV gaat doen in de eerstvolgende wedstrijd. De recordkampioen van Nederland wint vaak, maar natuurlijk niet altijd. Dit maakt het dus altijd weer spannend of je winst gaat boeken of niet. Het kan ook zo zijn dat je juist denkt dat de komende wedstrijd er één wordt die verloren wordt door de Amsterdamse ploeg. De tegenstanders krijgen vaak hoge odds, omdat winst niet vaak voor is gekomen door de jaren heen. Als gokker ligt hier dan dus altijd een goede kans voor je om winst te boeken.

Inzetten op Feyenoord
Net als Ajax is ook Feyenoord een razend populaire club in Nederland. Ook op wedstrijden van de Rotterdammers wordt dus door veel mensen gegokt. Dit geldt overigens ook voor veel liefhebbers in het buitenland. Het is immers zo dat ook veel internationale wedkantoren allerlei mogelijkheden bieden om in te zetten op wedstrijden in de Nederlandse competitie. Wedden op de eredivisie kan dus ook heel interessant zijn wanneer je bij bookmakers uit Engeland of Duitsland een account afsluit. Dit hangt ook maar net af van wat de odds zijn die geboden worden door de verschillende wedkantoren. Kijk hier altijd goed naar.

Beste Bookmakers voor Wedden op De Eredivisie

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

De competitie
Wedden op de eredivisie betekent wel dat er wat kennis opgedaan moet worden over de competitie. Het is één van de divisies die al wat langer loopt in Europa, al sinds de jaren vijftig van de twintigste eeuw. Waar Ajax en Feyenoord in het begin vooral dominant waren, is het sinds de jaren tachtig steeds meer zo geworden dat PSV de sterke club van de competitie geworden is. Bovendien zijn er in recente jaren ook enkele verrassingen geweest. Zo werden AZ en FC Twente eens kampioen. Er is dus alle reden om ook eens lef te tonen en te gokken op een andere club als kampioen dan de gebruikelijke teams.

De strijd onderin
Wedden op de eredivisie kan ook betekenen dat er veel aandacht is voor wat er onderin de competitie gebeurt. In Nederland degradeert weliswaar maar één team direct, maar er zijn er dan ook nog twee die play-offs moeten spelen tegen teams uit de onderliggende divisie, ook wel bekend als de eerste divisie. Het gebeurt met enige regelmaat dat grote clubs in deze play-offs terechtkomen. Clubs met een groot verleden zoals Sparta Rotterdam, FC Twente en NAC Breda zijn daardoor dus ook al eens gedegradeerd. Neem dit daarom ook mee in de overwegingen als ingezet gaat worden op de wedstrijden of op competitiestanden.

Allerlei extra weddenschappen
Inzetten op allerlei specifieke weddenschappen kan wedden op de eredivisie ook heel leuk maken. Geld zetten op wie de meeste doelpunten in een seizoen maakt bijvoorbeeld. Of inzetten op wie er geel gaat krijgen in een bepaalde wedstrijd. Hoeveel doelpunten gaan er in het totaal eigenlijk vallen in die betreffende wedstrijd? Dit zijn allemaal zaken die geld waard zijn wanneer je hier een goed idee over hebt. Dat maakt het ook voor zowel de hobbygokker als voor de professional zo interessant om zich op deze competitie te richten.  Vrijwel alle bookmakers bieden dan ook mogelijkheden aan op dit gebied.

Voorbeschouwingen voor wedden op Eredivisie

Laatste speelronde Eredivisie: Strijd tegen degradatie en gevecht om Europees voetbal

Er is nog volop strijd om plek acht en de degradatie. Kan Willem II zichzelf nog handhaven of blijft Fortuna in de Eredivisie? Lees verder.

Ajax, PSV en Feyenoord in speelronde 33: wordt de titelstrijd beslist?

Het gat tussen Ajax en PSV is vier punten met nog twee duels te gaan. In speelronde 33 kan de beslissing vallen. Wij blikken vooruit.

Super Sunday in de Eredivisie: wordt de titelstrijd al beslist?

De vier topclubs van de Eredivisie komen elkaar tegen op één dag: AZ – Ajax en Feyenoord – PSV. Lees hier de voorbeschouwingen op deze duels.

Top drie Eredivisie neemt het op tegen het rechterrijtje: dit zijn de odds!

De traditionele top drie van de Eredivisie komt dit weekend weer in actie. Kan PSV inlopen op Ajax en wat doet Feyenoord? Lees meer.

Wat kan Feyenoord tegen Utrecht in aanloop naar Europese wedstrijd?

In aanloop naar een Europese topwedstrijd neemt Feyenoord het op tegen FC Utrecht. Kunnen de Domstedelingen het Feyenoord lastig maken?

NEC – Ajax en SC Cambuur – PSV: dit zijn de odds!

Ajax en PSV zetten hun strijd om de titel voort, met uitduels in Nijmegen en Leeuwarden. Wij blikken vooruit op deze wedstrijden.

Aad de Mos: “Ajax moet zich zorgen maken”

Ajax verkeert niet in zijn beste vorm. Onze huisanalist Aad de Mos denkt dat de onrust binnen de club effect heeft op de prestaties.

Feyenoord is een voorjaarsteam, PSV is een najaarsteam

Onderzoek van Onlinewedden24.com laat zien dat er grote seizoensverschillen zijn bij clubs. Lees hier wanneer jouw club het best presteert!

Ajax, PSV en Feyenoord op zoek naar overwinning in Eredivisie

De gehele top drie van de Eredivisie mag eigenlijk niet verliezen. AZ hijgt Feyenoord in de nek en PSV wil de druk op Ajax hoog houden.

Beugelsdijk, Meijers en Clasie in verband gebracht met illegaal gokbedrijf

Tom Beugelsdijk, Aaron Meijers en Jordy Clasie zijn genoemd in een onderzoek naar het illegale gokbedrijf Edobet. Lees alles hier!

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie