Laatst bijgewerkt op 9 maart 2022

Wedden op de Champions League

Wie wil wedden op de Champions League kan op heel veel plekken terecht tegenwoordig. Er zijn allerlei bookmakers die online de mogelijkheid om op dit toernooi te wedden aanbieden. Het is wel belangrijk om enige kennis van hoe dit toernooi is opgezet te hebben. Zo kan je ervoor zorgen dat je ook echt met winst naar huis gaat. Wie gaat gokken doet dit immers met als doel om er een leuk geldbedrag mee te winnen. Wie goede kennis van het internationale voetbal heeft kan daar op deze manier dus ook een leuk slaatje uit slaan. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Beste Bookmakers voor Champions League Noteringen

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

Gokken op Champions League Wedstrijden
wedden op de champions leagueGokken op de Champions League betekent dat je gaat inzetten op wedstrijden tussen de beste clubs van Europa. Die spelen gedurende het voetbalseizoen in dit toernooi tegen elkaar. Dat begint al vroeg, met voorrondes. Dit is dus al direct een eerste moment om in te zetten. De winnaars van de voorrondes en de direct geplaatste ploegen spelen een poulefase. Daarna is er ook nog een knock-outfase richting de finale. Uiteindelijk is altijd in de laatste week van mei of de eerste van juni duidelijk wie de winnaar van de League is. Dat betekent dat er tot die tijd veel kansen liggen voor gokkers.

Het is bij het wedden op de Champions League ook altijd goed om te kijken naar de verschillende mogelijkheden die geboden worden. Zo is het bijvoorbeeld leuk om tijdens een speelronde gewoon op een wedstrijd te gokken. Bijvoorbeeld de wedstrijd waarin je favoriete team speelt. Ook kan het leuk zijn om op meerdere wedstrijden te gokken. Dit kan bijvoorbeeld ook in een combinatieweddenschap, waarbij nog meer winst te boeken is. Dit is een vorm die veel meer mogelijkheden biedt. Vooral tijdens de poulefase van de Champions League kan dit heel interessant zijn. Er zijn dan immers altijd veel wedstrijden.

Wie won de meeste Champions League Titels?

De Knock Out Fase

De fase waarin de ploegen wat meer aan elkaar gewaagd raken is de knock-outfase. Vroeger, toen het toernooi nog Europa Cup 1 heette, bestond het alleen uit een knock-outfase. Dit deel begint meestal in het nieuwe jaar, dus na de winterstop. Het is dus wel ook belangrijk als je vanaf dit moment gaat wedden op de Champions League, dat je in de wintermaanden de transfers goed hebt bijgehouden. Dit kan de krachtsverhoudingen tussen de verschillende clubs die nog in het toernooi zitten immers flink veranderen. Dit is overigens niet altijd het geval voor de quoteringen. Daardoor zijn hier soms dus ook buitenkansjes te vinden als gokker.

De Champions League winnaar voorspellen
Rondom het wedden op de Champions League zijn ook allerlei andere mogelijkheden te bedenken. Zo is het door de lengte van het toernooi, ploegen die de finale willen bereiken moeten meer dan tien wedstrijden spelen, ook zo dat er een topscorerslijst ontstaat. Het kan daarom ook leuk zijn om niet alleen op uitslagen of de toernooiwinnaar in te zetten. De spits die dit jaar het best op schot is kan ook een interessante mogelijkheid bieden. Wordt het Lionel Messi, Christiano Ronaldo of misschien wel Mbappe? Dit maakt het bovendien ook nog eens extra spannend om te volgen.

Aad de Mos podcast

Bij het wedden op de Champions League is kennis van het toernooi heel belangrijk. Zo is het in de voorrondes zo dat er sterkere tegenstanders aan zwakkere worden gekoppeld. Dit kan de verhoudingen al direct flink duidelijk maken. Ook in de poules is het vaak zo dat er clubs uit grote landen worden gekoppeld aan clubs uit landen die wat minder sterk zijn. Hier liggen dus vaak kansen om dat het wat veiliger is om in te zetten. Later in het toernooi zullen de ploegen immers veel meer aan elkaar gewaagd raken. Dit kan wat meer risico met zich meebrengen.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie