Laatst bijgewerkt op 15 maart 2019

Wedden op Inter Milan

Historie
Vroeger was er in Milaan slechts een grote club, deze club luistert tegenwoordig naar de naam AC Milan. Tot 9 maart 1908, toen een aantal rebellen binnen AC het niet konden vinden in de regelementen van de club. Het voornaamste bezwaar was dat er geen buitenlandse spelers werden toegelaten bij de club. Vanaf deze dag ontstond de afscheiding: FC Internazionale Milano. Later in 1928 fuseerde deze club met US Milanese en ging het een tijdje als Ambrosiana-Inter door het leven.

Wat de twee clubs uit Milan nog verbindt is het stadion dat ze delen. Het Stadio Giuseppe Meazza, in de volksmond San Siro, is vernoemd naar -je raadt het al- Giuseppe Meazza. Deze speler heeft voor beide clubs een heleboel betekend waardoor ze hem allebei als legende beschouwen.

Bookmakers met Beste Noteringen

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

Nederlanders bij Inter Milan
Er zijn flink wat grote namen die bij Internazionale gespeeld hebben. De Nederlanders die er gespeeld hebben luisteren naar Dennis Bergkamp, Edgar Davids, Wim Jonk, Andy van der Meyde, Clarence Seedorf, Wesley Sneijder, Faas Wilkes, Aron Winter, Luc Castaignos en Stefan de Vrij. De grootste speler hier was toch echt Wesley Sneijder. Hij won hier in 2010 de Champions League, Serie A, en ook nog eens de Italiaanse beker. In 2013 verruilde hij Inter voor Galatasaray door een conflict met de president van de club. Hij kwam 22 tot scoren in 116 verschillende duels.

Prijzenkast
De eerste keer dat Inter het landskampioenschap won dateert uit het jaar 1910. Hierna werd het kampioenschap nog zeventien keer gewonnen, waardoor het totaal dus op achttien gebracht werd. De grootste gloriejaren waren die tussen 2006 en 2010. Toen werd het kampioenschap in vijf achtereenvolgende jaren in de wacht gesleept. Mede dankzij bovengenoemde Wesley Sneijder. Maar sindsdien gaat het een stuk slechter met de club. Juventus is tegenwoordig de meest dominantie club en Inter heeft sinds 2010 geen kampioenschap meer gewonnen. Het ultieme dieptepunt was in ’12/’13, toen eindigde de club op de negende plek. Tegenwoordig gaat het weer iets beter.

De Champions League werd driemaal gewonnen. De meest recente was in 2010, toen met Wesley Sneijder op het aanvallende middenveld. De andere jaren dat hij gewonnen werd was in 1964 en 1965. De Italiaanse beker is zeven keer gewonnen.

Inzetten op FC Internazionale Milan
De afgelopen jaren was inzetten op Milan een ramp. Hoewel je dacht dat het nog steeds een topclub was waren ze eigenlijk vaak niet om aan te zien. Europees speelden ze niet meer op het hoogste niveau of werden ze simpelweg van de mat geveegd. Hun quoteringen waren altijd aan de hoge kant, maar vaak wonnen ze de toppers niet.

Tegenwoordig gaat het dus een stuk beter. In Italie zijn ze in negen van de tien wedstrijden de favoriet en winnen ze ook. De quoteringen zijn dus wat gedaald maar ze zijn wel een stuk stabieler gaan voetballen. Hierdoor is het vertrouwen van de club en de gokkers ook gestegen!

Wedden op de Champions League Finale Manchester City – Chelsea

De champions league finale van 2021 gaat tussen twee Engelse topploegen: Manchester City en Chelsea….

Eredivisieseizoen 2020/2021 start: wie wordt kampioen?

Door Stefan van Buuren Wie kroont zich tot eredivisiekampioen in het jaar 2020/2021? Amsterdam -...

Trekt Ajax of PSV aan het langste eind in de strijd om de landstitel?

Door Stefan van Buuren Over twee wedstrijden weten we wie zich de kampioen van Nederland...

Sluiten

Winkelmand

loading icon