Laatst bijgewerkt op 15 maart 2019

Wedden op Heracles Almelo

Over Heracles Almelo
Heracles is opgericht op 3 mei 1903. De naam is afkomstig van een Griekse halfgod, die Herakles heet omdat dat vrij vertaald uit het Grieks “roemrijk door Hera” betekent. De club is een van de oudste voetbalclubs van Nederland. Ze spelen hun wedstrijden in het Polman stadion waar ongeveer 12.000 mensen in passen. Ook jong Heracles speelt hier zijn wedstrijden.

Historie & prijzenkast
De club uit Almelo heeft in zijn jonge jaren aardig goed gepresteerd. Ze zijn tweemaal kampioen van Nederland geworden. Dit was in de jaren 1927 en 1941. In de eerste divisie zijn ze ook regelmatig kampioen geworden. Dit was in de jaren 1962, 1985 en 2005. De afgelopen jaren speelt Heracles onafgebroken in de Eredivisie. Sinds 2006 om precies te zijn, zijn ze niet meer weggeweest uit het hoogste niveau van Nederland. Daarvoor hebben ze heel lang in de eerste divisie gespeeld. Vanaf 1966 is tot 2006 hebben ze slechts een seizoen in de Eredivisie gevoetbald. Dit was in het seizoen ‘85/’86, toen ze direct weer degradeerden door op de laatste plek te eindigen. Echter hebben ze vanaf 2006 tot aan de dag van vandaag dus wel op het hoogste podium van Nederland mogen voetballen. De hoogste notering in deze jaren was in het seizoen 2009/2010, toen wist Heracles zesde te worden in het jaar dat FC Twente de titel pakte. FC Twente is de meest directe tegenstander van Heracles Almelo. De confrontatie tussen beide werd ook wel de Twentse Derby genoemd. Deze werd elk seizoen minimaal twee keer gespeeld, totdat Twente in het seizoen 2017/2018 degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie.

Hoogtepunt

Bookmakers met Beste Noteringen

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

Heden

Bekende oud-voetballers Heracles
Heracles heeft een aantal pareltjes in de voetballerij voortgebracht. Zo heeft bijvoorbeeld oud Ajax trainer Henk ten Cate er gespeeld. De man die nu een van de meest productieve spelers is op de Europese velden: Bas Dost. Gertjan Verbeek heeft er gespeeld als voetballer, maar is er ook een aantal jaar trainer geweest verdeeld over twee periodes. Een heel recente voetballer is Wout Weghorst. Die is stap voor stap de weg omhoog aan het zoeken naar het Europees topvoetbal. Het begon met een transfer naar AZ AlkmaarNadat hij hier zijn waarde had bewezen verhuisde hij in juli 2018 voor 11 miljoen naar de Bundesliga, momenteel bij VfL Wolfsburg.

Wedden op Heracles Almelo
Heracles gaat heel stabiel dit jaar. Ze manifesteren zich prima in het linkerrijtje en de kans is zeker aanwezig dat ze een hoge notering gaan neerzetten. Heracles is vooral heel sterk in thuiswedstrijden. Daar weten ze meestal wel de drie punten te pakken. In uitwedstrijden daarentegen is dat een heel ander verhaal. Daar winnen ze eigenlijk bijna nooit gek genoeg.

In wedstrijden van Heracles wordt wel vaak gescoord. Ruim 80% van de wedstrijden heeft meer dan 2.5 doelpunt. Ruim 60% heeft over de 3.5 doelpunten en bijna 40% heeft over de 4.5 doelpunte per wedstrijd. De over / under tactiek is dus best rendabel bij Heracles. Heracles scoort niet elke wedstrijd zelf. Bijna 70% van de wedstrijden waar Heracles aan de aftrap staat scoren ze.

Wedden op de Champions League Finale Manchester City – Chelsea

De champions league finale van 2021 gaat tussen twee Engelse topploegen: Manchester City en Chelsea….

Eredivisieseizoen 2020/2021 start: wie wordt kampioen?

Door Stefan van Buuren Wie kroont zich tot eredivisiekampioen in het jaar 2020/2021? Amsterdam -...

Trekt Ajax of PSV aan het langste eind in de strijd om de landstitel?

Door Stefan van Buuren Over twee wedstrijden weten we wie zich de kampioen van Nederland...

Sluiten

Winkelmand

loading icon