Laatst bijgewerkt op 15 maart 2019

Sure Bets

Tegenwoordig gokken veel sportfans om veel geld te verdienen. Echter, de meeste gokkers verliezen uiteindelijk alleen omdat veel bestaande gokstrategieën niet effectief blijken te zijn. Maar er is een strategie die stabiel inkomen kan garanderen, dankzij het surebet-systeem.

Wat is een sure bet?
Sure bets zijn een arbitragesituatie die de gokker in staat stelt om te wedden op tegengestelde uitkomsten van het evenement en winst te behalen, ongeacht het resultaat. Zulke situaties lijken vaak te komen omdat bookmakers geen tijd hebben om te reageren op odds. Wissel dus met vertraging. Arbitragesituaties kunnen ook optreden als gevolg van de simpele concurrentie tussen bookmakers, wat hen aanmoedigt om de odds op te krikken. Soms kunnen ze zelfs verschijnen vanwege fouten op de lijn.

Typen Surebet
Momenteel worden arbitragesituaties gesorteerd op basis van verschillende parameters: aantal uitkomsten en begintijd. De eenvoudigste arbitragesituatie gesorteerd op het aantal uitkomsten bestaat uit twee weddenschappen die elkaar tegenspreken. Echter, 3-uitkomst-surebets zijn ook behoorlijk verspreid. Er zijn ook arbitragesituaties met 4-5 uitkomsten, maar ze zijn vrij zeldzaam.

Arbitragesituaties zijn in het begin verdeeld in Prematch en Live. Prematch-surebets verschijnen met gebeurtenissen die over een tijdje beginnen. Het is veel gemakkelijker om met dergelijke evenementen te werken. Live surebets verschijnen met gebeurtenissen in realtime en hebben meestal hogere opbrengstpercentages.

Hoe zien surebets eruit?

B1 – H1 (-1,5) = @ 1,83, H2 (+1,5) = @ 2,13

B2 – H1 (-1,5) = @ 2,06, H2 (+1,5) = @ 1,85

Hier zien we de kansen voor twee verschillende bookmakers (B1 en B2) voor La Liga, en specifiek de weddenschappen voor handicap. Reguliere gokkers hebben geen idee wat deze quota betekenen, maar aribtrage better zal opmerken dat H2 (+1,5) met B1 en H1 (-1,5) met B2 een arb vormen, omdat de kansen hoger zijn dan 2.0. Door deze uitkomsten gelijktijdig in te zetten, krijgt de gokker winst, ongeacht de uitkomst.

We moeten echter rekening houden met het feit dat het voorbeeld de eenvoudigste, meest duidelijke en zeldzame surebet bevat. In feite kan het zoeken en berekenen te veel tijd en macht kosten, dus gokkers maken gebruik van de diensten van gespecialiseerde bookmaker-scanners. In feite kan het zoeken en berekenen te veel tijd en macht kosten, dus gokkers maken gebruik van de diensten van gespecialiseerde bookmaker-scanners.

Voordelen van de gokservice voor gokspellen
Werkingsprincipe van arbitrage-diensten ligt in het verzamelen en analyseren van gegevens van enorme hoeveelheden bookmakerslijnen met verdere uitgifte aan klanten. Alle toonaangevende arbitrage-scanners beschikken over een ingebouwde calculator waarmee je jouw inzet kunt schatten. Arbitrage gokken (surebets) kan een gokker echt helpen een bookmaker te verslaan, en dit artikel bewijst dat het waar is. Maar om geld te verdienen met deze strategie, moet je snel leren zoeken en arbitragesituaties berekenen.

Sluiten

Winkelmand

loading icon