Laatst bijgewerkt op 7 januari 2022

Sure Bets

Sportfans die een gokje wagen doen dit met het doel om winst te maken. Het is echter zo dat de de meeste gokkers uiteindelijk verliezen,  omdat veel bestaande gokstrategieën niet effectief blijken te zijn. Een manier van gokken die wij wél aan zouden raden is het surebet-systeem.

Wat is een sure bet?
Een sure bet is een arbitragesituatie die de gokker in staat stelt om te wedden op tegengestelde uitkomsten van het evenement en winst te behalen, ongeacht het resultaat. Zulke situaties lijken voor te komen doordat bookmakers geen tijd hebben om te reageren op odds of als gevolg van de concurrentie tussen bookmakers, wat hen aanmoedigt om de odds op te krikken. In uitzonderlijke gevallen verschijnen de sure bets vanwege fouten op de websites.

Aad de Mos podcast

Typen Surebet
Momenteel worden arbitragesituaties gesorteerd op basis van verschillende parameters: het aantal uitkomsten en begintijd. De eenvoudigste arbitragesituatie gesorteerd op het aantal uitkomsten bestaat uit twee weddenschappen die elkaar tegenspreken. Echter, 3-uitkomst-surebets komen ook regelmatig voor. Er zijn ook arbitragesituaties met 4-5 uitkomsten, maar die zijn vrij zeldzaam.

Arbitragesituaties zijn in het begin verdeeld in Prematch en Live. Prematch-surebets verschijnen bij gebeurtenissen die over een tijdje beginnen. Het is veel gemakkelijker om met dergelijke evenementen te werken, omdat je hier meer tijd hebt om je voor te bereiden. Live surebets verschijnen met gebeurtenissen in realtime. Daardoor moet je snel handelen, maar aan de andere kant hebben ze meestal hogere opbrengstpercentages.

Hoe zien surebets eruit?

B1 – H1 (-1,5) = @ 1,83, H2 (+1,5) = @ 2,13

B2 – H1 (-1,5) = @ 2,06, H2 (+1,5) = @ 1,85

Hier zien we de kansen voor twee verschillende bookmakers (B1 en B2) voor La Liga, en specifiek de weddenschappen voor handicap (1 en H2). Reguliere gokkers hebben geen idee wat deze quota betekenen, maar de doorgewinterde aribtrage-better zal opmerken dat H2 (+1,5) met B1 en H1 (-1,5) met B2 een arbitrage bet vormt, omdat de kansen hoger zijn dan 2.0. Door deze uitkomsten gelijktijdig in te zetten, krijgt de gokker winst, ongeacht de uitkomst.

We moeten echter rekening houden met het feit dat het voorbeeld de eenvoudigste, meest duidelijke en zeldzame surebet bevat. In feite kan het zoeken en berekenen veel tijd kosten, dus maken gokkers gebruik van de diensten van gespecialiseerde bookmaker-scanners.

5:45 pm mei 19, 2022
SC Heerenveen
AZ Alkmaar
Helaas zijn er op dit moment geen kansen beschikbaar. Kom later terug.
8:00 pm mei 19, 2022
FC Utrecht
Vitesse
Helaas zijn er op dit moment geen kansen beschikbaar. Kom later terug.
1:30 pm mei 22, 2022
AZ Alkmaar
SC Heerenveen
Helaas zijn er op dit moment geen kansen beschikbaar. Kom later terug.
5:00 pm mei 22, 2022
Vitesse
FC Utrecht
Helaas zijn er op dit moment geen kansen beschikbaar. Kom later terug.
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt mei 17, 2022 10:59 am.

 

Voordelen van de gokservice voor gokspellen
Het werkingsprincipe van arbitrage-diensten ligt in het verzamelen en analyseren van gegevens van enorme hoeveelheden bookmakerslijnen met verdere uitgifte aan klanten. Alle toonaangevende arbitrage-scanners beschikken over een ingebouwde calculator waarmee je jouw inzet kunt schatten. Arbitrage gokken (surebets) kan een gokker echt helpen een bookmaker te verslaan, maar om geld te verdienen met deze strategie, moet je snel leren zoeken en arbitragesituaties kunnen berekenen.

Laatste Nieuws

Roland Garros: veel kanshebbers maar geen duidelijke favoriet

Kan Nadal voor de veertiende keer Roland Garros winnen? En kan Iga Swiatek haar zesde toernooi op rij winnen in Frankrijk? Lees meer.

Europa League-finale: Giovanni van Bronckhorsts Rangers neemt het op tegen favoriet Frankfurt

Beide ploegen hebben al veertig jaar geen Europese prijs gewonnen. Kan Giovanni van Bronckhorst zegevieren of wint Eintracht Frankfurt?

Laatste speelronde Eredivisie: Strijd tegen degradatie en gevecht om Europees voetbal

Er is nog volop strijd om plek acht en de degradatie. Kan Willem II zichzelf nog handhaven of blijft Fortuna in de Eredivisie? Lees verder.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie