Laatst bijgewerkt op 7 januari 2022

Sure Bets

Sportfans die een gokje wagen doen dit met het doel om winst te maken. Het is echter zo dat de de meeste gokkers uiteindelijk verliezen,  omdat veel bestaande gokstrategieën niet effectief blijken te zijn. Een manier van gokken die wij wél aan zouden raden is het surebet-systeem.

Wat is een sure bet?
Een sure bet is een arbitragesituatie die de gokker in staat stelt om te wedden op tegengestelde uitkomsten van het evenement en winst te behalen, ongeacht het resultaat. Zulke situaties lijken voor te komen doordat bookmakers geen tijd hebben om te reageren op odds of als gevolg van de concurrentie tussen bookmakers, wat hen aanmoedigt om de odds op te krikken. In uitzonderlijke gevallen verschijnen de sure bets vanwege fouten op de websites.

Aad de Mos podcast

Typen Surebet
Momenteel worden arbitragesituaties gesorteerd op basis van verschillende parameters: het aantal uitkomsten en begintijd. De eenvoudigste arbitragesituatie gesorteerd op het aantal uitkomsten bestaat uit twee weddenschappen die elkaar tegenspreken. Echter, 3-uitkomst-surebets komen ook regelmatig voor. Er zijn ook arbitragesituaties met 4-5 uitkomsten, maar die zijn vrij zeldzaam.

Arbitragesituaties zijn in het begin verdeeld in Prematch en Live. Prematch-surebets verschijnen bij gebeurtenissen die over een tijdje beginnen. Het is veel gemakkelijker om met dergelijke evenementen te werken, omdat je hier meer tijd hebt om je voor te bereiden. Live surebets verschijnen met gebeurtenissen in realtime. Daardoor moet je snel handelen, maar aan de andere kant hebben ze meestal hogere opbrengstpercentages.

Hoe zien surebets eruit?

B1 – H1 (-1,5) = @ 1,83, H2 (+1,5) = @ 2,13

B2 – H1 (-1,5) = @ 2,06, H2 (+1,5) = @ 1,85

Hier zien we de kansen voor twee verschillende bookmakers (B1 en B2) voor La Liga, en specifiek de weddenschappen voor handicap (1 en H2). Reguliere gokkers hebben geen idee wat deze quota betekenen, maar de doorgewinterde aribtrage-better zal opmerken dat H2 (+1,5) met B1 en H1 (-1,5) met B2 een arbitrage bet vormt, omdat de kansen hoger zijn dan 2.0. Door deze uitkomsten gelijktijdig in te zetten, krijgt de gokker winst, ongeacht de uitkomst.

We moeten echter rekening houden met het feit dat het voorbeeld de eenvoudigste, meest duidelijke en zeldzame surebet bevat. In feite kan het zoeken en berekenen veel tijd kosten, dus maken gokkers gebruik van de diensten van gespecialiseerde bookmaker-scanners.

8:00 pm februari 10, 2023
AZ Alkmaar
Excelsior
6:45 pm februari 11, 2023
NEC Nijmegen
Cambuur
8:00 pm februari 11, 2023
PSV Eindhoven
FC Groningen
9:00 pm februari 11, 2023
FC Emmen
Fortuna Sittard
12:15 pm februari 12, 2023
Sparta Rotterdam
Go Ahead Eagles
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt februari 6, 2023 8:30 am.

 

Voordelen van de gokservice voor gokspellen
Het werkingsprincipe van arbitrage-diensten ligt in het verzamelen en analyseren van gegevens van enorme hoeveelheden bookmakerslijnen met verdere uitgifte aan klanten. Alle toonaangevende arbitrage-scanners beschikken over een ingebouwde calculator waarmee je jouw inzet kunt schatten. Arbitrage gokken (surebets) kan een gokker echt helpen een bookmaker te verslaan, maar om geld te verdienen met deze strategie, moet je snel leren zoeken en arbitragesituaties kunnen berekenen.

Laatste Nieuws

Nilis: “Voetballers hebben meer risico op gokverslaving”

Oud-voetballer Arne Nilis deelt zijn ervaringen als gokverslaafde om te voorkomen dat anderen dezelfde fouten maken.

De Mos: “Brobbey is een verwend jongetje”

Bij Ajax zijn ze ontevreden over Brian Brobbey. Aad de Mos snapt dat heel goed.

De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos zijn visie op de voetbalwereld. Deze week: een buitenlandse coach voor Ajax?

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie