Laatst bijgewerkt op 10 maart 2022

Wedden op Feyenoord

Wedden op Feyenoord is al jaren een onderwerp van gesprek. De club uit Rotterdam houdt de ontwikkelingen op dit gebied namelijk zelf ook goed in de gaten. Dat neemt niet weg dat het vooralsnog vooral een activiteit is die bij de bookmakers plaatsvindt. Omdat Feyenoord een club is met veel fans in binnen- en buitenland is het dan ook niet vreemd dat er juist op deze ploeg iedere week weer veel wordt ingezet. Daarom is het dus ook interessant om te bekijken welke mogelijkheden er allemaal zijn op dit gebied en wat de club zelf te bieden heeft.

Prijzen pakken
wedden op feyenoordIn recente jaren is wedden op Feyenoord weer interessant geworden omdat de club meer prijzen is gaan winnen. KNVB-bekers, Johan Cruyff-schalen en de eredivisietitel werden allemaal gewonnen door de club uit Rotterdam. Dat is ook weleens anders geweest. Er zijn fases waarin het de club voor de wind gaat en fases waarin het wat minder goed gaat. Om die reden is het echter wel ook zo dat odds net iets hoger zijn dan bijvoorbeeld bij de concurrenten om de prijzen. Met wat durf kan daardoor juist door te wedden op de Rotterdammers vaak net wat meer gewonnen worden. Dit is interessant.

De KNVB-beker
Feyenoord staat, eigenlijk al sinds de jaren negentig, bekend als de cupfighter van Nederland. Waar de concurrenten Ajax en PSV vooral om de eredivisietitel strijden, daar lukt het de Rotterdammers juist wat vaker om de beker te winnen. Wedden op Feyenoord in dit toernooi kan dus ook juist wat aantrekkelijker zijn. Het is immers altijd een goed doel voor de club. Wel is het natuurlijk zo dat dit een knock-outtoernooi betreft, dus een keer verliezen en het is direct voorbij. Juist daarom is het ook opvallend dat het de Rotterdammers vaak lukt om tot het einde mee te doen en zelfs te winnen.

Beste Bookmakers voor Wedden op Feyenoord

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

Alle andere competities
Het is meestal goed om te wedden op Feyenoord in meerdere competities en toernooien. De club doet zoals gezegd sowieso ieder jaar mee aan de eredivisie en de KNVB-beker. Daar liggen altijd goede mogelijkheden. Daarnaast speelt het ook regelmatig Europees voetbal in de Europa League of Champions League. Dit geeft dus extra kansen om in te zetten op de club. In Europa zijn de odds vaak ook anders. Dit zijn van nature al spannende wedstrijden, maar met inzet die je zelf doet is het alleen maar nog spannender om alles te volgen als liefhebber. In het verleden lukte het Feyenoord wel om deze toernooien te winnen.

wedden op feyenoord noteringenTitelkansen
Ook leuk is het om te wedden op Feyenoord op andere vlakken. Hoe zit het bijvoorbeeld met de titelkansen van de club? Al vroeg in het seizoen bieden wedkantoren odds voor de 18 deelnemende clubs. Wanneer de odds voor Feyenoord gunstig liggen, dan is dit dus heel uitnodigend om hierop in te gaan. Wanneer de club dan daadwerkelijk kampioen wordt aan het einde van het seizoen, dan kan hiermee flink wat gewonnen worden. Een andere optie is bijvoorbeeld de keuze voor de topscorer van de competitie. Wanneer je het idee hebt dat dit een speler van Feyenoord gaat worden, dan is dit ook een goede reden.

De club Feyenoord
Feyenoord werd in juli van het jaar 1908 opgericht. Door de jaren heen heeft de club verschillende zaken bereikt, maar maakte het ook donkere tijden mee. Het was bijvoorbeeld de eerste club met een groot stadion als De Kuip. Het was ook de eerste Nederlands club die Europa Cups won, zowel de Europa Cup 1 als de UEFA Cup. Aan de andere kant heeft de Rotterdamse vereniging ook al twee keer meegemaakt dat het bijna failliet ging. Door veel goede spelers uit de regio werd dit voorkomen. Goede voorbeelden uit recente jaren zijn Robin van Persie, Salomon Kalou en Stefan de Vrij.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie