Laatst bijgewerkt op 10 maart 2022

Wedden op Manchester City

Historie Manchester City
Manchester City is in 1880 opgericht onder de naam West Gorton Saint Marks. Vanaf 1894 is het pas Manchester City FC. Eigenlijk zit Manchester City nu pas echt in zijn beste periode ooit. In 1999 speelde het namelijk nog op het derde niveau van Engeland, maar sinds 2003 komen ze standaard uit in de Premier League. Vanaf dat moment gaat het steeds beter, met als eerste hoogtepunt het kampioenschap in 2012.

Deze enorme groei kwam door de nieuwe eigenaar in 2008, die besloot om een geldbron aan te boren om op deze manier Manchester City een van de beste clubs van Europa te worden. Dit is zeker gelukt, met grote aankomen zoals Kevin de Bruyne, Riyad Mahrez, Aymeric Laporte etc.

Bookmakers met Beste Noteringen

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

Prijzenkast
De prijzenkast van Manchester City is nog erg klein. Ze waren eind jaren ’60 redelijk succesvol. In 1968 pakten ze namelijk hun tweede landstitel ooit. De eerste ooit dateert uit 1937. In 1970 pakten ze de enige Europese prijs tot op heden; de Europacup II. Na 1968 moest het eerstvolgende kampioenschap erg lang op zich wachten. Toen in 2012 Manchester United alleen maar hoefde te winnen om kampioen te worden maar dit niet deed. Toen wist Aguero in de allerlaatste minuut van de allerlaatste wedstrijd de kampioenstroffee naar de andere kant van de stad te brengen. Sindsdien wisten ze hem nog twee keer te winnen, in 2014 en in 2018.

Wedden op Manchester City
Omdat Manchester City nu een van de beste clubs ter wereld is, is het een redelijke surebet dat ze winnen. Hierdoor is het vaak niet erg aantrekkelijk om op City in te zetten, omdat hun quoteringen nogal laag zijn. Hier zijn enkele trucjes voor om deze quotering wat op te krikken. Als je bijvoorbeeld inzet dat Manchester City wint, maar ook de nul houdt, dan stijgt de quotering vaak al best een stuk! Een andere mogelijkheid is inzetten op toernooiwinnaar. Probeer het zelf uit!

Portugal en Spanje vechten om een plaats bij de Final Four

Spanje en Portugal kunnen zich beide nog plaatsen voor de Final Four van de Nations League. Wie wint deze wedstrijd? Lees meer.

Engeland op zoek naar eerherstel tegen Duitsland

Nog één wedstrijd, maar Engeland mag zich nu al opmaken voor een avontuur in Divisie B van de Nations League. Nu eerst nog tegen Duitsland.

Gehavend Oranje krijgt bezoek van België

Door verschillende blessures neemt een gehavend Oranje het op tegen België. De derby der lage landen stelt echter nooit teleur.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie