Gratis mee spelen bij Bookmakers?

Bij sommige bookmakers kun je gratis spelen, oftewel gratis inzetten, dit kost je daadwerkelijk helemaal niets. Je krijgt in dit geval een bepaald budget van het online wedkantoor om mee te spelen, zoals een risk free bet of een no deposit bonus. Je kunt gewoon inzetten doen zoals je dan ook met je eigen geld zou doen. Je kunt winnen en verliezen. Er zijn eigenlijk geen verschillen met het gewoon (betaald) spelen bij de bookmakers, behalve dan dat je niets kunt laten uitbetalen en dat je ook geen eigen geld kunt verliezen. Je kunt dus risicoloos genieten van de bookies!

Bij deze online bookmakers speel je gratis spellen

Waarom zijn er gratis bets?

Deze zijn er om meerdere redenen. Op de eerste plaats zijn er mensen die erg houden van online wedden, maar die niet bereid zijn om geld uit te geven om deze te kunnen spelen. Zij spelen voor het plezier en niet om te winnen. Voor deze mensen zijn de gratis bets in het leven geroepen. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat gratis spelen goed is om te oefenen voordat je eventueel wel wilt overstappen naar de betaalde inzetten.

Wanneer is het goed om gratis te spelen bij online wedkantoren?

Als je van jezelf weet dat je snel te veel geld verliest aan het online wedkantoor, terwijl je dit geld eigenlijk helemaal niet kunt missen, dan is het goed om nog even gratis te spelen. Je kunt dan nog altijd weddenschappen plaatsen voor echt geld, maar je loopt niet het risico dat je geld kwijtraakt dat je eigenlijk nodig hebt om je huur of hypotheek te betalen, bijvoorbeeld.  Je leert precies welke acties je kunt ondernemen in het spel en je leert wat hier de consequenties van kunnen zijn. Zo raak je goed genoeg bekend met het bookmaker spel, op risicoloze wijze, voordat je je er met echt geld aan gaat wagen. Dus ga gerust eens gratis spelen en wed pas later met meer lef!

Beste mobiele casino's

Online Wed Nieuws

Kan Nederland zich verzekeren van pot 1 in de EK kwalificaties?

Door Janus Schopman Voorbeschouwing Nederland - Frankrijk (Nations League) ⚽ ROTTERDAM - Aankomend weekend begint...

Bayern Munchen moet winnen in Dortmund

Door Janus Schopman Voorbeschouwing: Borussia Dortmund - Bayern Munchen (1. Bundesliga) Zaterdagavond staat er een...

Vooruitblik op speelronde 12 in de Eredivisie

Speelronde 12 - In de Eredivisie wordt dit weekend voor speelronde twaalf afgetrapt. We lichten de...

5x je inzet als beide teams scoren in de Manchester derby!

De stadsderby van Engeland Manchester - In aanloop naar de derby City - United van komende zondag...

Sluiten

loading icon