Laatst bijgewerkt op 15 maart 2019

Live Tussenstanden en Scores

Als sportfanaat wil je natuurlijk altijd op de hoogte zijn van de live tussenstanden van een wedstrijd. Of het nu gaat om tussenstanden in het voetbal, tennis tussenstanden of ander sporten; op deze pagina volg je alles! Je bent er live bij, en je hebt in real time de live score en live tussenstand van een wedstrijd!

Voetbal Tussenstanden
Een van de meest spannende tussenstanden om te volgen is voetbal. Vaak zijn er namelijk heel veel voetbalwedstrijden tegelijkertijd bezig. Daardoor is het prettig om een live tussenstand sheet te bekijken, om het overzicht te kunnen houden. Op bijv. zaterdag- of zondagmiddagen spelen er soms wel tien wedstrijden op hetzelfde tijdstip, per competitie! Voetbal live scores kunnen je niet alleen op de hoogte houden, ze kunnen je ook van interessante input voor voetbalwedden of zelfs live wedden voorzien!

Live Tussenstanden en Live Scores

live tussenstanden

Volg hier alle Voetbal Tussenstanden live!

Live Tennisuitslagen
Tennis is samen met Voetbal de meest live bekeken sport. Het is tevens een hele populair live wedsport. Gokken op tennis live is leuk omdat er op elk punt gewed kan worden! Daardoor is een goede livescore, of beter gezegd een goede live tussenstand, van vitaal belang. Omdat je bij tennis zelfs in kunt zetten op een fout of goed geslagen 1e of 2e opslag, kun je letterlijk telkens opnieuw live inzetten. Live tussenstanden van tennis die niet in real time refreshen en gelijk lopen met de score, zijn dodelijk.

Bookmakers hebben vaak ook Live Tussenstanden Widgets
Gelukkig kun je, als je live inzet bij een bookmaker, vaak ook bij de bookmaker zelf live tussenstanden volgen. Zeker bij bookmakers die je live streams aanbieden. In dat geval kun je sowieso de tussenstanden geintegreerd zien. Bookmakers met live streams zijn er in ruime mate aanwezig.

Bookmakers met Live Scores en Live Streams

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

Live scores in Realtime

We bieden resultaten voor meer dan 1000 voetbalcompetities, -cups en -toernooien (Premier League-livescores, maar ook Nigeriaanse professionele voetbalcompetitie en UEFA Champions League-scores), en leveren ook competitietabellen, doelpunten scorers, videohoogtepunten, gele en rode kaarten, doel waarschuwingen en andere live live score-informatie. Ontvang meldingen via geluiden, volg je eigen livescore-selectie, informeer jezelf over de uiteindelijke voetbalresultaten en de livescores van voetbal. De livescore-service is realtime, je hoeft deze niet te verversen. Op onlinewedden24.com kun je Engelse Premier League livescore, Serie A uitslagen, Bundesliga scores, MLS, Mexicaanse voetballiga, en b. Australisch voetbal of Zuid-Afrikaanse PSL. Naast voetbal kun je meer dan 30 sporten volgen. Een complete lijst met sporten en het aantal wedstrijden (de resultaten van vandaag / alle competities) in elke sport zijn te vinden in het gedeelte Livescore.

Bij Betfirst kijk je Live Alle Wedstrijden via Mobiel of Desktop!

live tv kijken alle wedstrijden

Live Tussenstanden Premier League, Primera Division, Bundesliga, Eredivisie en Serie A

Als voetbalfan wil je er zeker van zijn dat je alle live scores kan volgen, van elke grote competitie in de wereld. En dan met name Europa. Want hier speelt het voetbal zich toch echt op het hoogste niveau af. Misschien ben je fan van de Italiaanse Serie A. Wij bieden daar alle tussenstanden van. Dat doen we ook voor de Engelse Premier League. Dit is misschien wel de beste voetbalcompetitie ter wereld, met bijna alleen maar sterke teams. Vaak worden er op zaterdag veel wedstrijd gespeeld. Dit is het hoogtepunt van live score activiteit. Op dit moment trappen ook de meeste ploegen af in de Duitse Bundesliga: uiteraard ook hier livescores. ‘s Avonds komen de grootmachten uit het Spaanse voetbal. Wij bieden daarom ook de tussenstanden van de Primera Division (La Liga) uit Spanje.

Live Tussenstanden Tennis, Darts, Basketbal en F1

Tegenwoordig is het aantal sporten dat door Nederlanders wordt gevolgd steeds groter aan het worden. Met het succes van bijv. Max Verstappen is de Formule 1 een echte wedsport geworden, waardoor hier ook meer en meer mensen de live scores van bij houden. Voor darts geldt hetzelfde. Hier speelt bijv. Michael van Gerwen de laatste jaren een belangrijke rol. En vergeet niet Basketbal. Hoewel Nederlandse clubs geen rol van betekenis spelen is de NBA heel erg geliefd in de late avonduren bij vele mensen.

Toch valt alles in het niets bij Tennis. Niet alleen is Gokken op Tennis de meest populaire live wedsport, het is ook een veel bekeken sport op TV. Denk aan de grote kampioenschappen als Roland Garros, Wimbledon, de US open en de Australian Open. Maar vergeet ook niet de kleinere ATP en WTA toernooien. Duizenden mensen volgen dit en wedden er live op. Vooral ook omdat tennis zoveel snelle opeenvolgende puntenreeksen kent, elke twintig seconden kun je nieuwe inzetten plaatsen!

Wedden op de Champions League Finale Manchester City – Chelsea

De champions league finale van 2021 gaat tussen twee Engelse topploegen: Manchester City en Chelsea….

Eredivisieseizoen 2020/2021 start: wie wordt kampioen?

Door Stefan van Buuren Wie kroont zich tot eredivisiekampioen in het jaar 2020/2021? Amsterdam -...

Trekt Ajax of PSV aan het langste eind in de strijd om de landstitel?

Door Stefan van Buuren Over twee wedstrijden weten we wie zich de kampioen van Nederland...

Sluiten

Winkelmand

loading icon