Laatst bijgewerkt op 15 maart 2019

Wedden op Tottenham Hotspur

De club Tottenham Hotspur
De Spurs werd opgericht in 1882 door een lokale basisschool in samenwerking met een cricketclub. Tottenham was in 1960 / 1961 de eerste club in de 20e eeuw die de dubbel wist te winnen. Al 118 jaar werkt Tottenham zijn wedstrijden af op White Heart Lane, in de wijk Tottenham in Londen. In de tijd dat de verbouwing van hun nieuwe stadion bezig was konden ze terecht in Wembley. Tottenham is vanaf 2010 eigenlijk weer vast riedeltje in de top vijf. Daarvoor waren varieerde de eindklassering tussen de 15de en de 5de plaats.

Prijzenkast
Tottenham maakte vooral furore in de 20ste eeuw. Sinds de millenniumwisseling hebben ze namelijk nog geen noemenswaardige prijs in de prijzenkast kunnen zetten. Kampioen van Engeland werden ze is 1951 en voor het laatst in 1961. De Europacup II werd eenmaal gewonnen, en de UEFA Cup werd tweemaal in de wacht gesleept. 8x wonnen ze de FA Cup, waarvan de laatste in 1991. Hoewel deze statistieken lijken te zeggen dat Tottenham vergane glorie is, lijkt dat de afgelopen jaren wel voorbij te zijn. De afgelopen drie jaar wist Tottenham namelijk elk jaar in de top drie te eindigen in de Premier League. Iets wat Manchester United in de afgelopen vijf jaar bijvoorbeeld maar een keer gelukt is. Ook is de laatste keer hiervoor dat Tottenham in deze top drie eindigde alweer een hele tijd geleden, namelijk in het seizoen ‘89/’90! 

Dit seizoen
De topschutter van het moment is Harry Kane, die in 2017/2018 na Mohamed Salah de tweede topscorer werd van de Premier League. Samen met spelers als ex-Ajacied Eriksen,  Dele Alli en keeper Hugo Lloris hebben ze een erg sterke selectie die niet onderdoet bij de traditionele top vijf.

Bookmakers met Beste Noteringen

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

Wedden op Tottenham
Omdat Tottenham nog niet helemaal tot de traditionele top vijf gerekend wordt, schatten de bookmakers de kansen dat ze winnen dan ook minder groot in. Dit is erg leuk om op in te zetten, omdat ze zeker niet kansloos zijn tegen ploegen als Chelsea en Arsenal. Wat hiertegenover staat zijn wel hogere quoteringen aan de kant van Tottenham. Ze zijn vaak de underdog, maar wel een erg sterke underdog. Met Harry Kane wordt er ook veel gescoord bij Tottenham. Je zou bijvoorbeeld ook kunnen inzetten op Harry Kane die scoort, of op Tottenham dat veel doelpunten gaat maken!

Wedden op de Champions League Finale Manchester City – Chelsea

De champions league finale van 2021 gaat tussen twee Engelse topploegen: Manchester City en Chelsea….

Eredivisieseizoen 2020/2021 start: wie wordt kampioen?

Door Stefan van Buuren Wie kroont zich tot eredivisiekampioen in het jaar 2020/2021? Amsterdam -...

Trekt Ajax of PSV aan het langste eind in de strijd om de landstitel?

Door Stefan van Buuren Over twee wedstrijden weten we wie zich de kampioen van Nederland...

Sluiten

Winkelmand

loading icon