Laatst bijgewerkt op 7 juni 2023

Gokken op Voetbal

Wil je voetbal kijken nog spannender maken? Dat kan door weddenschappen te plaatsen. Op deze pagina lees je alles over gokken op voetbal! 

Voetbal is de favoriete sport van een flinke groep mensen. Kijk maar eens hoe iedereen meeleeft met grote wedstrijden. De manier waarop je nog meer uit de beleving rondom een wedstrijd kunt halen is door te gokken op voetbal. Er staat immers voor jou dan ook iets op het spel. Bovendien kan je zo eindelijk eens iets doen met alle kennis van het spel die je door de jaren heen als echte liefhebber hebt opgebouwd. Wanneer je gaat wedden op wedstrijden is er namelijk veel mogelijk.

Voetbal Weddenschappen bij deze Bookmakers

Van puur gokken naar slim inzetten op voetbal

Wie snel en gemakkelijk wil beginnen met gokken, die sluit zich aan bij een bookmaker en kiest voor de meest gangbare vorm van weddenschappen. Je gaat dan namelijk voorspellen hoe een wedstrijd zal aflopen. Welke club wint? Of wordt het een gelijkspel. Vul één van de mogelijkheden in en doe je inzet. Heb je gelijk? Dan zal je zomaar je inzet terugkrijgen en ook nog eens een goede winst erbovenop. Bovendien weet je vooraf al hoeveel je ermee kunt winnen. Dit hangt immers af van je inzet en de waarde van de weddenschap die je hebt gezet. Bovendien speelt je keuze voor een bookmaker een rol.

Voetbalquoteringen

Gokken op voetbal hangt in belangrijke mate samen met de waarde van de weddenschappen. Dit hangt samen met de quotering die aan een bepaalde uitkomst gegeven wordt. Dit wordt ook wel de odd genoemd. Dit betekent dat je weet wat je terugkrijgt wanneer je gelijk hebt gekregen. Het is altijd zo dat je je inzet, plus een bepaald percentage aan winst terugkrijgt wanneer je een weddenschap afsluit en je blijkt goed te hebben gegokt. Vermenigvuldig je inzet met de odd en je hebt een goed idee wat het bedrag is dat je in handen kunt krijgen met je weddenschap. Een odd van 3.00 betekent dus dat je drie keer je inzet terugkrijgt. Zet je €5 in en je wint, dan krijg je €15 terug.

Voetbal voorspellingen

Als het ergens om draait bij het gokken op voetbal, dan is het wel het maximaal benutten van de kennis die je hebt. Hoe meer je weet over de voetbalsport, hoe beter dat is. Helemaal wanneer het gaat om specifieke teams en spelers. Wanneer je je wedstrijden uitkiest kan je die kennis namelijk gebruiken om een goede gok te wagen. Weet jij bijvoorbeeld dat de spits geblesseerd is en het dat het daardoor wel heel lastig wordt voor een team om te winnen? Dan kan je hier dus al snel je voordeel mee doen. Dat kan het natuurlijk extra leuk maken.

Voordat je gaat gokken op voetbal kun je ook gebruik maken van onze tips in de voetbal voorspellingen!

Bij welke Bookmakers is het prettig Gokken op Voetbal?

Gokken op voetbal doe je natuurlijk bij een goed online wedkantoor, oftewel een bookmaker. Daarvan zijn er tegenwoordig heel veel. Een flink aantal bookmakers dat online opereert bestaat echter al heel lang. Voorheen waren dit kantoren die je bijvoorbeeld in Engeland in de winkelstraten vond. Denk aan bijv. Bingoal, Unibet, Bet365 of Livescore bet. Nieuwe bookmakers zoals Betcity of Bet777  hebben ook veel ervaring en kennis in huis is en je met een gerust hart een weddenschap kunt afsluiten. Vaak hoef je niet eens de deur meer uit en kan je gewoon online een account maken en aan de slag gaan. Dit maakt het ook nog eens heel gemakkelijk om een bookmaker te kiezen. Maar wat zijn je opties bij de verschillende voetbal gokken sites?

Verschillende soort inzetten bij Voetbal Gokken

Wil je echt gaan gokken op voetbal? Dan kan je natuurlijk ook eens onderzoeken wat er allemaal nog meer mogelijk is buiten het gokken op winst, verlies of gelijkspelen. Dat is namelijk wat het afsluiten van weddenschappen zo leuk maakt, er is van alles mogelijk. Wil je bijvoorbeeld inzetten op doelpunten, dan kan je bijvoorbeeld wedden op wie het eerst scoort. Je kunt ook wedden op wie het meest scoort. Dat kan je trouwens ook doen met betrekking op het hele seizoen. Wie wordt de topscorer, durf je daarop in te zetten? Of houd je het liever bij wie het kampioenschap pakt? Er zijn zoveel uiteenlopende weddenschappen, dat er vast wel iets interessants voor je tussen zit.

Gokken op voetbal is vooral ook een manier om het allemaal nog spannender te maken. Er staat immers ineens veel meer op het spel dan alleen de eer. Heb je ingezet op een bepaald aantal doelpunten, dan kan het tot de laatste seconde spannend zijn of dit aantal wordt gehaald. Wanneer anderen zich al gaan vervelen, dan kan het voor jou nog altijd zeer spannend zijn. Heb je ingezet op vier doelpunten en staat het 2-1? Dan hoop je natuurlijk nog dat het vlak voor tijd 3-1 of 2-2 wordt. Zo kan voetbalwedden je het hele seizoen iets extra’s geven.

Intensief Voetbal Gokken

Wat ook leuk is aan gokken op voetbal als hobby, is dat je zelf kunt bepalen hoe intensief je ermee bezig gaat. Wil je zo nu en dan eens een keer iets inzetten, dan kan dat gewoon. Ben je echter enthousiast, dan kan je ook gewoon op een flink aantal wedstrijden inzetten. Dat doe je natuurlijk naar eigen inzicht. Denk er bijvoorbeeld altijd aan hoe goed je kennis van een bepaalde competitie is. Weet je voldoende om een goede gok te wagen, dan kan je dat doen. Zo kan je namelijk gemakkelijk je kennis omzetten in wat extra inkomsten door middel van online voetbal gokken. Winst is nooit gegarandeerd, maar door slim in te zetten en je goed voor te bereiden kun je jouw kansen wel vergroten!

Voetbal Gokken Nieuws

bet365 moet Eriksen, Kjaer en Schmeichel duizenden euro’s betalen voor gebruik foto’s

bet365 moet schadevergoedingen betalen aan verschillende Deense voetballers. De bookmaker heeft ten onrechte gebruik gemaakt van hun foto’s.

400 amateurclubs hebben reclamebord van BetCity langs het veld

BetCity sponsort niet alleen professionele voetbalclubs. Ook 400 amateurclubs een reclamebord van BetCity langs het veld hebben.

“Schreuder stevent af op ontslag”

Aad de Mos voelt aan dat de Alfred Schreuder aanstaande zaterdag ontslagen gaat worden. “Dit is niet meer te stoppen.”

Op welke voetbalwedstrijden kun je gokken?

Wanneer je een weddenschap gaat plaatsen, dan moet je dat natuurlijk altijd doen op wedstrijden waar jij je goed bij voelt. Maar hoe kies je die wedstrijden eigenlijk? Je kunt op verschillende manieren te werk gaan, maar het is in ieder geval altijd belangrijk om de odds hierbij in de gaten te houden. Hoe beter die zijn, hoe aantrekkelijker het is om op die specifieke wedstrijd te gokken. Zeker wanneer je informatie hebt verzameld aan de hand waarvan je een goede inschatting kunt maken. Dit kan altijd goed helpen bij het kiezen van wedstrijden.

Als er één ding belangrijk is wanneer je begonnen bent met online voetbal gokken, dan is het wel dat je goed op de hoogte moet zijn. Dat betekent dus dat het verstandig is om vanaf nu alles te gaan volgen op het gebied van voetbalweddenschappen. Veel bookmakers bieden bijvoorbeeld analyses van wedstrijden aan waar je veel aan kunt hebben. Het kan echter ook heel veel helpen om zelf al het nieuws te volgen. Dit is namelijk altijd een slim plan. Je kunt dan namelijk aan de hand van die informatie zoeken naar de wedstrijden waar je de beste winstkansen hebt. Door meer informatie te hebben, kun je jouw weddenschappen beter overwegen en je kansen op de winst verhogen.

Tip: volg één competitie intensief

Ervaren gokkers kiezen er vaak voor om één of enkele competities intensiever te volgen en daarop in te zetten. Zo kunnen ze de odds van de bookmakers beter beoordelen, want ze weten wat er speelt bij de clubs en wat de kansen zijn voor wedstrijden. De bookmaker zelf heeft ook specialisten die het nieuws in de gaten houden, dus eigenlijk is het een strijd wie de weddenschap het beste in kan schatten. Het kan voorkomen dat jij als Nederlander meer weet van de Keuken Kampioen Divisie of zelfs de Tweede Divisie dan een bookmaker. Dan pik jij de aantrekkelijke odds er sneller uit en kun je met een vertrouwder gevoel inzetten dan wanneer je niet op de hoogte ben. Maak dus gebruik van je eigen kennis, die je natuurlijk up-to-date moet houden.

Op onze website vind je bijvoorbeeld reviews van bookmakers. Degene die al live zijn in Nederland, zoals bet365, Unibet of BetCity, maar ook van bookmakers die mogelijk later een licentie krijgen, zoals Oranje Casino, Kroon Sports en BetFIRST. We kijken naar de voor- en nadelen van elke bookmaker en geven je informatie zodat jij bookmakers kunt vergelijken.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie