Laatst bijgewerkt op 15 maart 2019
odds vergelijken bij gokken op voetbal

Odds Vergelijken: hoe doe je dat?

Wedden op sport doe je natuurlijk omdat je met je kennis zomaar een leuk geldbedrag kunt verdienen. Juist omdat dit ook de insteek is, is het natuurlijk slim om te bekijken waar je dit het best kunt doen. Het is immers zo dat je veel opties hebt. Er zijn immers heel veel bookmakers zowel online als offline actief. Dit betekent dus ook dat elke weddenschap weer anders gewaardeerd zal worden. De odds, de winstkansen dus, zijn daardoor zeer verschillend. Odds vergelijken is dus een heel belangrijke stap als je zo veel als mogelijk wilt winnen met het inzetten op sport.Wat zijn odds?

Wanneer je nieuw bent in de wereld van het gokken op sport, dan vraag je je misschien af wat odds zijn. Dit is een logische vraag. Uiteindelijk is het heel simpel. De odds vertegenwoordigen de kans dat iets zal gebeuren. Wanneer je dus inzet op een bepaalde uitkomst, dan kan je aan de hand van de odds zien hoe groot de kans wordt geacht door de bookmaker dat dit ook gaat gebeuren. Hoe lager de odds zijn, hoe groter de kans is dat iets gaat gebeuren. Je krijgt immers minder uitgekeerd als het meer voor de hand ligt dat iets gaat gebeuren. Dit is de kern van gokken.

Verschillen in odds

Er zijn veel verschillen tussen odds als je gaat vergelijken tussen de verschillende bookmakers. Het is dan ook interessant om te bekijken hoe dit mogelijk is. Uiteindelijk is dit heel simpel te verklaren. Iedere bookmaker werkt immers met zijn eigen experts die zich baseert op zijn eigen kennis van een bepaalde wedstrijd of sport. Daardoor kan er dus best enig verschil zitten in wat er aangeboden wordt voor een bepaalde weddenschap. Daarnaast is de wereld van het gokken best groot. Er kunnen voor bookmakers dus ook andere voordelen aan het bepalen van odds zitten. Dit is ook goed om te weten als gokker.

Lees meer

Goede wed bonussen

Welke bookmaker heeft de beste odds?

Gunstigere odds zijn natuurlijk veel interessanter voor een weddenschap. Daarom weten ook bookmakers dat hier voordeel mee te halen is. Als de odds gunstiger zijn dan bij de concurrent dan zullen meer klanten hier willen gokken. Dit is een goede reden om de odds net iets hoger in te zetten dan anderen doen. Wanneer gokkers odds vergelijken, dan komen ze er achter dat het goed is om juist hier een weddenschap te plaatsen. Dit is een belangrijk onderdeel van het spel dat gespeeld voordat de weddenschappen daadwerkelijk geplaatst wordt. Dit maakt het voor klanten ook zo belangrijk om vergelijkingen te maken.

Vergelijkingen maken

Voor iemand die de weddenschappen plaatst is het juist vooral belangrijk dat de weddenschappen zo gunstig zijn. Odds vergelijken is dus iets wat je altijd moet doen nog voor je ook maar hebt ingezet. Denk daarbij bovendien ook aan de bonussen die je hiermee kunt verdienen. Dit kan ook een belangrijke factor in het geheel spelen. Omdat er flink wat bookmakers zijn die een aanbod doen, kan het best een flinke klus zijn om alles goed te vergelijken. Het is dan niet onhandig om hulpmiddelen te kunnen gebruiken waardoor je snel kunt zien wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Het is handig om hulpmiddelen te gebruiken bij het odds vergelijken. Dit kan je bijvoorbeeld doen door online tools in te zetten. Er zijn immers vergelijkingswebsites waar je gemakkelijk alle odds op een rij kunt krijgen zodat je direct weet welke bookmaker de beste optie is voor een bepaalde weddenschap. Zo kan je snel handelen en weet je direct waar je voor welke bet moet zijn. Het is wel belangrijk om er zeker van te zijn dat de vergelijking die gemaakt wordt op een onafhankelijke manier tot stand komt. Dit is immers de enige manier om zekerheid te hebben van de deal.

Onze beste Bookies

Zekere winsten boeken

Door te vergelijken kan je ook een soort zekerheid inbouwen in je weddenschappen. Odds vergelijken zorgt er namelijk altijd dat je altijd de beste opties voor alle mogelijke uitkomsten kunt vinden. Het gevolg hiervan is dus dat je je kansen kunt verdelen. Wat weer als resultaat heeft dat je eigenlijk nooit hoeft te verliezen. Dit betekent dus ook wel dat je gewoon altijd zekerheid hebt. In vaktaal worden dit soms weleens sure bets genoemd. Je hoeft immers niet bang te zijn dat je verliest. Het verlies bij de één wordt gecompenseerd en vaak zelfs overtroffen door winst bij de ander.

Noteringen vergelijken: Altijd doen

Het belangrijkste advies dat je kunt krijgen als het om online gokken op sportwedstrijden gaat is dat je altijd odds vergelijken serieus moet nemen. Zo weet je altijd zeker dat je de juiste zet doet en je geen winsten onnodig misloopt. Zeker wanneer je wat vaker met gokken bezig bent en het een serieuze aangelegenheid wordt is dit natuurlijk van groot belang. Je kunt namelijk je inkomen op die manier flink vergroten zonder dat het heel veel moeite hoeft te kosten om dit te doen. Alleen al daarom zijn vergelijkers een stuk slimmer bezig.

Online Wednieuws

Wedden op de Champions League Finale Manchester City – Chelsea

De champions league finale van 2021 gaat tussen twee Engelse topploegen: Manchester City en Chelsea….

Eredivisieseizoen 2020/2021 start: wie wordt kampioen?

Door Stefan van Buuren Wie kroont zich tot eredivisiekampioen in het jaar 2020/2021? Amsterdam -...

Trekt Ajax of PSV aan het langste eind in de strijd om de landstitel?

Door Stefan van Buuren Over twee wedstrijden weten we wie zich de kampioen van Nederland...

2.65x je inzet als allebei de teams scoren bij de kwalificatiewedstrijd tussen Nederland – Wit Rusland

Door Stefan van Buren De kwalificatie voor het EK2020 gaat beginnen! Oranje opent in een...

Sluiten

Winkelmand

loading icon