Laatst bijgewerkt op 23 december 2021

Odds Vergelijken

Met wedden op sport wil je natuurlijk het hoogst mogelijke rendement behalen. Een belangrijke tip als het gaat om gokken is: overweeg goed bij welk casino of bij welke bookmakers je je geld inzet. Je hebt zoveel opties dat je mogelijk door de bomen het bos niet ziet. Er zijn tegenwoordig zoveel bookmakers zowel online als offline actief. En ze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Iedere bookmaker beoordeelt een weddenschap anders en daardoor verschillend de winstkansen. Odds vergelijken is dus een heel belangrijke stap bij het inzetten op sport.

Aad de Mos podcast

Wat zijn odds?

Wanneer je nieuw bent in de wereld van het gokken op sport, dan vraag je je misschien af wat odds zijn. Dit is een logische vraag. Eigenlijk is het heel simpel. De odds vertegenwoordigen de kans dat iets zal gebeuren. Wanneer je inzet op een bepaalde uitkomst, kan je aan de hand van de odds zien hoe groot de kans wordt geacht door de bookmaker dat dit ook gaat gebeuren. Hoe lager de odds zijn, hoe groter de kans is dat iets gaat gebeuren. Je krijgt minder uitgekeerd wanneer een voorspelling meer voor de hand ligt. Dit is de kern van gokken.

Verschillen in odds

Wanneer je odds gaat vergelijken, zie je veel verschillen tussen de bookmakers. De oorzaak hiervan is interessant. Iedere bookmaker werkt met zijn eigen experts die zich baseren op hun eigen kennis van een bepaalde wedstrijd of sport. Daardoor kan er best enig verschil zitten in welke odd er wordt aangeboden door verschillende bookmakers voor één en dezelfde weddenschap.

9:00 pm februari 3, 2023
Chelsea
Fulham
1:30 pm februari 4, 2023
Everton
Arsenal
4:00 pm februari 4, 2023
Brentford
Southampton
4:00 pm februari 4, 2023
Aston Villa
Leicester
4:00 pm februari 4, 2023
Wolverhampton
Liverpool
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt januari 31, 2023 11:56 pm.

Welke bookmaker heeft de beste odds?

Gunstigere odds zijn natuurlijk veel interessanter voor een weddenschap. Daarom weten ook bookmakers dat hier voordeel mee te halen is. Als de odds gunstiger zijn dan bij de concurrent, zullen meer klanten hier willen gokken. Dit is een goede reden om de odds net iets hoger in te zetten dan anderen doen. Wanneer gokkers odds vergelijken, komen ze erachter dat het goed is om juist hier een weddenschap te plaatsen. Dit is een belangrijk onderdeel van het spel dat gespeeld wordt voordat de weddenschappen daadwerkelijk geplaatst worden.

Hulpmiddelen bij odds vergelijken

Er zijn flink wat bookmakers die online weddenschapen aanbieden. Het kan daardoor best een flinke klus zijn om alles goed te vergelijken. Het is daarom handig om hulpmiddelen te gebruiken waardoor je snel kunt zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. Dit kan je bijvoorbeeld doen door online tools in te zetten.

Er zijn vergelijkingswebsites waar je gemakkelijk alle odds op een rij kunt krijgen, zodat je in één oogopslag ziet welke bookmaker de beste optie biedt voor een bepaalde weddenschap. Zo kan je snel handelen en weet je direct waar je voor welke bet moet zijn. Het is wel belangrijk om er zeker van te zijn dat de vergelijking die gemaakt wordt op een onafhankelijke manier tot stand komt. Dit is immers de enige manier om zekerheid te hebben van de deal.

Bonussen vergelijken

Voor iemand die de weddenschappen plaatst, is het juist vooral belangrijk dat de weddenschappen zo gunstig mogelijk zijn. Odds vergelijken is dus iets wat je altijd moet doen voordat je inzet. Denk daarbij ook aan de bonussen die je hiermee kunt verdienen. Dit kan een belangrijke factor in het online wedden, aangezien je hier aantrekkelijke voordelen mee kunt benutten.

Zekere winsten boeken

Door te vergelijken kan je meer zekerheid inbouwen in je weddenschappen. Odds vergelijken zorgt er namelijk altijd dat je altijd de beste opties voor alle mogelijke uitkomsten kunt vinden. Het gevolg hiervan is dus dat je je kansen kunt verdelen, waardoor je de risico’s spreidt of zelfs opvangt. In vaktaal worden dit soms weleens sure bets genoemd. Het verlies bij de één wordt gecompenseerd en vaak zelfs overtroffen door winst bij de ander.

Noteringen vergelijken: altijd doen

Het belangrijkste advies dat je kunt krijgen als het om online gokken op sportwedstrijden gaat is dat je odds vergelijken serieus moet nemen. Zo weet je dat je de juiste (in)zet doet en je geen winsten onnodig misloopt. Zeker wanneer je wat vaker met gokken bezig bent en het een serieuze aangelegenheid wordt, is dit natuurlijk van groot belang. Je weet de beste weddenschap te vinden en zoekt naar de juiste bookmaker om bij in te zetten. Vergelijkers van odds zijn gewoon slim bezig!

Laatste Nieuws

Nilis: “Voetballers hebben meer risico op gokverslaving”

Oud-voetballer Arne Nilis deelt zijn ervaringen als gokverslaafde om te voorkomen dat anderen dezelfde fouten maken.

De Mos: “Brobbey is een verwend jongetje”

Bij Ajax zijn ze ontevreden over Brian Brobbey. Aad de Mos snapt dat heel goed.

De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos zijn visie op de voetbalwereld. Deze week: een buitenlandse coach voor Ajax?

NEC bevestigt keuze voor Unibet als strategisch partner

NEC heeft Unibet gepresenteerd als nieuwe partner tot 2025. De bookmaker was al zichtbaar in het Gofferstadion.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie