Online Wed Bonussen 2021

Wedden op sportwedstrijden is leuker als er ook nog eens goede wed bonussen aan hangen. Dit weten ook de verschillende bookmakers die tegenwoordig actief zijn. Dit betekent dat er een hele reeks aan verschillende soorten bonussen zijn waar je profijt van kunt hebben.

Wanneer je een bookmaker wilt gaan kiezen, is het zeker een aanrader om goed te kijken wat deze op bonusgebied allemaal te bieden heeft voor nieuwe accounts, maar ook voor accounts die al enige tijd actief zijn. Het is belangrijk om dit mee te nemen in je vergelijking als je die tussen verschillende wedkantoren gaat maken.

Bekijk hier alle bookmaker bonussen in Nederland

Welke bookmaker bonussen onderscheiden we?

Welkomstbonus

De bonus die je bij vrijwel alle bookmakers mag verwachten als je begint met wedden is de welkomstbonus. Deze kan in een flink aantal verschillende vormen komen. De meest voorkomende vorm is het ontvangen van een leuk bonusbedrag als extraatje om mee te gokken. Een hogere startbonus is natuurlijk aantrekkelijk. Kijk dus voordat je ergens een account aanmaakt naar de verschillen in de welkomstbonus bij de bookmakers. Krijg je ergens honderd euro, dan is dat vanzelfsprekend altijd beter dan de vijf euro die je ergens anders krijgt. Wanneer de voorwaarden ook goed zijn – vergeet die niet te lezen – dan is het goed om dit te laten meewegen in de keuze die je maakt.

Bingoal homepagina

*Algemene voorwaarden van toepassing.

Verhoogde odds bonussen

Andere wed bonussen die bookmakers uitdelen zijn bonussen die voorafgaand aan een weddenschap al worden verrekend. Dit zijn bijvoorbeeld speciale acties waarbij de odds voor een bepaalde wedstrijd worden verhoogd. Je krijgt dan extra veel uitgekeerd als je een juiste voorspelling hebt gedaan. Verhoogde odds zijn dus een goede reden om een bepaalde bookmaker te kiezen.

Speciale odds bonussen

Wat geldt voor de verhoogde odds, geldt ook voor de speciale odds. Wanneer een bookmaker iets speciaals aanbiedt, kan je dit natuurlijk gewoon als een wed bonus zien. Het is een hele goede reden om juist dan een inzet op een bepaalde wedstrijd te doen. Dit is vaak het geval rondom grote evenementen en rondom speciale sidebets die je kunt doen. Juist omdat deze minder vaak voorkomen is het leuk wanneer er ook iets extra’s geboden wordt rondom deze events. Een leuke extra, want normaal zou je ook al weddenschapen plaatsen. Zo voelt het rondom deze specials alsof je een beloning ontvangt.

Mobiele wed bonussen

Het is zelfs mogelijk dat je bookmaker er een bonus voor over heeft als je een ander medium gebruikt om te wedden dan je normaal doet. Zet je normaal in vanaf je laptop, dan kan je zomaar iets extra’s krijgen als je juist vanaf je mobiel een gokje waagt. Dit gaat bijvoorbeeld gepaard met het downloaden van de app. Je krijgt dan bijvoorbeeld een bonus van enkele euro’s om een extra bet te doen. Soms krijg je ook gewoon een extra bet die net zo groot is als de weddenschap die je hebt afgesloten.

7:45 pm mei 15, 2024
Brighton
Chelsea
8:00 pm mei 15, 2024
Manchester United
Newcastle
4:00 pm mei 19, 2024
Crystal Palace
Aston Villa
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt mei 15, 2024 8:33 am.

Risicoloze inzetten (Risk Free Bets)

Soms heb je een bonus waarbij je zonder zelf geld te storten een risicoloze, gratis inzet krijgt van de bookmaker. Dit noemen we Risk Free Bets. De belangrijkst geld-terug-actie die bestaat bij bookmakers zijn de wed bonussen die je krijgt wanneer voetbalwedstrijden voorbij de negentig minuten gaan door blessuretijd, extra tijd of penalty’s. De weddenschappen zijn immers vaak gebaseerd op negentig minuten voetbal. Als dan in de blessuretijd nog een goal valt, wie heeft er dan gelijk? Is dat de wedder die een uitkomst na negentig minuten voorspelde? Of is het de bookmaker die zich baseert op de einduitslag na blessuretijd? Goede bookmakers kiezen de middenweg en annuleren de weddenschap als er in de extra minuten gescoord wordt. Je krijgt dan je inzet terug zodat niemand wint of verliest. Je kunt deze dan opnieuw inzetten.

Bookmaker Bonussen Vergelijken

Juist omdat bonussen zo’n belangrijke rol spelen binnen de wereld van het online wedden, is het goed om dit mee te nemen in de vergelijking die je maakt wanneer je een bookmaker gaat zoeken waar jij bij wilt gokken. De bonussen kunnen de ene bookmakers net wat aantrekkelijker maken dan de andere. Je kunt de bonussen vaak terugvinden op de verschillende vergelijkingssites die er zijn. De bonussen zijn in dat opzicht bijvoorbeeld net zo belangrijk als de odds die een bookmaker biedt en het aanbod van sporten in het sportsbook, dat wel of niet uitgebreid kan zijn.

Bereken je wedbonus

Wanneer je gaat gokken en daarbij aanspraak maakt op bonussen,  is het altijd belangrijk om dit van tevoren even goed inzichtelijk te maken voor jezelf. Dit geldt vooral wanneer de bonussen in percentages gaan. Krijg je bij een bepaalde inzet een bepaald percentage aan bonus om in te zetten, zorg dan dat je weet om hoeveel geld het gaat. Dit kan net een verschil maken wanneer je slechts een paar euro meer inzet. Daarom is het ook zo belangrijk om dit goed in het oog te houden wanneer je hiermee aan de slag gaat.

Ga voor de beste bonus

Wanneer bookmakers in veel opzichten precies hetzelfde blijken te zijn, is het altijd verstandig om de bookmaker met de beste bonussen te kiezen. Bookmakers die net iets meer te bieden hebben in de vorm van allerlei wed bonussen krijgen logischerwijs jouw voorkeur. Na een vergelijking is kiezen voor de beste bonus altijd een slimme zet te noemen. Houd dit dan dus ook altijd in je achterhoofd als je begint.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.