Online Wed Bonussen 2019

Wedden op sportwedstrijden is leuker als er ook nog eens goede wed bonussen aan hangen. Dit weten ook de verschillende bookmakers die tegenwoordig actief zijn. Dit betekent dus dat er een hele reeks aan verschillende soorten bonussen zijn waar je wat mee kunt verdienen. Wanneer je een bookmaker wilt gaan kiezen, dan is het best een goed idee om ook te kijken wat deze op bonusgebied allemaal te bieden heeft voor nieuwe accounts, maar ook voor accounts die al enige tijd actief zijn. Het is belangrijk om dit mee te nemen in je vergelijking als je die tussen verschillende wedkantoren gaat maken.

Welke bookmaker bonussen onderscheiden we?

Welkomstbonus

De bonus die je eigenlijk altijd mag verwachten als je begint met wedden is de welkomstbonus. Die kan in een flink aantal verschillende vormen komen. De bekendste vorm is toch wel waarbij je een leuk bedrag krijgt als extraatje om mee te gokken. Het is natuurlijk aantrekkelijk om meer te krijgen. Kijk dus even naar de verschillen in hoogte van deze welkomstbonus. Krijg je ergens honderd euro, dan is dat vanzelfsprekend altijd beter dan de vijf euro die je ergens anders krijgt. Wanneer de andere voorwaarden ook goed zijn, dan is het goed om dit te laten meewegen in de keuze die je maakt.

Verhoogde odds bonussen

Andere wed bonussen die bookmakers uitdelen zijn bonussen die vooraf al worden verrekend. Dit zijn bijvoorbeeld speciale acties waarbij de odds voor een bepaalde wedstrijd worden verhoogd. Je krijgt dan dus extra veel uitgekeerd als je een juiste voorspelling hebt gedaan. Wanneer dit regelmatig voorkomt bij wedstrijden en sporten die jij volgt, dan kan je zomaar snel wat extra’s verdienen met dezelfde weddenschappen die je toch al van plan was te gaan doen. Verhoogde odds zijn dus een goede reden om een bepaalde bookmaker te kiezen. Deze bonus kan je makkelijk pakken op deze manier. Dit is de moeite waard.

Speciale odds bonussen

Wat geldt voor de verhoogde odds, geldt ook voor de speciale odds. Wanneer een bookmaker iets speciaals aanbiedt, dan kan je dit natuurlijk gewoon als een wed bonus zien. Er is heel veel reden om juist dan een inzet op een bepaalde wedstrijd te doen. Dit is vaak het geval rondom grote evenementen en rondom speciale sidebets die je kunt doen. Juist omdat deze minder vaak voorkomen is het leuk als er ook iets extra’s geboden wordt rondom deze events. Dit geldt vooral omdat je natuurlijk normaal ook al weddenschappen plaatst, zo voelt het rondom deze specials alsof je extra beloond wordt.

Mobiele wed bonussen

Het is zelfs mogelijk dat je bookmaker er een bonus voor over heeft als je een ander medium gebruikt om te wedden dan je normaal doet. Zet je normaal in vanaf je laptop, dan kan je zomaar iets extra’s krijgen als je juist vanaf je mobiel een gokje waagt. Dit gaat bijvoorbeeld gepaard met het downloaden van de app. Je krijgt dan bijvoorbeeld een bonus van enkele euro’s om een extra bet te doen. Soms krijg je ook gewoon een extra bet die net zo groot is als de weddenschap die je hebt afgesloten.

Risicoloze inzetten (Risk Free Bets)

Soms heb je een bonus waarbij je zonder zelf geld te storten een risicoloze, gratis inzet krijgt van de bookmaker. De belangrijkst geld-terug-actie die bestaat bij bookmakers zijn de wed bonussen die je krijgt wanneer voetbalwedstrijden voorbij de negentig minuten gaan. De weddenschappen zijn immers vaak gebaseerd op negentig minuten voetbal. Als dan in de blessuretijd nog een goal valt, wie heeft er dan gelijk? Is dat de wedder die een uitkomst na negentig minuten voorspelde. Of is het de bookmaker die zich baseert op de einduitslag na blessuretijd? Goede bookmakers kiezen de middenweg en annuleren de weddenschap als er in de extra minuten gescoord wordt. Je krijgt dan je inzet terug zodat niemand wint of verliest. Je kunt dan opnieuw inzetten.

Bookmaker Bonussen Vergelijken

Juist omdat bonussen zo’n belangrijke rol spelen binnen de wereld van het online wedden, is het goed om dit ook mee te nemen in de vergelijking die je maakt wanneer je een bookmaker gaat zoeken waar jij bij wilt gokken. De bonussen kunnen net dat verschil maken tussen de ene optie en de andere. Je kunt dit vaak dan ook terugvinden op de verschillende vergelijkingssites die er zijn. De bonussen zijn in dat opzicht bijvoorbeeld net zo belangrijk als de odds die een bookmaker biedt en de mate waarin het aanbod van sporten waarop je kunt wedden voldoende uitgebreid is.

Bereken je wedbonus

Wanneer je gaat gokken en er zijn bonussen in het spel, dan is het altijd belangrijk om dit van tevoren even goed inzichtelijk te maken voor jezelf. Dit geldt vooral wanneer de bonussen in percentages gaan. Krijg je bij ene bepaalde inzet een bepaald percentage aan bonus om in te zetten, zorg dan dat je weet om hoeveel geld het gaat. Dit kan immers net een verschil maken wanneer je slechts een paar euro meer inzet. Daarom is het ook zo belangrijk om dit goed in het oog te houden wanneer je hiermee aan de slag gaat.Wanneer de meeste zaken precies hetzelfde blijken te zijn, dan is het altijd verstandig om de bookmaker met de beste bonussen te kiezen. Uiteindelijk met je het gewoon simpel bekijken. Je wedt in de eerste plaats voor het geld. Wanneer een bookmaker je dus net iets meer geld te bieden heeft in de vorm van allerlei wed bonussen, dan is het niet meer dan logisch dat dit de doorslag geeft in je keuze. Na een vergelijking is kiezen voor de beste bonus altijd een slimme zet te noemen. Houd dit dan dus ook altijd in je achterhoofd als je begint. 

Lees meer