Laatst bijgewerkt op 10 maart 2022

Wedden op PSV

wedden op psvWedden op PSV is met name de laatste jaren flink in populariteit toegenomen. In de afgelopen 40 jaar is de club immers zeer succesvol geweest en ook in de eenentwintigste eeuw is de club één van de meest winnende teams in Nederland gebleken. Dit betekent dus dat inzetten op de club uit Eindhoven een relatief veilige keuze is. Beroepsgokkers zijn hier bijvoorbeeld erg van gecharmeerd. Ook voor een gelegenheidsgokker kan het echter leuk zijn om op deze manier zo nu en dan eens wat extra geld te kunnen verdienen. Wanneer de odds goed zijn is dit immers zomaar mogelijk.

Wedden op de titel
Wat bij wedden op PSV vaak interessanter is dan bij veel andere clubs geldt, is dat je al vroeg kunt kiezen om te wedden op het winnen van de titel. Sinds de jaren tachtig van de twintigste eeuw lukt het PSV vaker dan andere clubs om de eredivisie te winnen en ook de komende jaren lijkt de ploeg uit Eindhoven nog tot de grootste kanshebbers te blijven behoren. Het lukt de club vaak zelfs in jaren waarin het net wat minder goed gaat om toch de concurrentie nog voor te blijven. Dit is dus een relatief veilige keuze waar toch veel mee te winnen valt.

Bookmakers met Beste PSV Noteringen

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

PSV in De Champions League
Doordat PSV zo vaak de eredivisie weet te winnen, is de club vaak ook actief in de Champions League. Wedden op PSV in Europa is daarom ook een echte uitdaging. De ploeg speelt tegen de grootste clubs van het continent. Daarbij wil het zo nu en dan nog weleens lukken om een verrassing neer te zetten. Dit betekent dus simpelweg dat er af en toe een leuke som te verdienen is door op de club in te zetten. Ook komt het weleens voor dat PSV het geluk in de Europa League moet beproeven. Daar is het meer gewaagd aan de tegenstand.

wedden op psvGrote sterren
De club uit Eindhoven is ook de club van de grote sterren gebleken in de afgelopen decennia. Wedden op PSV kan dus ook staan voor wedden op bijvoorbeeld de topscorer. Spelers als Romario, Ronaldo, Kezman en Van Nistelrooy speelden allemaal in het shirt van PSV. Ook andere sterren zoals Arjen Robben en Jaap Stam kwamen voor de ploeg uit. Als het gaat om topscorers dan heeft de ploeg tegenwoordig ook verschillende spelers die in aanmerking komen om de meeste goals te maken. Bovendien levert de club ook nog altijd een aantal internationals aan het Nederlands elftal.

Inzetten op gebeurtenissen
Ook leuk om te doen als je gaat wedden op PSV is inzetten op allerlei andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het aantal doelpunten in een wedstrijd. Of het inzetten op een doelpunt van een specifieke speler. Of op het aantal gele kaarten dat gaat vallen in de wedstrijd. Er zijn talloze mogelijkheden en het verschilt per wedkantoor wat er zoal aangeboden wordt. Dit kan ook een leuke reden zijn om voor een bepaalde bookmaker te kiezen. Het loont altijd de moeite om dit even goed uit te zoeken wanneer je met het gokken gaat beginnen.

De club PSV
PSV heeft als club een iets andere ontwikkeling doorgemaakt dan veel andere clubs op het hoogste niveau in Nederland. Zo werden de meeste clubs gewoon op straat opgericht, maar zat er achter de oprichting van PSV vanaf het eerste moment een plan. Het was namelijk de sportclub van het bedrijf Philips. Er zijn dan ook in andere takken van sport nog altijd clubs te vinden met dezelfde naam. Al hebben al deze takken niet veel meer met elkaar te maken. Tegenwoordig is PSV dan ook echt een club die in grote mate op zichzelf staat en zelfs de naam van het bedrijf niet meer op het shirt draagt.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie