Laatst bijgewerkt op 17 oktober 2022

Wedden op Darts

Darts als sport is de afgelopen twintig jaar heel snel opgeklommen in populariteit in Nederland. Dit is ook terug te zien in de mogelijkheid om te gokken op darts. Dit is veel beter mogelijk dan vroeger.

Darts is bovendien ook een ideale sport om op te wedden. Er zijn immers zoveel verschillende mogelijkheden in de wedstrijden, dat er een zeer uitgebreid pakket aan wedmogelijkheden aan te bieden is. Daarmee kan je dus heel veel plezier aan dartwedstrijden gaan beleven. Zeker ook omdat je ook nog eens de mogelijkheid hebt om op je favoriete spelers te gokken. Dat is spannend.

Gokken op darts is ook een manier om wedstrijden spannender te maken. Het is bijvoorbeeld van zichzelf natuurlijk al een stuk spannender om een wedstrijd te kijken wanneer je hebt gegokt op winst van één van de twee spelers. Daarnaast kan je echter ook op allerlei zogenaamde handicaps gokken. Daarmee geef je bijvoorbeeld de minder goede speler een soort voorsprong. Dat maakt het extra aantrekkelijk om te zien hoe de wedstrijd verloopt. Ook kiezen voor een combinatie van verschillende gebeurtenissen, kan het veel spannender maken om naar een wedstrijd te kijken. De mogelijkheden zijn in dat opzicht eindeloos.

Gokje wagen op Darts: een echte passie!

Wanneer je wilt beginnen met gokken op darts, dan is het belangrijk dat je weet wat je dan moet doen. Begin daarom altijd eerst met het uitkiezen van een goede bookmaker. Veel bookmakers hebben hun basis in het traditionele wedden in Engeland. Voor een echte Engelse lievelingssport als darts is dit natuurlijk een groot voordeel. Zeker ook omdat je de weddenschappen gewoon online kunt afsluiten. Vaak kan je het best beginnen met wedden op winst of verlies voor spelers. Kies dan altijd voor spelers die je goed kent. Dit is een goed begin als je weddenschappen gaat afsluiten.

Live wedden op Darts

wedden op darts is ook populair in nederlandEen andere leuke kant van gokken op darts, is dat de sport goed geschikt is voor live wedden. Omdat de wedstrijden uit verschillende delen zijn opgebouwd, kan er een soort ontwikkeling in de weddenschappen plaatsvinden. Dit kan natuurlijk een flink voordeel opleveren wanneer je het goed aanpakt. Stel bijvoorbeeld dat een speler in het begin enkele sets verliest. Het kan dan zomaar zo zijn dat de odds tegen die speler keren. Wanneer je juist dan gokt op winst en de wedstrijd draait om, dan kan je hiermee al snel een leuk bedrag aan winst uitgekeerd krijgen. Dit is bij darts altijd mogelijk.

Wat daarnaast interessant is als het om gokken op darts gaat, is het grote aantal mogelijkheden om weddenschappen af te sluiten. Er gebeurt immers heel veel in een gemiddelde dartswedstrijd. Op al die gebeurtenissen kan je geld inzetten. Wie gooit bijvoorbeeld het vaakst 180? Of gok eens wie van de twee de hoogste check-out gooit. Al dit soort zaken kunnen heel leuk zijn om mee aan de slag te gaan. Vaak kan je hier ook hele lucratieve deals op sluiten met de bookmakers. Let wel op met welke bookmakers je aan de slag gaat. Sommige hebben meer mogelijkheden op het gebied van darts dan anderen.

De beste Darts Odds

In het gokken op darts draait alles om de quoteringen. Dit worden ook wel de odds genoemd. De odds zijn de winstkansen wanneer je op een bepaalde uitkomst gokt. Je ziet bijvoorbeeld in wedstrijden tussen spelers verschillen in de quoteringen, waarbij de ene laag is en de andere hoger. De speler met de laagste odds heeft volgens de bookmaker dan de meeste kansen om de wedstrijd te winnen. Hier kan je dus ook handig gebruik van maken als je zelf op de wedstrijden gaat gokken. Zowel in positieve als negatieve zin kan dit je veel helpen bij het afsluiten van weddenschappen.

Wie zijn de favorieten bij Darts?

Het is natuurlijk gemakkelijk om te beginnen met wedden op winst van de beste spelers. Daardoor kan je leren omgaan met hoe het gokken op darts eigenlijk werkt. Bovendien zullen je kansen op winst best groot zijn waardoor er weinig risico is. Al kan er natuurlijk altijd een keer verlies tussen zitten. Wat echter vaak blijkt wanneer mensen eenmaal beginnen met het afsluiten van weddenschappen, is dat ze meer willen proberen. Er zijn immers altijd buitenkansjes te vinden als je goed weet waar je op moet letten. Dit is vooral in het darts erg belangrijk te noemen.

De Beste Bookmakers voor wedden op darts

Gebruik je voorkennis bij wedden op Darten!

Het is natuurlijk gemakkelijk om te beginnen met wedden op winst van de beste spelers. Daardoor kan je leren omgaan met hoe het gokken op darts eigenlijk werkt. Bovendien zullen je kansen op winst best groot zijn waardoor er weinig risico is. Al kan er natuurlijk altijd een keer verlies tussen zitten. Wat echter vaak blijkt wanneer mensen eenmaal beginnen met het afsluiten van weddenschappen, is dat ze meer willen proberen. Er zijn immers altijd buitenkansjes te vinden als je goed weet waar je op moet letten. Dit is vooral in het darts erg belangrijk te noemen.

Buitenkansjes zoeken!
Wanneer je wat vaker begint te gokken op darts, dan is het altijd een goed idee om naar speciale kansen te zoeken. Zo zijn er bijvoorbeeld hogere quoteringen te vinden bij bepaalde gebeurtenissen. Hier is dus ook veel meer winst mee te boeken. Je hoeft dan bijvoorbeeld geen eens heel veel geld in te zetten om toch al snel wat meer te verdienen. Dit kan natuurlijk een stuk leuker zijn. Vooral gebeurtenissen zoals triples, doubles en checkouts zijn heel belangrijk in de dartsport en ook op het gebied van weddenschappen bij bookmakers is hier veel te verdienen om diezelfde reden.

Om goed te kunnen gokken op darts moet je natuurlijk wel het één en ander weten van de sport. Kijk daarom altijd eens naar wat er allemaal aangeboden wordt op het gebied van analyses en voorbeschouwingen door de verschillende wedkantoren. Volg natuurlijk ook zelf de sport op de voet. Dit geeft je belangrijke inzichten die je kunt gebruiken wanneer je geld moet gaan inzetten op een bepaalde wedstrijd. Hoe meer je weet, hoe beter je je eigen weddenschap kunt onderbouwen. Dat maakt je kansen op winst een flink stuk groter. Daar is het je natuurlijk om te doen.

Bookmaker nieuws

Grand Slam of Darts 2022: dit zijn de favorieten

De beste darters van de wereld komen samen om te bepalen wie de Grand Slam of Darts 2022 wint. Wij beschouwen voor op dit toernooi.

Kan Michael van Gerwen voor het eerst sinds 2017 het EK Darts winnen?

Kan Michael van Gerwen voor de vijfde keer Europees Kampioen Darts worden of gaat Gerwyn Price er met de Europese titel vandoor?

Nederland gastheer van de finaleronde van de World Series of Darts

Wie gaat zich tot de beste darter van dit moment kronen? Lees hier onze voorbeschouwing voor de finales van de World Series of Darts 2022.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie