LiveScore Bet bonus code

Posted on 1 juni 2022

LiveScore Bet bonus code

Livescore Bet logo

SCOOR €50 AAN FREE BETS

Profiteer van de LiveScoreBet bonus

Claim nu!

Welkomstbonus LiveScoreBet 

Nieuwe spelers die zich via deze link aanmelden bij LiveScore Bet kunnen €50 aan Free Bets ontvangen. Wanneer je €10 inzet op een sportweddenschap met een odd van 1.50 of hoger en ontvang de LiveScore Bet welkomstbonus. Je kunt dan aanspraak maken op vijf gratis weddenschappen ter waarde van €10 per stuk. (*Algemene voorwaarden van toepassing)

*Deze bonus is beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder. Nieuwe leden. Weddenschap van minimaal €10 tegen minimale odds van 1,5 op Sportsbook, geplaatst en afgewikkeld binnen 14 dagen na aanmelding. 5x €10 aan Gratis Bet Tokens, te accepteren binnen 7 dagen, geldig gedurende 7 dagen vanaf acceptatie. Zie de regels van LiveScoreBet op hun website. Registreer je bij CRUKS om jezelf uit te sluiten. Livescore Bet NL heeft een KGA-licentie met nummer 1740/01.247.826. Speel Bewust 18+

Hoe registreer ik me bij LiveScoreBet met de welkomstbonus?

1. Ga naar de website van LiveScore Bet via deze link.
2. Klik op de button met ‘speel hier’.
3. Vul je persoonlijke gegevens in. Dit gaat om je naam, geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer en adres.
4. Maak je account aan met een gebruiksnaam en wachtwoord.
5. Stort geld en verifieer je identiteit. Dit doe je aan de hand vaan een ID-bewijs, zoals je paspoort, rijbewijs of een bankrekening of bankafschrift.
6. Plaats binnen 14 dagen na je aanmelding je eerste weddenschap op je sport naar keuze. Zorg dat je minimaal €10 inzet op een bet met een odd van 1.50 of hoger. Hiermee verdien je de vijf free bets van €10.

LiveScoreBet welkomstbonus

Hoe ontvang ik de welkomstbonus van LiveScore Bet?

Om de welkomstbonus als eerste te bemachtigen kun je je nu alvast inschrijven bij LiveScore Bet Nederland met je naam en e-mailadres. Als je de inschrijving voor 31 december voltooit, krijg je een herinnering wanneer LiveScore Bet in het nieuwe jaar live gaat. Bij je eerste storting kun je €50 aan gratis weddenschappen scoren. Voorwaarden hiervoor zijn dat je minstens 25 jaar oud bent, woonachtig in Nederland en niet staat ingeschreven in het CRUKS-register.

Hoe benut ik de welkomstbonus van LiveScore Bet optimaal?

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden om de welkomstbonus van LiveScore Bet in te zetten. Na het aanmaken van je account moet je binnen 14 dagen je eerste weddenschap plaatsen. De odd voor deze weddenschap moet minimaal 1.50 zijn. Daarna ontvang je vijf free bet tokens ter waarde van €10 per stuk.

Je moet de free bets binnen zeven dagen accepteren via een pop up die na 24 tot 72 uur op de website verschijnt als je bent ingelogd. Na het accepteren zijn de free bets zeven dagen geldig om in te zeggen. Bij het inzetten zijn verschillende regels van kracht.  Lees deze van te voren op de website van LiveScore Bet.

Welkomstbonus LiveScoreBet algemene voorwaarden

  • Je moet minimaal 24 jaar zijn om de welkomstbonus van LiveScore Bet te kunnen ontvangen.
  • De welkomstbonus is alleen beschikbaar voor nieuwe leden die in Nederland wonen.
  • Je moet binnen 14 dagen je eerste weddenschap aangaan.
  • Alleen weddenschappen van minimaal €10 op een weddenschap met een odd die 1.50 of hoger is tellen mee om de free bets te bemachtigen.
  • Als je eerste weddenschap wordt geannuleerd, telt deze niet mee om de welkomstbonus te krijgen. Je kunt dan wel een nieuwe eerste weddenschap plaatsen.
  • Je kunt maar één keer aanspraak maken op de LiveScore Bet welkomstbonus.

FAQ: bonuscode LiveScore Bet veelgestelde vragen

1. Heeft LiveScore Bet een bonuscode?
Op dit moment heeft LiveScore Bet geen bonuscode. Je kunt via deze link aanspraak maken op de welkomstbonus.

2. Hoe kan ik de LiveScore Bet welkomstbonus bemachtigen?
Registreer je via deze link, maak een account en aan doe een eerste storting. Daarna moet je een weddenschap plaatsen die aan verschillende voorwaarden voldoet om vervolgens vijf free bets van €10 te verdienen.

3. Hoe hoog moet mijn eerste storting minimaal zijn om de LiveScore Bet welkomstbonus te krijgen?
Om de welkomstbonus van LiveScore Bet te verdienen, moet je eerste storting minimaal €10 zijn.

4. Hoe snel moet ik mijn eerste weddenschap plaatsen om de LiveScore Bet welkomstbonus te krijgen?
Na het aanmaken van je account moet je binnen 14 dagen je eerste weddenschap aangaan.

5. Waar bestaat de welkomstbonus van LiveScore Bet uit?
De welkomstbonus van LiveScore Bet bestaat uit vijf free bets van €10 per stuk. Er zijn voorwaardes en regels verbonden aan het verdienen én het inzetten van deze free bets. Lees deze hier.

Onze LiveScore Bet review

LiveScore Bet is een zeer betrouwbare bookmaker met jarenlange ervaring. De website met sportweddenschappen en een uitgebreid sportsbook is ook actief in Nederland en je kunt er legaal gokken op verschillende sporten. Lees alles over voor- en nadelen van LiveScore Bet, het registreren bij LiveScore Bet, live wedden, mobiel wedden, de aanbod en de odds in onze LiveScore Bet review.

Laatste Nieuws

AZ biedt ook shirt zonder sponsor Kansino aan

Op het thuisshirt van AZ prijkt de naam van Kansino, maar er is ook een variant met de Alkmaar Zaanstreek Foundation. Lees hier waarom.

De wedtips van Aad de Mos leverden dit seizoen ruim €1000 op!

We nemen afscheid van onze huisanalist Aad de Mos. De meestervoorspeller gaf wekelijks wedtips, die in totaal € 1171,10 opleverden! Lees meer!

Voorseizoen Feyenoord begint met wedstrijd tegen FC Kopenhagen

De eerste oefenwedstrijd voor Feyenoord is tegen FC Kopenhagen. Kan de ploeg van Arne Slot direct de lijn van vorig seizoen doortrekken?

Max Verstappen in Silverstone op jacht naar overwinning zeven

Voor Max Verstappen zal het doel zijn om opnieuw drie racezeges op rij te pakken. Lees hier alles over de GP van Groot-Brittannië.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie