12x je inzet bij een stunt van Manchester United!

Door Stefan van Buren


Solskjaer heeft vertrouwen in zijn Manchester United in de return tegen Paris Saint Germain

Vanavond om 21:00 wordt in Parijs het tweede duel tussen Manchester United en Paris Saint Germain gespeeld. PSG heeft een gunstige uitgangspositie nadat het in Engeland met maar liefst 0-2 heeft gewonnen. United coach Ole Gunnar Solskjaer denkt echter dat zijn ploeg wel in staat is om de nederlaag weg te poetsen. Heb jij net zoveel vertrouwen in Manchester United als de Noorse coach? Mocht Manchester United de volgende ronde halen levert dat 12 keer je inzet op!

Manchester United won al zijn uitwedstrijden sinds de aanstelling van Solksjaer
“Buitenshuis presteren we fantastisch. We laten ons niet zomaar uit dit toernooi zetten.”, zei Solksjaer de dag voor de wedstrijd in Parijs. Manchester United is vooral in uitwedstrijden bezig aan een bijzonder sterke reeks. Sinds de aanstelling van Solksjaer speelde United acht uitwedstrijden en alle acht wedstrijden werden gewonnen. En niet tegen de minste tegenstanders. Buiten Old Trafford won Man U onder meer van Tottenham Hotspur, Arsenal en Chelsea. Een opvallend feitje: nog nooit eerder in de geschiedenis van de Champions League wist een team dat in de knock-outfase de eerste wedstrijd met 0-2 verloor de volgende ronde te halen. Zou dit vanavond verbroken worden?

Thomas Tuchel: “Het is onmogelijk om PSG een favoriet te noemen”
Paris Saint Germain manager Tuchel is niet van mening dat PSG tot de grootste kandidaat voor het winnen van de Champions League gerekend kan worden. “Onze historie staat dat niet toe. Bij tennis kun je ook niet zeggen dat je even Roland Garros gaat winnen als je nog nooit de halve finale of de finale hebt bereikt”. In 1995 stond PSG al eens in de halve finale, in het tijdperk van de vorige eigenaren. In 2017 was PSG zéér dichtbij. De Fransen wonnen in eigen huis met maar liefst 4-0 van Barcelona. In Camp Nou ging de ploeg echter met 6-1 onderuit en stond het met legen handen. Ondanks het ontbreken van een paar belangrijke spelers bij Man U blijft het een gevaarlijke ploeg en zullen we op onze hoede moeten zijn stelt Tuchel.

12x je inzet als Manchester de volgende ronde bereikt bij Mr. Green!

Paris Saint Germain
In de uitwedstrijd op Old Trafford speelde PSG zonder Neymar en zonder Cavani. Neymar ontbreekt nog steeds en zal op zijn vroegst begin April zijn opwachting weer maken. Edinson Cavani lijkt klaar te zijn om zijn rentree weer te maken. In de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Manchester United trainde de aanvaller al twee keer volledig mee. Zonder tegenslagen zou de Uruguayaan in het Parc Des Princes weer minuten kunnen maken. Cavani kreeg een paar weken geleden te maken met een vervelende dijbeen blessure. Op de dag van de wedstrijd zal Tuchel zijn beslissing maken wat betreft Cavani. Op dit moment is het dus nog even afwachten wat betreft Cavani. Verder gaan wij ervan uit dat PSG met dezelfde opstelling zal spelen als dat ze in de eerste wedstrijd deden.

Manchester United
Een Nederlander op de bank bij Manchester United vanavond! Door het ontbreken van Anthony Martial, Jesse Lingard en Ander Herrera zit het Nederlandse talent Tahith Chong bij de selectie. Afgelopen weekend maakte de slechts negentienjarige Chong al zijn debuut in de Premier League. Hij mocht tegen Southampton een paar minuutjes mee doen. Hij verving Marcus Rashford. Manchester United meest ongelofelijk veel spelers. Naast de net genoemde drie spelers mist het ook sterkhouder Paul Pogba. De Fransman ontving zijn tweede gele kaart in de thuiswedstrijd en is dus geschorst. We gaan nog even door. Alexis Sánchez, Juan Mata, Matteo Darmian en Phil Jones ontbreken ook. Door alle afwezigen heeft Solksjaer flink moeten sleutelen om zijn selectie samen te stellen. Het resultaat is als volgt.

Selectie Manchester United tegen PSG: De Gea, Romero, Grant, Bailly, Dalot, Lindelöf, Rojo, Shaw, Smalling, Williams, Young, Fred, Garner, Gomes, McTominay, Pereira, Chong, Greenwood, Lukaku, Rashford.

Winst PSG: 1.45
Gelijkspel: 4.80
Winst Manchester United: 7.90

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie