The North Londen derby! 3.70x je inzet voor winst Tottenham

Door Stefan van Buren


Arsenal ziet kansen na puntenverlies van rivaal Tottenham

Arsenal is weer volledig in de race om de derde plek. Tottenham verloor de afgelopen twee wedstrijden in de Premier League waardoor het gat tussen de Spurs en Arsenal nog maar 4 punten bedraagt. Het team van managaer Unai Emery kan bij winst aanstaande zaterdag dat gat tot slechts één punt terugbrengen.

Unai Emery: ‘Dat is enorm motiverend’
Het gat met aartsrivaal Tottenham is nog maar één punt als wij winnen zaterdag. ‘Dat is enorm motiverend’ zei de oefenmeester. ‘We gaan het er zeker over hebben met de spelers. We moesten vandaag onze kans grijpen, zodat we zaterdag ook een geweldige mogelijkheid hebben. Ze staan nog steeds boven ons op de ranglijst en het is moeilijk daar te winnen, maar het is een goede test.’ Stelde Emery na de mooie 5-1 overwinning op AFC Bournemouth afgelopen woensdag. Mesut Özil en Henrikh Mkhitaryan waren zonder meer de uitblinkers van de avond. Mede dankzij het spel van de twee middenvelders creëerde The Gunners kans na kans.

De titel is ver weg voor de Spurs
Na de nederlaag tegen Chelsea afgelopen donderdag heerste er behoorlijke onvrede. Manager Mauricio Pochettino zei: ‘We maakten fouten en hebben daarom de wedstrijd verloren, dit is teleurstellen en bovendien onnodig’. De titelaspiraties zijn geheel terecht volledig weg bij de manager van Tottenham. ‘Alleen Manchester City en Liverpool kunnen nog kampioen worden’. Tottenham wist de kansen die ze kregen niet te verzilveren. In de 57e minuut was Pedro trefzeker, die overigens sowieso een sterke wedstrijd speelde. In de slotfase was er nog een ongelukkig moment tussen Kieran Trippier en doelman Lloris. Het misverstand had een eigen goal tot gevolg.

3.70x je inzet bij winst voor Arsenal!

Tottenham
De Spurs staan op dit moment nog steeds boven tegenstander Arsenal op de ranglijst. Als we naar de historische resultaten kijken dan zien we dat Arsenal in het voordeel is. 82 keer won Arsenal de North Londen Derby tegenover 64 overwinningen voor de Spurs. De laatste twee jaar wist Arsenal echter niet te winnen uit bij Tottenham. Gelijk zal het in ieder geval niet worden als het aan de Spurs ligt. Zij speelde nog geen enkele keer gelijk in de Premier League dit seizoen. Iedere week is het weer een verassing met wat voor formatie Tottenham voor de dag komt. Pochettino kiest altijd voor een 3-5-2 of een 5-3-2 formatie. Dit verrassingselement heeft dit seizoen vaak tot succes geleid. Qua doelsaldo heeft Tottenham ook een behoorlijke voorsprong op Arsenal.

Arsenal
Sinds de komst van Emery is er eigenlijk niet zo gek veel veranderd in de speelwijze. Bij Arsenal is de wisselvalligheid nog steeds een groot probleem. De laatste wedstrijden heeft Arsenal zichzelf wat meer onder controle en is het spel dan ook een stuk constanter geworden. De grote vraag is hoe Arsenal met de druk kan omgaan. Uitwedstrijden zijn bij Arnsenal niet de sterkte wedstrijden over het algemeen. In de Premier League zijn er maar liefst 7 teams die meer punten hebben gepakt in uitwedstrijden dan Arsenal. Als het aanspraak wil maken op de derde plek zullen de Gunners in ieder geval niet mogen verliezen.

Winst Tottenham: 2.10
Gelijkspel: 3.60
Winst Arsenal: 3.70

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie