Laatst bijgewerkt op 6 februari 2023

Wedden op Ajax

ajax wedden Wedden op Ajax is zowel in Nederland als internationaal gezien een bezigheid voor veel liefhebbers van leuke weddenschappen. De club is zowel geliefd bij professionals als bij hobbymatige gokkers die zo nu en dan eens inzetten op een wedstrijd. Dat komt onder andere doordat de club natuurlijk relatief vaak wint. Daardoor zijn de odds misschien niet altijd even hoog, maar heb je wel een veel grotere zekerheid dat je wint wanneer je hierop inzet. Alle reden om dit dus eens wat nader te onderzoeken. Zo kan je dus zomaar met je kennis van Ajax ineens heel veel geld gaan verdienen.

Ook elke week inzetten op wedstrijden van Ajax? Bekijk de bookmakers hieronder en meld je daar direct aan!

Beste Bookmakers voor Ajax Noteringen

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

Kampioen worden of niet?
Ook leuk om te doen als je gaat wedden op Ajax, is geld zetten op het verloop van het seizoen. Of beter gezegd, gaat Ajax kampioen worden of niet? Dit is immers ook vaak een mogelijkheid die door de wedkantoren geboden wordt. Al in de aanloop naar het nieuwe seizoen worden dan de odds voor de verschillende ploegen in de Nederlandse eredivisie om de titel te winnen. Die kansen zijn vanzelfsprekend voor Ajax altijd behoorlijk goed. Dat komt omdat de club eigenlijk altijd meespeelt om de titel. Wanneer je vroeg inzet kan dit je dus veel geld opleveren aan het eind van de competitie.

In Europa
Wedden op Ajax kan ook worden gedaan door in te zetten op wedstrijden in Europees verband. Ajax doet eigenlijk ieder jaar wel mee in de Champions League of Europa League en komt daarin soms ook nog wel eens heel ver. Daarom kan ook hier een leuke weddenschap best interessant zijn. Wat vooral belangrijk is om te weten is dat de kansenverhouding tussen de teams vaak net even anders ligt. Daardoor zijn de odds dus vaak ook net wat gunstiger. Dat neemt niet weg dat Ajax ook in het verleden regelmatig bewees dat het in staat is veel te bereiken en je dus ook veel kunt winnen.

noteringen ajax


Inzetten op Andere wedstrijden van Ajax
Het is soms ook mogelijk om combinatieweddenschappen in de eredivisie af te sluiten. Wedden op Ajax is dan dus een onderdeel van een groter pakket aan weddenschappen op wedstrijden in de competitie. Daarnaast is er nog het KNVB-bekertoernooi waaraan de ploeg ieder jaar deelneemt. In recente jaren lukte het niet om het toernooi te winnen, maar er is natuurlijk altijd een kans. Al kan het ook interessant zijn om tijdens wedstrijden van Ajax in dit toernooi juist eens risico te nemen en op de tegenstander te wedden.

Ajax record kampioen in de Eredivisie

Ajax in De eredivisie
Er zijn veel verschillende mogelijkheden om te wedden op Ajax. Dat kan bijvoorbeeld in de eerste plaats door te kijken naar de wedstrijden in de eredivisie. De club speelt eigenlijk ieder jaar wel om het kampioenschap mee. Dat het echter niet altijd lukt om kampioen te worden heeft onder andere te maken met de tegenstand in de competitie. Er kan weleens een onverwachte nederlaag optreden. Dat maakt het inzetten ook spannend en interessant, want er blijft op die manier natuurlijk wel altijd een risico aan verbonden zitten. Al is er meer dan alleen maar het inzetten op afzonderlijke wedstrijden.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie