11x je inzet als PSV voor de 11e keer op rij wint in de Eredivisie!

PSV is de te kloppen ploeg in de Eredivisie. Na 10 overwinningen op rij met 30 punten is de hunt begonnen. Niet alleen Ajax maar ook andere ploegen lijken steeds meer gebrand PSV haar eerste verlies toe te brengen. Vitesse heeft aanstaande zaterdag de eerstvolgende kans. Het speelt wel uit, dus het zal een moeilijke klus worden. Maar, om jou en Vitesse een beetje te prikkelen, heeft onze huisbookmaker Betsson weer een geweldige promotie in petto!

Krijg maar liefst 11x je inzet als PSV weer wint tegen Vitesse bij Bookmaker Betsson. Klik hier om direct naar de promotie te gaan!

Zet PSV  de zegemars voort? Pak 11x je inzet met boosted odds van Betsson!
Dat is niet misselijk. 11x je inzet voor wat toch gewoon weer een soevereine overwinning van PSV moet worden. Betsson deed het al eerder, vorige week in de klassieker Ajax – Feyenoord. En nu dus weer! Boosted odds: de noteringen verhogen om jou de kans te geven een lekkere winst op te strijken. Blijf vooral dus hier kijken op OnlineWedden24.com! Uiteraard is er wel een maximum stake van toepassing, en die is dit keer 5 euro. Maar dat is nog steeds heel erg lekker: als je dus 5 euro inzet op winst PSV, krijg je maar liefst 55 euro uitgekeerd!

Wed op PSV Vitesse en Pak €55!

Noteringen PSV – Vitesse
Als je nu niet in wilt zetten op PSV (je zou eigenlijk gek zijn met deze promotie, maar ok!), dan wil je uiteraard de noteringen weten voor winst Vitesse en een gelijkspel. Want daar kan en mag je natuurlijk ook je geld op inzetten! Betsson geeft Vitesse weinig kans. Voor een gelijkspel krijg je 5.9x je inzet. Winst Vitesse levert je zelfs 8.9x je inleg op!

Vitesse meer en meer in vorm? 
Voorafgaand aan het seizoen leek Vitesse DE uitdager van de Top 3. Maar tot nu toe valt de ploeg ietwat tegen. Hoewel, afgelopen week won Vitesse knap op bezoek bij Heracles. En weliswaar de tweederangs troepen van PSV verloren in een onthutsend zwak duel van RKC met 2-3. Wellicht kan Vitesse voor eenzelfde stunt zorgen. Maar wij zouden je toch vooral aanraden om op PSV in te zetten. Al was het alleen maar vanwege die knotsgekke boosted odds van 11.00!

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie