5x je inzet als beide teams scoren in de Manchester derby!

De stadsderby van Engeland

Manchester – In aanloop naar de derby City – United van komende zondag komt bookmaker Betsson met een promotie waarbij je 5x je inzet pakt als beide clubs het net weten te vinden! In Engeland is de regerend kampioen Manchester City nog steeds niet verslagen in de Premier League. Na negen maal winst en tweemaal een gelijkspel staat nu de stadsgenoot aan de deur te kloppen. United, onder leiding van Jose Mourinho, begon dit seizoen een stuk minder goed. Het leek af te stevenen op een treurig fiasco. Maar na enkele overwinningen in de Premier League en natuurlijk de knappe 1-2 overwinning op Juventus lijken ze hier nu helemaal overheen te zijn!

Win 5x je inzet als zowel City als United weet te scoren in de Manchester derby bij Betsson! Klik hier voor de promotie!

Aanvallend vuurwerk

Aan scorend vermogen is bij de beide teams geen gebrek. Met spelers als Sanchez, Martial en Pogba die tegenover Aguero, Sterling en Mahrez is dit een garantie voor aanvallend vuurwerk over en weer. Oftewel iets wat een zekerheidje lijkt waar je 5x je inzet voor terugkrijgt bij Betsson! Op deze manier makkelijk geld verdienen, helaas zit er wel een inzetplafond op van 5 euro. Maar hierdoor kan je hoogstwaarschijnlijk gewoon 25 euro bij je rekening bijschrijven!

Overige noteringen

Maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden om op te wedden. De favoriet voor deze wedstrijd is natuurlijk Manchester city. Denk je dat zij de goede lijn doortrekken en winnen, dan krijg je 1.42x je inzet. De underdog voor deze wedstrijd is natuurlijk het uit spelende Manchester United. Maar vergis je niet; van de afgelopen vijf onderlinge confrontaties ging driemaal de winst naar de Mancunians! Mocht het ze lukken om dit weer klaar te spelen dan win je 8.20x je inzet! Bij een gelijkspel krijg je 5.10x je inzet bij Betsson!

Algemene voorwaarden

  • Alleen nieuwe klanten die zijn gelieerd aan dailyodds.com, onlinewedden24 of voetbalgokken.com komen in aanmerking voor deze campagne.
  • Een nieuwe klant is een klant die nooit een sportsbook-weddenschap heeft geplaatst of heeft geplaatst vóór 5 november 2018 0.01 AM CET.
  • Als u een in aanmerking komende klant bent, is de prijsverhogingsaanbieding alleen beschikbaar via onze mobiele site vanaf 7 november 2018 op het evenement Manchester City – Manchester United en blijft beschikbaar tot het begin van deze wedstrijd (zondag 11 november 2018, 17.30 uur (CET).
  • Om de prijsverhogingsaanbieding te zien, moet je de specifieke link openen. Nadat u bent ingelogd met een geschikt account, wordt de verhoogde aanbieding bovenaan deze pagina weergegeven.
  • De inzet op deze verhoogde kansen is beperkt. De minimale inzet per prijsverhogingsaanbieding in deze campagne is vastgesteld op € 1, de maximale inzet per prijsverhogingsaanbieding in deze campagne is ingesteld op € 5. Er kan slechts 1 weddenschap worden geplaatst bij de boosted aanbieding.
  • Als uw weddenschap met bonusgeld wordt geplaatst en een winnaar is, wordt de winst in bonusgeld uitbetaald en gelden dezelfde inzetvereisten als het bonusgeld dat voor de prijsverhogingsinzet is gebruikt. Om te zien van toepassing zijnde inzetvereisten voor winst ontvangen van weddenschappen geplaatst in bonusgeld ga naar
  • Als speler kun je de bonus op elk moment verspelen. Het verbeuren van een bonus resulteert in het verliezen van het bonusgeld en alle winsten die uit de bonus worden gegenereerd.
  • Samenwerken met andere klanten of gokken op meerdere uitkomsten in hetzelfde evenement om aan de inzetvereisten te voldoen, is niet toegestaan.
  • Wedden op meer dan één uitkomst per wedstrijd om te voldoen aan de bonusvereisten is niet toegestaan.
0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie