BetCity wordt nieuwe hoofdsponsor FC Volendam

Door Stefan van Buren


BetCity wordt nieuwe hoofdsponsor FC Volendam

De marketingafdeling van BetCity heeft een nieuwe slag geslagen. De Nederlandse bookmaker was al partner van FC Volendam, maar wordt nu hoofdsponsor van de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Vanaf volgend seizoen prijkt BetCity voor drie jaar op het shirt van Volendam.

Passende samenwerking

“BetCity omarmt onze ambitie om uit te groeien tot een stabiele Eredivisionist”, vertelt Mike Tol, commercieel manager van FC Volendam, op hun website. “Het was een mooi traject, waarbij wij als team in hebben gezet op een partner die gelooft in het verhaal van FC Volendam.”

Wetgeving

Bij de sponsoractiviteiten worden de wetten rondom gokreclames strikt in acht genomen, zo geeft Volendam aan. “BetCity neemt haar verantwoordelijkheid op het gebied van Responsible Gaming zeer serieus. Gezamenlijk zullen we de toegevoegde waarde van verantwoorde sportweddenschappen bij een avondje voetbal benadrukken. Dat laatste gaat tot uiting komen in speciale weddenschappen en activaties, gericht op de volwassen supporters van FC Volendam.”

Gunfactor

BetCity is verheugd met de intensieve samenwerking, zo geeft CEO Melvin Bostelaar aan. “Het geeft een bijzonder gevoel dat we ons als 100% Nederlands bedrijf voor de lange termijn als hoofdsponsor aan ´Het Nieuwe Oranje´ hebben verbonden. FC Volendam heeft met een helder beleid sportief en commercieel grote stappen gezet.”

“De ambitie om uit te groeien tot een stabiele Eredivisionist past bij de ambitie van BetCity om de komende jaren ook flink door te blijven groeien. Daarnaast heeft FC Volendam een bepaalde gunfactor die aansluit op onze kernwaarde om er op een sympathieke manier te zijn voor onze spelers.”

Laatste Nieuws

Verbod op gokreclames uitgesteld

Ongerichte gokreclames zouden vanaf 1 januari 2023 verboden worden, maar dit wordt uitgesteld. Minister Weerwind noemt maart 2023 als nieuwe datum.

Super Saturday: topwedstrijden in Duitsland en Italië

Genoeg om van te genieten zaterdag: zowel Bayern München – Borussia Dortmund als Juventus – AC Milan. Wij beschouwen voor op deze topduels.

‘Betfirst gaat deze maand live in Nederland’

Betfirst staat op het punt om terug te keren in Nederland. De gokwebsite probeert via de Kanspelautoriteit (Ksa) een licentie te krijgen.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie