BetCity wordt nieuwe hoofdsponsor FC Volendam

Door Stefan van Buren


BetCity wordt nieuwe hoofdsponsor FC Volendam

De marketingafdeling van BetCity heeft een nieuwe slag geslagen. De Nederlandse bookmaker was al partner van FC Volendam, maar wordt nu hoofdsponsor van de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Vanaf volgend seizoen prijkt BetCity voor drie jaar op het shirt van Volendam.

Passende samenwerking

“BetCity omarmt onze ambitie om uit te groeien tot een stabiele Eredivisionist”, vertelt Mike Tol, commercieel manager van FC Volendam, op hun website. “Het was een mooi traject, waarbij wij als team in hebben gezet op een partner die gelooft in het verhaal van FC Volendam.”

Wetgeving

Bij de sponsoractiviteiten worden de wetten rondom gokreclames strikt in acht genomen, zo geeft Volendam aan. “BetCity neemt haar verantwoordelijkheid op het gebied van Responsible Gaming zeer serieus. Gezamenlijk zullen we de toegevoegde waarde van verantwoorde sportweddenschappen bij een avondje voetbal benadrukken. Dat laatste gaat tot uiting komen in speciale weddenschappen en activaties, gericht op de volwassen supporters van FC Volendam.”

Gunfactor

BetCity is verheugd met de intensieve samenwerking, zo geeft CEO Melvin Bostelaar aan. “Het geeft een bijzonder gevoel dat we ons als 100% Nederlands bedrijf voor de lange termijn als hoofdsponsor aan ´Het Nieuwe Oranje´ hebben verbonden. FC Volendam heeft met een helder beleid sportief en commercieel grote stappen gezet.”

“De ambitie om uit te groeien tot een stabiele Eredivisionist past bij de ambitie van BetCity om de komende jaren ook flink door te blijven groeien. Daarnaast heeft FC Volendam een bepaalde gunfactor die aansluit op onze kernwaarde om er op een sympathieke manier te zijn voor onze spelers.”

Laatste Nieuws

De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos zijn visie op de voetbalwereld. Deze week: een buitenlandse coach voor Ajax?

NEC bevestigt keuze voor Unibet als strategisch partner

NEC heeft Unibet gepresenteerd als nieuwe partner tot 2025. De bookmaker was al zichtbaar in het Gofferstadion.

400 amateurclubs hebben reclamebord van BetCity langs het veld

BetCity sponsort niet alleen professionele voetbalclubs. Ook 400 amateurclubs een reclamebord van BetCity langs het veld hebben.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie