Manchester City presenteert LeoVegas als betting partner

Door Stefan van Buren


Manchester City presenteert LeoVegas als betting partner

Manchester City slaat de handen ineen met LeoVegas. De topclub uit de Premier League presenteert de bookmaker als de officiële gokpartner voor Europa en Canada. Met de samenwerking, waar ook sponsoring deel van uitmaakt, hoopt LeoVegas internationaal meer naamsbekendheid op te bouwen.

Gustaf Hagman, CEO van LeoVegas Group, meldt de samenwerking vol trots op zijn LinkedIn. “Het is officieel! Als officiële gokpartner van Manchester City Football Club in Europa en Canada zal LeoVegas een breder wereldwijd publiek bereiken en ervoor zorgen dat iedereen weet waar de beste igaming-ervaring te vinden is. Zorg ervoor dat je de mouwen van het trainingspak bekijkt en houd het Etihad Stadium in de gaten! Misschien zie je iets bekends…”

Sponsoring

LeoVegas zal op verschillende plekken in het Etihad Stadium te zien zijn. Zowel het eerste herenteam als damesteam van Manchester City zullen content maken waarin LeoVegas een rol speelt. Daarnaast zal de naam van de bookmaker te zien zijn op het trainingspak van het eerste elftal voor het huidige seizoen.

Klanten van LeoVegas kunnen profiteren van de samenwerking door evenementen bij de Manchester City bij te kunnen wonen. Hoe dat er precies uit gaat zien, is nog niet bekend, maar je kunt denken aan winacties of unieke ervaringen tijdens wedstrijddagen.

Legale bookmakers Nederland

Wereldwijd publiek

Dina Ahmad, verantwoordelijk voor de internationaal partnerships van de City Football Groep, licht het partnership toe. “Manchester City is verheugd LeoVegas Group te verwelkomen als onze nieuwste partner. We kijken ernaar uit om samen te werken om fans en klanten nog dichter bij de club te brengen. Bovendien zijn we verheugd dat deze nieuwe samenwerking ook zal bijdragen aan verdere groei in Europa en Canada en ons in staat zal stellen om het publiek over de hele wereld te blijven bereiken.”

Merkbekendheid

Gustaf Hagman, CEO van LeoVegas Group, zei verder op de website van Manchester City: “LeoVegas Group is trots om deze samenwerking met Manchester City aan te gaan, en verheugd om onze klanten unieke ervaringen met de club te kunnen bieden. Manchester City is een kolossaal in de sport, met dezelfde leidende mentaliteit als LeoVegas; deze samenwerking is een kans voor LeoVegas om verdere merkbekendheid op te bouwen om onze wereldwijde groei te ondersteunen.”

LeoVegas in Nederland

LeoVegas is op dit moment niet actief in Nederland. De bookmaker was sinds 2012 wel beschikbaar voor Nederlandse spelers, maar omdat dit eigenlijk niet mocht, worden ze daar nu voor gestraft. Sinds oktober 2021 moeten gokpartijen een licentie krijgen voor het aanbieden van online kansspelen en LeoVegas heeft deze nog niet. De verwachting is dat ze dit najaar of begin volgend jaar weer live komen in Nederland zodat jij weer bij LeoVegas kan wedden.

Laatste Nieuws

Verbod op gokreclames uitgesteld

Ongerichte gokreclames zouden vanaf 1 januari 2023 verboden worden, maar dit wordt uitgesteld. Minister Weerwind noemt maart 2023 als nieuwe datum.

Super Saturday: topwedstrijden in Duitsland en Italië

Genoeg om van te genieten zaterdag: zowel Bayern München – Borussia Dortmund als Juventus – AC Milan. Wij beschouwen voor op deze topduels.

‘Betfirst gaat deze maand live in Nederland’

Betfirst staat op het punt om terug te keren in Nederland. De gokwebsite probeert via de Kanspelautoriteit (Ksa) een licentie te krijgen.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie