Promotie bij bet365: vroeg uitbetalen bij voorsprong en accumulator

Door Stefan van Buren


Bet365 presenteert vroege uitbetaling en accumulators bij voetbalweddenschappen

Bet365 heeft ter promotie twee nieuwe functies toegevoegd in het sportsbook. Je kunt nu voetbalweddenschapen op een voorsprong van twee doelpunten al tijdens de wedstrijd laten uitbetalen. Daarnaast is de optie voor een meervoudige weddenschap toegevoegd bij tachtig competities. Hieronder lees je hoe dit werkt. 

Twee doelpunten voorsprong

Als je nu inzet op een voorsprong van twee doelpunten voor een bepaalde ploeg, hoef je niet te wachten tot het einde van de wedstrijd om je winst uitgekeerd te krijgen. Als jouw gekozen team met twee doelpunten verschil voorstaat, maak je aanspraak op de winst, zelfs als jouw team daarna de winst nog weggeeft.

Deze promotie is geldig tot en met vrijdag 31 december 2021 voor meer dan tachtig geselecteerde voetbalcompetities. Hieronder bevinden zich alle grote en bekende voetbalcompetities van Europa, zoals de Champions League, de Europa League, de Premier League en de Eredivisie. *18+ en terms and conditions zijn van toepassing.

Welkom bij @bet365_nl. ‘s Werelds favoriete merk voor online sportwedden.

— bet365 NL (@bet365_nl) October 28, 2021

Meervoudige weddenschap (accumulator)

Bet365 introduceert ook de meervoudige weddenschap. Hierbij combineer je twee of meerdere wedstrijden tot één grote weddenschap. De quoteringen van de wedstrijden worden met elkaar vermenigvuldigd en worden samengesteld tot één weddenschap. Daarnaast krijg je een  bonus op basis van hoeveel wedstrijden je toevoegt.

Het bonusbedrag is afhankelijk van het aantal geselecteerde wedstrijden. Dit verschilt van 5% tot 70% extra winst. Hoe meer wedstrijden je toevoegt, hoe groter de winst die je uitbetaald krijgt. Deze vorm van meervoudige weddenschappen, ook wel multiple bet, accumulator of Acca genoemd, is zeer populair bij gokken op voetbal. Je kunt met weinig inzet namelijk hoge winsten behalen.

Laatste nieuws

BetCity kondigt samenwerking aan met Vitesse

Door Stefan van Buren BetCity kondigt samenwerking aan met Vitesse BetCity is vanaf nu de...

Ajax favoriet in topper tegen PSV

Door Stefan van Buren PSV – Ajax voorbeschouwing: odds en wedtips, 23-01-2022 Het is razend...

Volg ons nu ook op Twitter!

Door Stefan van Buren We zijn live op Twitter: @onlinewedden24 OnlineWedden24 is nu ook te...

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie