Ruim een ton winnen met een vijfje, het gebeurde afgelopen week!

Door Stefan van Buuren


Een Duitser gokt dertig wedstrijden goed, hij weet €102.730 te winnen met een vijfje!

Dat er makkelijk een jackpot te winnen is bij online gokkasten of een pokertoernooi is alom bekend, maar dat er een hoofdprijs gepakt wordt bij het voetbalwedden komt niet heel vaak voor. Vorig weekend was het wel weer raak.

Een speler uit Duitsland heeft met een inzet van €5 zijn bankrekening met maar liefst €102.730 zien stijgen. Een quotering van om en nabij 20.000 aantikken is al erg lastig, maar de manier waarop deze Duitser het gedaan heeft is erg opmerkelijk te noemen.

Waar je normaal voor een quotering van 20.000 zo rond de tien wedstrijden inzet waarvan meerdere clubs flink moeten stunten, heeft hij het anders gedaan. Hij heeft middels de over/under bet methode op in totaal 30(!) verschillende wedstrijden ingezet. Elke quotering van deze wedstrijden was onder de twee, waarbij hij ze dus alle dertig goed moest hebben. Hieronder is zijn bet bij Duitse bookmaker Tipico te zien. Drie van de dertig wedstrijden werden beslist in de blessuretijd, lucky!

Wil jij ook op deze manier veel geld winnen? Betsson biedt mooie odds voor de over / under bet. Maar ook nog heel veel andere bets en een mooie welkomstbonus!

Dit is natuurlijk een mooie quotering die gepakt wordt, maar de grootste overwinning bekend is die van Mick Gibs uit Engeland. Het is alweer even geleden, maar in 2001 wist Gibs 1.666.667x zijn inzet te winnen. Met 39 eurocent inzet was zijn uiteindelijke winst “slechts” rond de half miljoen. Maar zo’n hoge quotering wordt zelden tot nooit gewonnen. Gibs had simpelweg gebruik gemaakt van de meest voorkomende bet, de 1X2 bet. Hij had in totaal op vijftien wedstrijden ingezet, de laatste wedstrijd die nog gewonnen moest worden was Bayern tegen Valencia in de Champions League. Na 120 minuten stond het hier 1-1, maar Bayern wist na penalties toch te winnen waardoor Gibs zijn bankrekening onwijs zag groeien!

Alle bets die je maar kan bedenken zijn te vinden bij Betsson!

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie