Aad de Mos: “Ajax wint de Champions League”

Door Stefan van Buren


Aad de Mos: “Ajax wint de Champions League”

Aad de Mos heeft veel vertrouwen in succes voor Nederlandse clubs in Europa. De oud-trainer van Ajax en PSV ziet zijn voormalige ploegen zelfs hun competitie winnen. “Ajax wint de Champions League en PSV kan de Conference League winnen”, zegt De Mos in de nieuwste aflevering van de podcast Twee viertje met Aad. Dat zijn twee leuke wedtips om in te zetten bij bet365.

Ajax-verdediging is ongeëvenaard 

“Ik denk dat Ajax de Champions League wint. Ze zijn heel sterk op dit moment. En het gaat met de week beter. Je moet altijd kijken naar het aantal fouten wat een club maakt en naar de verdediging. Zoals Martínez en Timber op dit moment spelen, dat zie ik nergens in de verdediging. Maar ja, je weet het pas als je het waargemaakt hebt.”

Ajax wint de Champions League
15.00

De Mos ziet bij Ajax veel goede dingen, zoals de huidige formatie op het middenveld met Álvarez, Klaassen en Berghuis. “Alle drie, het klopt precies. Het middenveld is het belangrijkste van je elftal, dus waarom zou je daaraan komen? Het is een wet in de voetballerij: Wat goed staat, moet je zo laten staan. Klaassen is de man van de 1-0, Álvarez is de bal-afpakker en vanuit de linkerpositie  is hij het station waardoor Blind en Tadić nog beter worden.”

“Berghuis is precies dat schakeltje dat ontbreekt. Hij is creatief en heeft een schitterend linkerbeen en spelinzicht. Bij het Nederlands elftal zal hij misschien alleen rechtsbuiten kunnen spelen, maar wellicht ook in deze positie. Dat is een hele goede zet van Erik ten Hag.”

PSV heeft kans in de Conference League

Ook PSV krijgt in de voetbal voorspellingen van De Mos een kans om Europees succes te behalen in de Conference League. “PSV kan winnaar worden van de Conference League. Het worden mooie weken voor Nederland als het uitkomt. Meestal komt het wel uit wat ik zeg.”

Bij PSV is De Mos vooral onder de indruk van Madueke. “Hij brengt nieuw elan bij PSV. Vitesse speelde erg dom tegen hem. Je moet hem niet in de zestien laten komen. Als je hem aantikt, is het een penalty. Je moet hem laten gaan, maar je moet hem buiten de zestien houden met je verdediging. Bij de eerste aanname moet je hem aanvallen. Hij heeft natuurlijk schitterende bewegingen. Hij brengt een nieuw elan bij PSV.”

PSV wint de Conference League
11.00

Bekijk onze reviews alle betrouwbare online bookmakers.

Meer Raad van Aad

Aad voorspelt: “Manchester City gaat de treble winnen”

Manchester City en Manchester United strijden om de FA Cup. Aad de Mos geeft Erik ten Hag een kleine kans: “City is favoriet”

Knotsgekke slotdag op komst: “Ajax naar de Conference League”

Er staat zondag veel op het spel in de laatste speelronde in de Eredivisie. Aad de Mos denkt dat Ajax als verliezer uit het weekend komt.

“AZ werd overlopen; kleine kans om de finale te halen”

Aad de Mos geeft AZ een kleine kans om de finale van de Conference League te halen. Hij verwacht een moeilijke return tegen West Ham.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie