Amerikaanse gokgigant MGM neemt LeoVegas over

Door Stefan van Buren


Amerikaanse gokgigant MGM neemt LeoVegas over

LeoVegas wordt onderdeel van MGM Resorts International. De Amerikaanse gokgigant neemt de online bookmaker over om digitaal meer aanwezig te zijn. MGM is in Las Vegas bekend van de fysieke casino’s Bellagio, LeoVegas is sinds 2011 een grote speler in de online-wereld.

Nieuw hoofdstuk

Meer dan 90 procent van de aandeelhouders hebben de aanbesteding van LeoVegas door MGM geaccepteerd. Dat meldt CEO en oprichter Gustaf Hagman op LinkedIn. “Deze mijlpaal markeert het begin van een nieuw hoofdstuk in de LeoVegas-saga.”

Hagman schrijft verder: “2022 markeert ook het 10-jarig jubileum sinds Robin Ramm-Ericson en ik LeoVegas lanceerden, en later beloofden we de industrie naar de mobiele toekomst te leiden. Gedurende deze 10 jaar heb ik de eer gehad om tal van geweldige LeoVegas-medewerkers te ontmoeten, business vennoten en aandeelhouders. Jullie hebben allemaal een belangrijke rol gespeeld om LeoVegas te maken tot wat het nu is!”

LeoVegas in Nederland?

Nu LeoVegas de krachten bundelt met MGM wil het ’s wereld grootste iGaming-merk worden. In Nederland was de gokwebsite tot 1 oktober online, maar nu zijn ze offline in afwachting op een licentie van de Kansspelautoriteit. In andere landen is de website wel live, zoals Verenigd Koninkrijk, Zweden, Spanje, Denemarken en Italië.

Laatste Nieuws

De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos zijn visie op de voetbalwereld. Deze week: een buitenlandse coach voor Ajax?

NEC bevestigt keuze voor Unibet als strategisch partner

NEC heeft Unibet gepresenteerd als nieuwe partner tot 2025. De bookmaker was al zichtbaar in het Gofferstadion.

400 amateurclubs hebben reclamebord van BetCity langs het veld

BetCity sponsort niet alleen professionele voetbalclubs. Ook 400 amateurclubs een reclamebord van BetCity langs het veld hebben.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie