Amerikaanse gokgigant MGM neemt LeoVegas over

Door Stefan van Buren


Amerikaanse gokgigant MGM neemt LeoVegas over

LeoVegas wordt onderdeel van MGM Resorts International. De Amerikaanse gokgigant neemt de online bookmaker over om digitaal meer aanwezig te zijn. MGM is in Las Vegas bekend van de fysieke casino’s Bellagio, LeoVegas is sinds 2011 een grote speler in de online-wereld.

Nieuw hoofdstuk

Meer dan 90 procent van de aandeelhouders hebben de aanbesteding van LeoVegas door MGM geaccepteerd. Dat meldt CEO en oprichter Gustaf Hagman op LinkedIn. “Deze mijlpaal markeert het begin van een nieuw hoofdstuk in de LeoVegas-saga.”

Hagman schrijft verder: “2022 markeert ook het 10-jarig jubileum sinds Robin Ramm-Ericson en ik LeoVegas lanceerden, en later beloofden we de industrie naar de mobiele toekomst te leiden. Gedurende deze 10 jaar heb ik de eer gehad om tal van geweldige LeoVegas-medewerkers te ontmoeten, business vennoten en aandeelhouders. Jullie hebben allemaal een belangrijke rol gespeeld om LeoVegas te maken tot wat het nu is!”

LeoVegas in Nederland?

Nu LeoVegas de krachten bundelt met MGM wil het ’s wereld grootste iGaming-merk worden. In Nederland was de gokwebsite tot 1 oktober online, maar nu zijn ze offline in afwachting op een licentie van de Kansspelautoriteit. In andere landen is de website wel live, zoals Verenigd Koninkrijk, Zweden, Spanje, Denemarken en Italië.

Laatste Nieuws

Verbod op gokreclames uitgesteld

Ongerichte gokreclames zouden vanaf 1 januari 2023 verboden worden, maar dit wordt uitgesteld. Minister Weerwind noemt maart 2023 als nieuwe datum.

Super Saturday: topwedstrijden in Duitsland en Italië

Genoeg om van te genieten zaterdag: zowel Bayern München – Borussia Dortmund als Juventus – AC Milan. Wij beschouwen voor op deze topduels.

‘Betfirst gaat deze maand live in Nederland’

Betfirst staat op het punt om terug te keren in Nederland. De gokwebsite probeert via de Kanspelautoriteit (Ksa) een licentie te krijgen.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie