bet365 is live in Nederland

Door Stefan van Buren


Bet365 is live in Nederland

Bet365 is live gegaan in Nederland. Vanaf nu kunnen Nederlandse spelers inzetten op de weddenschappen en kansspelen van de Britse bookmaker. Met het ruime sportsbook en vele wedopties is Bet365 een verrijking voor de Nederlandse gokmarkt.

Een aantal van de gokbedrijven die op 1 oktober een licentie ontvingen voor Nederland gingen zo snel mogelijk live met hun website. Bezoekers ervaarden daardoor technische opstartproblemen, bijvoorbeeld bij het registreren of het storten van geld. Bet365 besloot te wachten met de livegang totdat de website helemaal gereed was. Daarom is de Engelse bookmaker na enige vertraging vanaf dinsdag 26 oktober beschikbaar voor Nederlandse spelers.

Onderscheidend aanbod

Bet365 is één van de grootste gokbedrijven van de wereld met meer dan 63 miljoen klanten. Deze bookmaker is erg populair in Engeland, Spanje en China en voegt nu ook Nederland toe aan het imperium. Bet365 onderscheidt zich met interessante odds, uiteenlopende inzetopties en een uitgebreid aanbod van meer dan dertig sporten, van voetbal tot aan jeu de boules.

Ook het aantal beschikbare competities bij bet365 is indrukwekkend, van de populaire Europese voetbalcompetities tot aan de leagues van Thailand en Koeweit. Zelfs jeugdcompetities, die je niet snel ergens anders zult vinden, hebben een plek in het sportsbook. Het grote aanbod is één van de redenen waarom bet365 geliefd is bij veel liefhebbers van online sportweddenschappen. Lees in onze bet365 review alles over de voordelen en nadelen van wedden bij bet365.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie