BetCity-speler wint €10.000 met één voetbalweddenschap

Door Stefan van Buren


BetCity-speler wint €10.000 met één voetbalweddenschap

Een voetbalgokker heeft dit weekend in één klap een aantal maandsalarissen verdiend. Door een combinatie van vijf weddenschappen op Premier League-wedstrijden ontving hij €10.000 winst bij BetCity. Dit kwam vooral door de verrassende winst van Brighton op Liverpool en een late goal van Marcus Rashford. 

Premier League weddenschappen

De speler had het voetbalprogramma van de Premier League bekeken en zag een aantal interessante wedstrijden staan. In de Londense derby tussen Tottenham Hotspur en Arsenal voorspelde hij winst voor Arsenal, de huidige koploper. Ook de voorspelde overwinningen voor Brentford op Bournemouth en Aston Villa op Leeds United waren logisch op basis van de stand in de Premier League.

Bij Brighton tegen Liverpool besloot de speler een gokje te wagen. Liverpool beleeft momenteel niet zijn beste seizoen en staat in de middenmoot, maar de gokker had ook goed gezien dat Brighton jusit wel in goede doen is. De ploegen stonden dicht bij elkaar op de ranglijst en als er een moment is dat Brighton van Liverpool kan winnen, was het wel dit weekend. De odd van 3.35 maakte de combinatie meteen een winstgevender.

Winst voor Manchester United

Ook bij Manchester United tegen Manchester City koos de gokker een winnaar die niet bij iedereen favoriet was. Eerder dit seizoen werd het nog 6-3 voor Manchester City, maar voor dit duel had de speler meer vertrouwen in Erik ten Hag en zijn team. Hij voorspelde dat United zou winnen en dat Marcus Rashford zou scoren. De odd hiervoor stond op 8.00. Daardoor werd de totale odd van de vijfvoudige weddenschap maar liefst 194.11.

Manchester City kwam in de tweede helft op voorsprong en de combinatie leek verloren. Maar United kwam terug in de wedstrijd. Bruno Fernandes bracht de stand gelijk en met nog acht minuten voor tijd scoorde ook Rashford. De gokker in kwestie zal juichend voor de buis hebben gezeten, want al zijn weddenschappen kwamen hiermee uit. Voor de ingezette €51,52 kreeg hij een geweldig bedrag van €10.000,55 terug.

 

*In de social media-post van BetCity staat de ‘winst voor Manchester Utd en goal van Rashford’ twee keer los van elkaar, maar dit was één dubbele weddenschap met de odd van 8.00. Dit geeft de bookmaker zelf ook aan in de comments van Instagram.

Laatste Nieuws

Nilis: “Voetballers hebben meer risico op gokverslaving”

Oud-voetballer Arne Nilis deelt zijn ervaringen als gokverslaafde om te voorkomen dat anderen dezelfde fouten maken.

De Mos: “Brobbey is een verwend jongetje”

Bij Ajax zijn ze ontevreden over Brian Brobbey. Aad de Mos snapt dat heel goed.

De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos zijn visie op de voetbalwereld. Deze week: een buitenlandse coach voor Ajax?

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie