Bingoal website uit de lucht door Technische storing

Door Marcel van de Bunder


Website Bingoal ligt er meer dan 4 uur uit

17 Januari was een echte blue monday voor bookmaker Bingoal. De website lag er maar liefst 4 uur uit door een technische storing. Die storing kwam voort uit een storing die al maandagochtend waarneembaar was voor klanten; namelijk dat het saldo onzichtbaar was. Spelers konden niet zien hoeveel geld ze in het account hadden staan. Later leidde dit ertoe dat men ook niet meer in kon zetten omdat het getoonde saldo (0 euro) tot gevolg had dat men nu ook niet meer in kon zetten.  

Binnenkort weer in de lucht?

Op het moment van schrijven is de website van Bingoal inmiddels volledig uit de lucht. De storing lijkt dusdanig dat men bij de technische dienst de beslissing genoodzaakt zag om de website volledig offline te zetten. Alleen op deze manier lijkt Bingoal de ‘cash balance’ problemen te boven te kunnen komen. Het is niet eerder voorgekomen dat de van origine Belgische bookmaker zo lang uit de lucht ging. Hoewel technisch niet de meest geavanceerde wedsite, is Bingoal wel een populaire bookmaker onder sportwedders vanwege de goede bonussen en hogere odds.

Wedden kan op dit moment wel bij Bet365! Bij deze een leuke wedtip!

Liverpool - Arsenal
Arsenal wint
2.87

Bookmaker Bingoal

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie