‘Bwin en LiveScore Bet komen in april, Unibet maand later’

Door Stefan van Buren


‘Bwin en LiveScoreBet komen in april, Unibet maand later’

De Nederlandse gokmarkt wordt alsmaar groter en groter. Sinds 1 oktober zijn er veel bookmakers bijgekomen en we kunnen er in de nabije toekomst nog meer verwachten. OnlineWedden24 heeft gehoord over de plannen van bwin, LiveScore bet en Unibet. 

‘Bwin binnenkort live’

Bwin en Unibet willen na een uitsluitingsperiode vanwege illegale activiteiten graag terugkeren in Nederland. We kunnen verwachten dat Bwin als eerste weer live gaat. Onze bronnen vertelden dat de wereldwijde bookmaker, opgericht in Oostenrijk, volgende maand al op de markt komt. De verbeterde website zal voldoen aan alle eisen van de Nederlandse wet en legaal online sportweddenschappen aanbieden aan bezoekers.

‘Unibet komt in mei’

Voor Unibet gaat het wat langer duren. Deze bookmaker, onderdeel van Kindred Group, was erg populair in Nederland, maar werd na de legalisering van online gokken door de Kansspelautoriteit op het strafbankje gezet. Lees in dit artikel hoe Unibet de illegale voorsprong op de Nederlandse gokmarkt verloor. Na de afkoelingsperiode kan de website echter weer terugkeren in Nederland. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om aan alle eisen te voldoen. Volgens de laatste geruchten zou Unibet in mei weer live kunnen gaan.

Legale bookmakers Nederland

Totdat deze partijen actief worden in Nederland kun je legaal en betrouwbaar inzetten bij de volgende bookmakers:

Livescore Bet heeft vertraging

Een nieuwe naam in Nederland is Livescore Bet. Deze aanbieder is onderdeel van dezelfde groep als LiveScore, waar je live tussenstanden kunt zien. Het merk en de website dat online sportweddenschappen aan gaat bieden heeft een vergunning gekregen van de Kansspelautoriteit en is druk bezig met de voorbereidingen om live te gaan.

LiveScore Bet mikte op een lancering in januari, maar dat bleek niet haalbaar. De verwachting is dat Nederlandse spelers in april bij deze nieuwe bookmaker kunnen inzetten. LiveScore Bet is al live in Engeland en Ierland en daarom kun je onze LiveScore Bet review al lezen!

Laatste Nieuws

Nilis: “Voetballers hebben meer risico op gokverslaving”

Oud-voetballer Arne Nilis deelt zijn ervaringen als gokverslaafde om te voorkomen dat anderen dezelfde fouten maken.

De Mos: “Brobbey is een verwend jongetje”

Bij Ajax zijn ze ontevreden over Brian Brobbey. Aad de Mos snapt dat heel goed.

De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos zijn visie op de voetbalwereld. Deze week: een buitenlandse coach voor Ajax?

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie