De Mos: “Dit wordt het beste WK ooit”

Door Stefan van Buren


De Mos: “Dit wordt het beste WK ooit”

Aad de Mos wacht met smart op de start van het WK voetbal 2022. De meestervoorspeller van Nederland kijkt uit naar de eerste wedstrijd, de duels van Oranje en de topwedstrijden. Het wordt volgens Aad het beste WK ooit, zoals we kunnen horen in de nieuwe aflevering van Twee Viertje met Aad.

Openingswedstrijd

Zondag staat de openingswedstrijd tussen Qatar en Ecuador op het programma. Je kunt er geld op inzetten dat De Mos achter de tv zit. “Die wedstrijd ga ik zeker bekijken. Omdat het natuurlijk een wedstrijd is die van belang is voor Oranje. Dan wil je eens kijken als die tegen elkaar spelen wat we kunnen verwachten in de tweede en derde wedstrijd van Oranje.”

Qatar - Ecuador
Gelijkspel
3.10

Krenten uit de pap

De komende weken zitten bomvol voetbal met wedstrijddagen die beginnen om 11:00 en eindigen om 20:00 (Nederlandse tijd.) “Dat zijn lange dagen, maar je moet de krenten uit de pap halen”, zegt Aad. Spanje – Duitsland bijvoorbeeld. Argentinië – Mexico wil je zien. Alle wedstrijden van Brazilië en Oranje. Maar ik kan me ook voorstellen dat je zegt, met alle respect, Canada – Kroatië sla ik ff over.”

De Mos verwacht dat bepaalde ploegen grote uitdagingen moeten overwinnen in de poulefase. “Duitsland zal het moeilijk krijgen. Portugal ook met de hele situatie die is ontstaan rond Ronaldo.”

Beste toernooi ooit

“Maar ik denk wel dat we een goed toernooi krijgen, beter dan ooit. Waarom? Omdat de spelers nog topfit zijn. Ze hebben pas twaalf tot veertien potjes in de benen. Normaal is het aan het einde van een seizoen en dan moeten ze nog een WK spelen. Dan is iedereen kapot. Ik denk dat we nu zulke frisse spelers gaan zien en goed voetbal.”

Maandag om 17:00 (Nederlandse tijd) begint Nederland aan het toernooi. De Mos ziet de eerste wedstrijd tegen Senegal als de belangrijkste groepswedstrijd voor Van Gaal en zijn spelers. “Je eerste wedstrijd is meteen de topwedstrijd uit de poule. Dat is wel casino, denk ik.”

 

Senegal - Nederland
Gelijkspel
3.80

Meer Raad van Aad

Aad voorspelt: “Manchester City gaat de treble winnen”

Manchester City en Manchester United strijden om de FA Cup. Aad de Mos geeft Erik ten Hag een kleine kans: “City is favoriet”

Knotsgekke slotdag op komst: “Ajax naar de Conference League”

Er staat zondag veel op het spel in de laatste speelronde in de Eredivisie. Aad de Mos denkt dat Ajax als verliezer uit het weekend komt.

“AZ werd overlopen; kleine kans om de finale te halen”

Aad de Mos geeft AZ een kleine kans om de finale van de Conference League te halen. Hij verwacht een moeilijke return tegen West Ham.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie