Kan FC Utrecht verrassen tegen PSV?

Eredivisie trapt af met PSV-Utrecht en Ajax-Heracles
De vaderlandse voetbalcompetitie trapt dit weekend af voor het seizoen 2018-2019. Het belooft, anders dan de vorige seizoenen, misschien wel een heel eenzijdig verhaal te worden. Dat is althans de mening van vele voetbaljournalisten en -experts. 9 op de 10 verwacht dat Ajax kampioen gaat worden. Met Tadic en Blind als recordaankopen haalden de Amsterdammers serieuze versterking binnen. Daarnaast is de Eredivisie aan de onderkant flink ververst. Niet alleen degradeerde Twente direct, maar ook stroomden er via de play-offs extra clubs de Eredivisie in, zoals Emmen en Almere City.

Krijg een Risk Free Bet van 50 Euro bij LeoVegas Sports!

Kan FC Utrecht verrassen in Eindhoven?
De kraker van dit weekend vindt plaats in het Philips Stadion. Feyenoord hield PSV al op 0-0, kan Utrecht hetzelfde doen? Als je van een gokje houdt, en je wilt een echte ‘value bet’ plaatsen, dan is inzetten op een gelijkspel of winst voor FC Utrecht een goede optie!

  • Gelijkspel bij Leovegas: 4.75
  • Winst FC Utrecht bij Leovegas: 8.00 

Wellicht is de kans niet groter dan 50% dat dit gebeurt, maar je return is een stuk groter dan wanneer je op PSV inzet (1.40). Utrecht heeft zich dit seizoen aardig versterkt, waar PSV vooral een hele bepalende speler kwijt raakte: Van Ginkel. Mark van Bommel, de nieuwe coach van PSV, laat zien dat hij houdt van het inbrengen van jeugd. Daarnaast legt hij veel vertrouwen in Perreiro, die in de Johan Cruijff schaal erg wisselvallig voor de dag kwam. Winst bij PSV is dus nog geen zekerheidje. De ploeg moet op het middenveld opnieuw gedefinieerd worden en mist daar scorend vermogen en creativiteit. De beste speler bij de Eindhovenaren, Lozano, kampt met enkelklachten.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie