10x je inzet als zowel Nederland als Frankrijk weet te scoren!

Door Janus Schopman


Voorbeschouwing Nederland – Frankrijk (Nations League)

⚽ ROTTERDAM – Aankomend weekend begint het laatste weekend van de eerste Nations League poulefase ooit. De problemen met de lichtmasten in de Kuip zijn verholpen. Dit betekent dat vrijdagavond om 20:45 er gewoon afgetrapt wordt bij Nederland – Frankrijk.

In de Kuip treedt het Nederlands elftal aan tegen de wereldkampioen en tevens koploper van de poule. Voor Nederland wordt dit de derde wedstrijd in de Nations League. Na de 2-1 nederlaag in Frankrijk en de 3-0 overwinning op Duitsland is er nog slechts een overwinning nodig om in league A te blijven.

Coach Ronald Koeman neemt vrijwel dezelfde 24 spelers mee als in het voorafgaande interlandweekend. Met deze 24 spelers gaan ze de strijd aan tegen zowel Frankrijk als Duitsland. Mocht Nederland deze beide wedstrijden weten te winnen dan eindigen ze op de eerste plek in de poule. Winnen ze er eentje dan blijven ze tweede en verliezen ze allebei dan eindigen ze als laatste in de poule. Koeman heeft van tevoren aangegeven dat het voor hem niet zo interessant is welke positie ze in de poule eindigen. Wat voor hem wel interessant is is welke positie ze in de gehele league A eindigen. De beste tien landen uit league A worden namelijk groepsleider in de EK Kwalificatie.

Krijg bij Betsson 10x je inzet als zowel Nederland als Frankrijk weet te scoren!

Het eerste duel in de poule werd verloren van Frankrijk, het werd toen 2-1 voor de Fransen. Maar toch resteerde er een goed gevoel aan de zijde van de Nederlanders. Voor het eerst in een lange tijd speelde Nederland namelijk behoorlijk goed. De laatste keer dat Nederland thuis speelde tegen Frankrijk werd er met 0-1 verloren door een goal van Pogba, die deze wedstrijd afwezig zal zijn. De enige Nederlander die mist aan de zijde van Oranje is Davy Propper, die kampt nog met een blessure. In totaal speelden Nederland en Frankrijk 26x tegen elkaar. Nederland won 10x, Frankrijk won 12x en 4x werd het een gelijkspel. De laatste overwinning van het Nederlands elftal was die op het EK van 2008, waar Frankrijk verrassend met 4-1 van de mat geveegd werd.

De namen aan de kant van oranje die meegaan:

Cillessen, Zoet, Bizot, Blind, de Vrij, van Dijk, Tete, de Ligt, van Aanholt, Ake, Dumfries, Wijnaldum, Strootman, Vilhena, de Roon, van de Beek, de Jong, Rosario, Babel, Depay, Promes, de Jong, Bergwijn en Dilrosun.

Weet Nederland thuis te winnen van Frankrijk dan verzeker je je bij Betsson voor 2.90x je inzet!

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie