Trekt Nederlands Elftal goede lijn door tegen Belgie?

Oefeninterland Nederland – België: Rode Duivels Favoriet
Het Nederlands Elftal is bezig aan een enorme opmars. Het voetbal van onze oranje leeuwen zit eindelijk, na jaren van vernedering en de mislukte EK en WK deelnames, weer in de lift. Oranje bekroonde haar comeback en goede vorm tegen de Duitsers met een 3-0 overwinning. Deze sloeg internationaal in als een bom. Morgenavond staat een misschien nog wel spetterender affiche op het programma. Dan neemt het Nederlands Elftal het op tegen de Rode Duivels van België. De bookmakers achten België, dat ook nog eens thuis speelt, terecht favoriet. Maar kan Nederland misschien verrassen?  

Quoteringen Belgie - Nederland

interland België nederland

Wedden op Nederland levert meer dan 4x je inzet op bij Betsson!
Onze huisbookmaker Betsson geeft Nederland weinig kans tegen de Belgen. Niet zonder reden: Nederland kwalificeerde zich niet eens voor het WK, terwijl Belgie daar de halve finale bereikte. Maar als je de laatste duels van Nederland meeneemt zie je toch dat er gewoon kansen zijn. Tegen Frankrijk leverde Oranje immers een geweldige prestatie en had een gelijkspel niet misstaan. Belgie wordt geacht nog meer ruimte weg te geven dan de Fransen. Nederland heeft bewezen op de counter heel gevaarlijk te kunnen spelen. Met een in bloedvorm verkerende Memphis Depay moet een verrassing mogelijk zijn!

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie