BIZAR! Toto betaalt nu al uit voor kwalificatie knock out fase Ajax

Dat Toto steeds slimmer wordt in marketing is duidelijk. Koning Toto Wesley Sneijder kan niet meer stuk na zijn reclame op het paard. En passant sloot Toto partnerships met maar liefst 10 voetbalclubs waaronder PSV en Feyenoord, net voordat de grote concurrenten de markt opkomen. Dat heet slimme marketing! Maar wat Toto gisterenavond, net na de overwinning van Ajax op Sporting Lissabon presteerde, dat is wel weer een trede hoger!

Toto betaalt nu al winst uit op kwalificatie Ajax voor de 8e finale in de CL
Mensen die in hadden gezet op ‘Ajax gaat door naar de knock out fase van de Champions League’ kregen gisteravond wel heel snel hun geld uitgekeerd. Ajax speelde pas haar eerste wedstrijd in de groepsfase van de CL. En ondanks dat het dat met heel veel wapengekletter deed (1-5) betekent dit toch maar gewoon 3 punten, verre van genoeg punten voor een knock out kwalificatie. Met nog 5 wedstrijden te gaan kan er nog van alles gebeuren.

Toegegeven, Ajax zit niet in de moeilijkste poule. Met Dortmund, Besiktas en dus Sporting Lissabon had het een relatief eenvoudige loting. Maar de bal is toch echt rond in het voetbal en wie weet wat er nog komt. Een bookmaker betaalt namelijk altijd pas uit als het laatste fluitsignaal geklonken heeft! Niets is minder waard voor Toto dus.

Het keerde de volledige winst meteen uit, als een soort van marketing stunt. Goed gedaan van Toto, vinden wij!

toto keert geld uit

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie