Een gouden kans voor Ajax – PSV: verdien vijfmaal (!) je inzet

Door Stefan van Buren


Een gouden kans voor Ajax – PSV: verdien vijfmaal (!) je inzet 

Speelronde tien van de Eredivisie staat in het teken van de topper tussen Ajax en PSV, in Amsterdam wordt in een rechtstreeks duel gestreden om de koppositie. Het is niet alleen voor Ajax of PSV een mooie kans om een gouden slag te slaan, als speler zijn er flinke winsten te behalen. 

Ajax is bezig aan wederom een sterk seizoen, maar zag in oktober de voorsprong op PSV slinken na een thuisnederlaag tegen FC Utrecht. De dominantie onderstreepten de Amsterdammers ook in Europa, door na Sporting Portugal en Besiktas ook Borussia Dortmund te verslaan. Het sterke spel zette Europa weer in vuur en vlam, het werd liefst 4-0 in de Johan Cruijff Arena.

PSV slaag de er niet in om AS Monaco te verslaan. De wedstrijd van donderdag in Eindhoven leek te gaan eindigen in een gelijkspel, maar Sofiane Diop schoot AS Monaco in de slotfase naar de overwinning (1-2). Een dreun voor de PSV-spelers richting de topper van aankomend weekend.

Gouden kans 

Als speler kan je een flink voordeel pakken door de topvorm van Ajax. TOTO heeft de wedstrijd tegen Borussia Dortmund klaarblijkelijk ook gezien, want qua quoteringen krijgt de speler een gouden kans. Als jij denkt dat PSV kan winnen in Amsterdam, staat daar een quotering van liefst 5,90 tegenover. Dit betekent dat je met een inzet van tien euro op PSV ruim vijftig euro kan pakken. Ook de quotering voor een gelijkspel in de hoofdstad (4,80) is niet verkeerd, Ajax wordt gezien als grootste kanshebber voor de eindzege in de topper, zij blijkt uit de odd van 1,42 voor de winst. 

Gouden kans II 

Niet alleen via de eindzege kan je mooie quoteringen meepakken. Via de over/under-weddenschap is het mogelijk om een nog hogere winstuitkering mee te pikken. Ajax en PSV stonden in het verleden 130 maal tegenover elkaar in de Eredivisie, vijfmaal werd er niet gescoord in die ontmoetingen. Dat klinkt dus als een kleine kans op weer een 0-0 bij Ajax – PSV, maar bedenk goed dat vier van die vijf doelpuntloze remises in de laatste vijftien jaar voorkwamen. Met een quotering van liefst 10,75 op aantal goals under 0.5 is het een zeer aantrekkelijke weddenschap. 

Doelpuntenmakers 

Denk jij toch dat er gescoord wordt tijdens Ajax – PSV? Met spelers als Sébastien Haller, Dusan Tadic, Steven Berghuis, Eran Zahavi, Cody Gakpo en Bruma staan er veel spelers op het veld die voor actie kunnen zorgen. TOTO geeft je de optie om in te zetten op wie het eerste doelpunt maakt. De meest interessante quoteringen zijn als volgt: Sebastian Haller (5,00),  Dusan Tadic (6,00), Steven Berghuis (8,00), Eran Zahavi (15,00), Cody Gakpo (26,00) en Bruma (26,00).

Odds zijn ingevoerd en gecontroleerd op het moment van schrijven en kunnen veranderen na publicatie. Lees hier hoe je odds kunt vergelijken om de beste weddenschappen te vinden.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie