BetCity staat als hoofdsponsor op shirt van Fortuna Sittard

Door Stefan van Buren


BetCity staat als hoofdsponsor op shirt van Fortuna Sittard

BetCity is de nieuwe hoofdsponsor van Fortuna Sittard. De Nederlandse bookmaker ging in februari een samenwerking aan met de Limburgse club en zet nu de volgende stap. BetCity zal voor de komende drie seizoenen voorop het shirt van Fortuna staan en bouwt zo verder aan een lijst sponsorships in de Eredivisie.

Sponsorship BetCity

Het aanvankelijke plan was om alleen een plek op de mouw te krijgen, maar BetCity en Fortuna breiden de samenwerking nu uit. “We zijn blij dat we eindelijk met dit heugelijke nieuws naar buiten kunnen treden,” aldus Ivo Pfennings, algemeen directeur van Fortuna Sittard.

“Vanaf het moment dat we het traject zijn ingegaan hebben we een ontzettend goed gevoel bij BetCity, iets wat gedurende de eerste maanden van onze samenwerking alleen maar sterker is geworden. Dat BetCity al vóór de ontknoping van de competitie het hoofdsponsorcontract ondertekende, is veelzeggend over hoe zij in dit partnerschap staan en het vertrouwen dat ze in de club hebben.”

BetCity bouwt aan zichtbaarheid

Ook de CEO van BetCity, Melvin Bostelaar, is tevreden. “Vanaf het eerste gesprek dat we met Fortuna Sittard hadden, voerden openheid en realisme de boventoon. We voelden ons zeer welkom en kijken uit naar het moment dat wij als hoofdsponsor op het shirt staan en samen dit partnership tot een succes gaan maken.”

Mede doordat straks geen rolmodellen zoals Andy van der Meijde en Wesley Sneijder mogen worden ingezet, was de online bookmaker op zoek naar andere manieren van sponsoring. BetCity is al betting partner van meerdere clubs in de Eredivisie (Vitesse, PEC Zwolle,  en hoofdsponsor van FC Volendam. Ook zou de kansspelaanbieder interesse hebben om AZ te sponsoren.

Vanwege de risico’s die gokken met zich meebrengt zal BetCity niet zichtbaar zijn op de shirts van jeugdteams van Fortuna Sittard. Die plek zal worden gebruikt om een maatschappelijk doel onder de aandacht te brengen.

Meer BetCity nieuws

Ksa treedt op tegen verboden WK-acties van bookmakers

Het WK is in volle gang en de bookmakers houden acties, maar niet alles is toegestaan. De Kansspelautoriteit moest 3 keer ingrijpen.

Eigenaren van BetCity bouwden vermogen op van €410 miljoen

De eigenaren van BetCity staan in de Quote. De familie Sinkels heeft volgens het magazine een vermogen van €410 miljoen.

Claim een uniek WK-shirt bij BetCity

Over twee weken gaat heel Nederland weer in het Oranje gekleed. BetCity biedt zijn spelers de kans om een speciaal WK-shirt te claimen.

Overheid en Ksa verzoeken casino’s: “Wees matig met reclame tijdens WK”

De Ksa vraagt terughoudendheid van vergunninghouders met reclames tijdens WK voetbal. De bookmakers gaan hier verschillend mee om.

VVV Venlo presenteert BetCity als rugsponsor

VVV Venlo heeft BetCity gepresenteerd als rugsponsor. Het logo van de online bookmaker staat tot 1 januari 2025 op het shirt van de club.

Win 50x je inzet bij BetCity Eredivisie Odds Boost

Er staan drie doordeweekse Eredivisie-wedstrijden op het programma. Jij kan dit extra leuk maken door bij BetCity de Odds Boost te gebruiken,

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie