BetCity staat als hoofdsponsor op shirt van Fortuna Sittard

Door Stefan van Buren


BetCity staat als hoofdsponsor op shirt van Fortuna Sittard

BetCity is de nieuwe hoofdsponsor van Fortuna Sittard. De Nederlandse bookmaker ging in februari een samenwerking aan met de Limburgse club en zet nu de volgende stap. BetCity zal voor de komende drie seizoenen voorop het shirt van Fortuna staan en bouwt zo verder aan een lijst sponsorships in de Eredivisie.

Sponsorship BetCity

Het aanvankelijke plan was om alleen een plek op de mouw te krijgen, maar BetCity en Fortuna breiden de samenwerking nu uit. “We zijn blij dat we eindelijk met dit heugelijke nieuws naar buiten kunnen treden,” aldus Ivo Pfennings, algemeen directeur van Fortuna Sittard.

“Vanaf het moment dat we het traject zijn ingegaan hebben we een ontzettend goed gevoel bij BetCity, iets wat gedurende de eerste maanden van onze samenwerking alleen maar sterker is geworden. Dat BetCity al vóór de ontknoping van de competitie het hoofdsponsorcontract ondertekende, is veelzeggend over hoe zij in dit partnerschap staan en het vertrouwen dat ze in de club hebben.”

BetCity bouwt aan zichtbaarheid

Ook de CEO van BetCity, Melvin Bostelaar, is tevreden. “Vanaf het eerste gesprek dat we met Fortuna Sittard hadden, voerden openheid en realisme de boventoon. We voelden ons zeer welkom en kijken uit naar het moment dat wij als hoofdsponsor op het shirt staan en samen dit partnership tot een succes gaan maken.”

Mede doordat straks geen rolmodellen zoals Andy van der Meijde en Wesley Sneijder mogen worden ingezet, was de online bookmaker op zoek naar andere manieren van sponsoring. BetCity is al betting partner van meerdere clubs in de Eredivisie (Vitesse, PEC Zwolle,  en hoofdsponsor van FC Volendam. Ook zou de kansspelaanbieder interesse hebben om AZ te sponsoren.

Vanwege de risico’s die gokken met zich meebrengt zal BetCity niet zichtbaar zijn op de shirts van jeugdteams van Fortuna Sittard. Die plek zal worden gebruikt om een maatschappelijk doel onder de aandacht te brengen.

Meer BetCity nieuws

400 amateurclubs hebben reclamebord van BetCity langs het veld

BetCity sponsort niet alleen professionele voetbalclubs. Ook 400 amateurclubs een reclamebord van BetCity langs het veld hebben.

BetCity-speler wint €10.000 met één voetbalweddenschap

Een voetbalgokker heeft in één klap een aantal maandsalarissen verdiend. Hij ontving €10.000 winst op een weddenschap bij BetCity.

BetCity voor €450 miljoen overgenomen door Britten

BetCity is onderdeel geworden van het Britse gokbedrijf Entain. De overname werd vorig jaar juni aangekondigd en is nu afgerond.

BetCity is de nieuwe sponsor van wielerploeg Jumbo-Visma

BetCity is een nieuwe sponsor van wielerploeg Jumbo-Visma. De naam en het logo van de bookmaker zijn vanaf 2023 op de shirts te zien.

TOTO en BetCity winnen prijzen voor slechtste reclames

De jaarlijkse prijs voor de slechtste reclames werd ‘gewonnen’ door bookmaker TOTO. Ook de oud-voetballers van BetCity vielen in de prijzen.

BetCity en TOTO genomineerd voor meest irritante reclames

Consumentenprogramma RADAR heeft de reclames van TOTO en BetCity genomineerd voor de Loden Leeuw, de prijs voor irritante reclames.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie