BetCity staat als hoofdsponsor op shirt van Fortuna Sittard

Door Stefan van Buren


BetCity staat als hoofdsponsor op shirt van Fortuna Sittard

BetCity is de nieuwe hoofdsponsor van Fortuna Sittard. De Nederlandse bookmaker ging in februari een samenwerking aan met de Limburgse club en zet nu de volgende stap. BetCity zal voor de komende drie seizoenen voorop het shirt van Fortuna staan en bouwt zo verder aan een lijst sponsorships in de Eredivisie.

Sponsorship BetCity

Het aanvankelijke plan was om alleen een plek op de mouw te krijgen, maar BetCity en Fortuna breiden de samenwerking nu uit. “We zijn blij dat we eindelijk met dit heugelijke nieuws naar buiten kunnen treden,” aldus Ivo Pfennings, algemeen directeur van Fortuna Sittard.

“Vanaf het moment dat we het traject zijn ingegaan hebben we een ontzettend goed gevoel bij BetCity, iets wat gedurende de eerste maanden van onze samenwerking alleen maar sterker is geworden. Dat BetCity al vóór de ontknoping van de competitie het hoofdsponsorcontract ondertekende, is veelzeggend over hoe zij in dit partnerschap staan en het vertrouwen dat ze in de club hebben.”

BetCity bouwt aan zichtbaarheid

Ook de CEO van BetCity, Melvin Bostelaar, is tevreden. “Vanaf het eerste gesprek dat we met Fortuna Sittard hadden, voerden openheid en realisme de boventoon. We voelden ons zeer welkom en kijken uit naar het moment dat wij als hoofdsponsor op het shirt staan en samen dit partnership tot een succes gaan maken.”

Mede doordat straks geen rolmodellen zoals Andy van der Meijde en Wesley Sneijder mogen worden ingezet, was de online bookmaker op zoek naar andere manieren van sponsoring. BetCity is al betting partner van meerdere clubs in de Eredivisie (Vitesse, PEC Zwolle,  en hoofdsponsor van FC Volendam. Ook zou de kansspelaanbieder interesse hebben om AZ te sponsoren.

Vanwege de risico’s die gokken met zich meebrengt zal BetCity niet zichtbaar zijn op de shirts van jeugdteams van Fortuna Sittard. Die plek zal worden gebruikt om een maatschappelijk doel onder de aandacht te brengen.

Meer BetCity nieuws

Reclames en shirtsponsoring worden verboden voor gokbedrijven

De overheid gaat reclames van gokbedrijven op televisie of via shirtsponsoring van voetbalclubs verbieden. Lees meer!

BetCity overgenomen voor €450 miljoen

BetcCity is overgenomen door Entain. Nederlandse ondernemers verdienen veel geld met verkoop van de online bookmaker.

Welke bookmaker wint de strijd om AZ te sponsoren?

Achter de schermen bij AZ woedt een hevige strijd om het shirt sponsorship. BetCity en Unibet worden genoemd, maar er zijn meer gegadigden.

‘Sneijder volgt voetsporen Van der Meijde naar BetCity’

Wesley Sneijder gaat mogelijk van TOTO naar BetCity. De recordinternational zou met Andy van der Meijde een eigen televisieprogramma krijgen.

BetCity wordt nieuwe hoofdsponsor FC Volendam

BetCity wordt hoofdsponsor van FC Volendam. Vanaf volgend seizoen prijkt de bookmaker voor drie jaar op het shirt van Volendam. Lees meer!

Speler profiteert van free bet en wint bijna 30.000!

BetCity geeft regelmatig free bets weg in aanloop naar een Eredivisie-weekend. Eén speler profiteerde optimaal en won € 29.907,28.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie