De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

Door Stefan van Buren


De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos wekelijks zijn visie op de voetbalwereld. De oud-trainer kijkt terug op gespeelde wedstrijden en doet voorspellingen voor de komende wedstrijden. Zijn onderbuikgevoel laat de meestervoorspeller niet vaak in de steek. De fanatieke gokker kan daarvan profiteren!

Wedtips

Twee Viertje met Aad is verhuisd van OnlineWedden24.com naar SoccerNews.nl, maar De Mos raadt gokkers aan om de podcast te blijven volgen. “Omdat ze toch een college over de komende wedstrijden kunnen krijgen voor als ze een wedje willen plaatsen. Van de 10 keer zitten we er toch 7 of 8 keer bovenop” aldus De Mos. “Ik heb in mijn omgeving veel mensen die me altijd off the record vragen: ‘Wat vind je hiervan? Want ik ga geld inzetten en ik vertrouw op jouw kompas.’ Daarom moeten ze naar de podcast luisteren en kijken. Dan kunnen ze alle voorspellingen vanuit mijn onderbuik meenemen.”

Buitenlandse coach voor Ajax?

Uiteraard ging De Mos in op de situatie bij Ajax, waar Alfred Schreuder hevig onder vuur ligt. Bij een ontslag zou een buitenlandse opvolger een optie zijn. De Argentijn Marcelo Gallardo (River Plate) en de Spanjaard Luis Enrique (clubloos) worden volgens SoccerNews.nl genoemd. Aad zou geen voorstander zijn van een niet-Nederlander, maar zou Enrique niet direct afschrijven vanwege zijn Barcelona-achtergrond.

“Buitenlanders hebben het nooit goed gedaan bij Ajax. Morten Olsen had bijvoorbeeld problemen. Het Ajax-DNA is een bijzonder DNA. Van Luis Enrique kun je stellen dat hij gecharmeerd is van het voetbal van Ajax. Dat heeft veel overeenkomsten met het voetbal van Barcelona. Pep Guardiola. Daar zit toch op de een of andere manier een vleugje Cruijff in. Dat zou een optie kunnen zijn, en dat is ook een hele open, eerlijke vent. En hij heeft kwaliteiten, dat heeft hij laten zien op het WK bij Spanje, maar zeker ook bij Barcelona.”

“Maar ik denk dat er in Nederland toch wel iemand te vinden moet zijn die dat ook kan. Die nu bijvoorbeeld in het buitenland werkt. Of die nu zonder werk zit. Peter Bosz bijvoorbeeld.”

Legale bookmakers in Nederland 2023

Ajax-bestuur steunt Schreuder

Voorafgaand aan De Klassieker bleek dat de Ajax-spelers niet tevreden zijn over de technische staf. Mental coach Joost Leenders peilde de stemming in de kleedkamer en kwam met een negatief resultaat terug bij de leiding van Ajax. “Dat is de moderne handelswijze van mensen in de top blijkbaar”, reageert Aad. “De leiding van Ajax, die heeft zich achter Schreuder geschaard. Want als hij ontslagen wordt, moeten ze zelf ook vertrekken. Dus ze hebben geprobeerd om daar op een stille manier naar te laten informeren door een neutraal iemand binnen Ajax. Dat kun je vergeten.”

Het nieuws lekte via een speler uit naar De Telegraaf. Wie de spion is, is niet bekend. “In de kleedkamer zitten er altijd één of twee die een goede relatie hebben met een journalist. Dat komt naar buiten. Ik denk dat er tien niet tevreden waren over Schreuder. Dat er tien niet tevreden waren over de assistenten en dat de andere tien niet tevreden waren over de medische staf. Dat is heel complex. Maar wellicht had hij bij een grote nederlaag zijn laatste wedstrijd gehad bij Feyenoord. Maar door het gelijke spel en het optreden van de ploeg in de tweede helft hebben ze hem zeker niet laten vallen.”

Feyenoord - NEC
Feyenoord wint
1.30
Wolverhampton - Liverpool
Liverpool wint
1.75

Meer Raad van Aad

Aad voorspelt: “Manchester City gaat de treble winnen”

Manchester City en Manchester United strijden om de FA Cup. Aad de Mos geeft Erik ten Hag een kleine kans: “City is favoriet”

Knotsgekke slotdag op komst: “Ajax naar de Conference League”

Er staat zondag veel op het spel in de laatste speelronde in de Eredivisie. Aad de Mos denkt dat Ajax als verliezer uit het weekend komt.

“AZ werd overlopen; kleine kans om de finale te halen”

Aad de Mos geeft AZ een kleine kans om de finale van de Conference League te halen. Hij verwacht een moeilijke return tegen West Ham.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie