Eerste podcast met Aad de Mos: “Vinicius is een aanfluiting”

Door Stefan van Buren


Onze eerste podcast met Aad de Mos staat online: “Vinicius is een aanfluiting”

De eerste aflevering van onze podcast Twee Viertje met Aad de Mos staat online! Elke week geeft onze huisanalist voorspellingen op meerdere wedstrijden en adviseert hij waar jij je geld op kunt inzetten. Bij de aftrap deelde De Mos meteen zijn vooruitziende blik en een aantal stellige meningen.

Feyenoord verrast positief

“Feyenoord heeft onder Arne Slot aangehaakt bij de nummers één en twee, Ajax en PSV. En dan hebben ze gedaan met aanvallend, herkenbaar voetbal. Dat verbaasde mij wel op basis van hoe ze in het verleden speelden. Het is nu 180 graden anders. Ik had gedacht dat het meer tijd zou vragen. Arne Slot is een kundige coach is, die het heel snel over kan brengen op zijn spelers. Dat is een zeer groot compliment.”

PEC Zwolle heeft een wonder nodig

“De grote flop van de eerste seizoenshelft is PEC Zwolle. Ze hebben een goede ploeg, maar zullen het in de Keukenkampioen Divisie moeten doen. Ze gaan het niet meer redden, ondanks het vrij positieve spel onder Dick Schreuder. Er moet een wonder gebeuren en dat zie ik dit seizoen niet meer gebeuren. Dat is een grote teleurstelling voor Zwolle en omgeving.”

Vinicius is een aanfluiting

“Bij PSV vind ik Vinicius een aanfluiting als spits. Zeker als je gewend bent bij PSV spitsen te hebben als Van Nistelooij, Nilis, Romario en Ronaldo. Het is geen type die bij PSV hoort te spelen. Götze valt ook zwaar tegen vind ik. Hij kiest zijn wedstrijdjes uit. Ik denk dat hij zijn hoogtepunt al gehad heeft.”

Wed mee met Aad

Meestervoorspeller Aad de Mos geeft in onze wekelijkse podcast het Twee Viertje voorspellingen op verschillende wedstrijden. Volg zijn wedtips op en ga de volgende weddenschappen aan:

Gelijkspel Chelsea - Tottenham Hotspur
3.50

Minder dan 2.5 goals bij Linares Deportivo - Barcelona
2.05
Arsenal verslaat Liverpool
1.70

Meer raad van Aad

Aad voorspelt: “Manchester City gaat de treble winnen”

Manchester City en Manchester United strijden om de FA Cup. Aad de Mos geeft Erik ten Hag een kleine kans: “City is favoriet”

Knotsgekke slotdag op komst: “Ajax naar de Conference League”

Er staat zondag veel op het spel in de laatste speelronde in de Eredivisie. Aad de Mos denkt dat Ajax als verliezer uit het weekend komt.

“AZ werd overlopen; kleine kans om de finale te halen”

Aad de Mos geeft AZ een kleine kans om de finale van de Conference League te halen. Hij verwacht een moeilijke return tegen West Ham.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie